- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.101
:))Seninki istanbul tarifesi minnosum
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin sayfanın ilk sayfasında herkesin bilgileri.güncel olarak var oradan da bakabilirsinSlm kızlar hepinizin hamileliği Rabbim devamını getirsin inşallah ,
Bende bu ay başlıyorum nasipse bayrama falan denk geliyor tüp bebek bizimkisi sebebsiz infertilite ve bir düşük Yaptım normal kalmıştım hamile
sizlere ayrı ayrı soramıyorum -ilk denemenizdemi kaldınız bide tek mi 2mi embryo konuldu çünkü doktor bana tek Koycaz ilkinde dedi tek konuldundada iki olabiliyormuş sonradan yazarsanız banada umut olursanız sevinirim
Bir aydır kullanıyorumArkadaşlar bu crinone jelinin çubuğunu ne kadar sokmak gerekiyor :S çok korkutucu ya
Bayramdan sonraki sali gunu gitcem canim ben kontrole ozaman kescek ins. Clexani.ayni o son ses beni de mahvediyor.. göbegim cok aciyor tedirgin oluyorum ama esim göbekten alisti yapmaya koldan tereddut edince bende tedirgin oliyorum. bilmiyorum ama yaa botsin artik bu igneler.
Neler kesfetmişler yaItebildigin kadar itsen iyi olur canim. Bi puf noktasi soyleyeyim bu konuda. Eger jeli siktigin hava dolu yere igneyle iki uc delik acarsan ici daha cabuk bosaliyor
Alis aynı gün ya transferimiz sıkı takipteyim seni haberin olsun17 ağustos transfer 5.gün embriyosuydu canım
Ben yurumuyomkiiiBir aydır kullanıyorum(( sıkması değilde 15 dk. Evin içinde yürümek beni benden alıyor :)
Benim icadim degildi canim ama bizimkiler nazlican olunca amuda bile.kaldiriyorlar iste adami. Mucit yaparlar vallahNeler kesfetmişler ya
Sağol cnm baktım maşallah herkes hamile geneli ilk denemede darısı bana ama hep 2 transfer diyor benimki tek olcak hayırlısı olsun yaMerhaba canım hayırlı olsun tedavin sayfanın ilk sayfasında herkesin bilgileri.güncel olarak var oradan da bakabilirsin
Bir aydır kullanıyorum(( sıkması değilde 15 dk. Evin içinde yürümek beni benden alıyor :)
Itebildigin kadar itsen iyi olur canim. Bi puf noktasi soyleyeyim bu konuda. Eger jeli siktigin hava dolu yere igneyle iki uc delik acarsan ici daha cabuk bosaliyor
Sağol cnm baktım maşallah herkes hamile geneli ilk denemede darısı bana ama hep 2 transfer diyor benimki tek olcak hayırlısı olsun ya
Cokk sevindim hayırlı olsun bekleyişin biri bittiKizlar ben geldim kesemi gordum sukur 5+6 gunlukmusuz.Kalp atisiyla ilgili bisi soylemedi drum.
Estrofemi gunde 6 ya cikardi vitamin ekledi 15 gun sonra kalp atisi icin cagirdi ama bayram dolayisiyla ayin 2sine aldik randevuyu Rabbim tum bekleyis icinde olanlarin yuzunu guldursun insaAllah
O kadar tedavi gordum. Hepsindede kullandim bu jeli. Ama hic dolapta saklamadim canim.yatagimin basucunda duruyor. Kapak kisminida yirttim.alip alio kullaniyomVay mucit şirinpeki eczacı buzdolabının yumurta konulan kısmında muhsfaza edin demiş eşime doğrumu?
Darisi pitpitlara ins.Kizlar ben geldim kesemi gordum sukur 5+6 gunlukmusuz.Kalp atisiyla ilgili bisi soylemedi drum.
Estrofemi gunde 6 ya cikardi vitamin ekledi 15 gun sonra kalp atisi icin cagirdi ama bayram dolayisiyla ayin 2sine aldik randevuyu Rabbim tum bekleyis icinde olanlarin yuzunu guldursun insaAllah
Kemer'deyim çok nem var ama deniz çok güzel :)) bebişinle gelirsin seneye ))Benim icadim degildi canim ama bizimkiler nazlican olunca amuda bile.kaldiriyorlar iste adami. Mucit yaparlar vallah
Yaaa ama sen benim memleketime gitmisssinnnnn. Cok pis kiskandim valla. Canim antalya cekiyor
Hayırlısı olsun canım. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptır tabikikızlar iyi akşamlar
çok takip edemiyorum.siz artık farklı koşuşturmalar içindesiniz
yarın merkezden telefon gelecek ve son bilgiyi verecekler.kaç embriyo dondurulma durumunda olacak bakalım.ben transferi hemen yaptırmayacağım.çünkü 4 ayda 5 kilo aldım.öncelikle spor ve diyetle 10 kilo vermek istiyorum.2 ay süre tanıyorum kendime.kasım adetimle dondurulmuş için tedaviye başlayacağım.şu anki güncel kilom ilaçların etkisiyle 79-80.bu şekilde hamile kalmamam daha doğru
Çubuk kısmını sokabildiğin kadar sok dedi hemşire bir de yapmadan sallamak gerekiyormuş iyice.Benim merkez biraz garantici galiba, kan testinide 15.gün istemişti ve bir kez yaptırdı.Arttımı katladı mı hiç bir bilgim yok.Zuzum günde iki defa yapıcam o aleti ne kadar sokmak gerekiyo ne acaip bişey ya sonuna kadar sokmaya gerek yok dimi.
Senle aynıyız demek he 17 ağustos transferinse sen niye bu aralar gitmiyorsun doktora da 1ay sonrayı bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?