2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin sayfanın ilk sayfasında herkesin bilgileri.güncel olarak var oradan da bakabilirsin

ayni o son ses beni de mahvediyor.. göbegim cok aciyor tedirgin oluyorum ama esim göbekten alisti yapmaya koldan tereddut edince bende tedirgin oliyorum. bilmiyorum ama yaa botsin artik bu igneler.
Bayramdan sonraki sali gunu gitcem canim ben kontrole ozaman kescek ins. Clexani.
11+4olcam ins. Ogunde.
Koldan bize daha kolay oluyor canim . En azindan girdimi ciktimi gormuyorum.
12.hafta ilaclar icinde donum noktamiz olacak gibi

Bir aydır kullanıyorum (( sıkması değilde 15 dk. Evin içinde yürümek beni benden alıyor :)
Ben yurumuyomkiii ozellikle aksamlari salliyorum valla. Zaten o ataccagini sonrada atiyor
Ama.sabah okula giderken yapiyorum mecburen ozaman yurumus oluyorum

Bir aydır kullanıyorum (( sıkması değilde 15 dk. Evin içinde yürümek beni benden alıyor :)

Zuzum günde iki defa yapıcam o aleti ne kadar sokmak gerekiyo ne acaip bişey ya sonuna kadar sokmaya gerek yok dimi.
Senle aynıyız demek he 17 ağustos transferinse sen niye bu aralar gitmiyorsun doktora da 1ay sonrayı bekliyorsun?

Sağol cnm baktım maşallah herkes hamile geneli ilk denemede darısı bana ama hep 2 transfer diyor benimki tek olcak hayırlısı olsun ya

Canım hayırlı olsun tedavin benim iki embriyo konuldu ama 1i tuttu çok şükür o doktorunun senin bünyeni araştırmasıyla alakalı doktor hastasını iyi tanımalı dersine iyi çalışmalı ki embriyo tutunsun

Kizlar ben geldim kesemi gordum sukur 5+6 gunlukmusuz.Kalp atisiyla ilgili bisi soylemedi drum.
Estrofemi gunde 6 ya cikardi vitamin ekledi 15 gun sonra kalp atisi icin cagirdi ama bayram dolayisiyla ayin 2sine aldik randevuyu Rabbim tum bekleyis icinde olanlarin yuzunu guldursun insaAllah

Cokk sevindim hayırlı olsun bekleyişin biri bitti
inşallah hep güzel. Haberlerle gel

Vay mucit şirin peki eczacı buzdolabının yumurta konulan kısmında muhsfaza edin demiş eşime doğrumu?
O kadar tedavi gordum. Hepsindede kullandim bu jeli. Ama hic dolapta saklamadim canim.yatagimin basucunda duruyor. Kapak kisminida yirttim.alip alio kullaniyom

kızlar iyi akşamlar

çok takip edemiyorum.siz artık farklı koşuşturmalar içindesiniz

yarın merkezden telefon gelecek ve son bilgiyi verecekler.kaç embriyo dondurulma durumunda olacak bakalım.ben transferi hemen yaptırmayacağım.çünkü 4 ayda 5 kilo aldım.öncelikle spor ve diyetle 10 kilo vermek istiyorum.2 ay süre tanıyorum kendime.kasım adetimle dondurulmuş için tedaviye başlayacağım.şu anki güncel kilom ilaçların etkisiyle 79-80.bu şekilde hamile kalmamam daha doğru

Darisi pitpitlara ins.

Hayırlısı olsun canım. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptır tabiki
Kilo da önemli tabiki
Burda sana dua edecek çok insan var :)

Çubuk kısmını sokabildiğin kadar sok dedi hemşire bir de yapmadan sallamak gerekiyormuş iyice.Benim merkez biraz garantici galiba, kan testinide 15.gün istemişti ve bir kez yaptırdı.Arttımı katladı mı hiç bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…