- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.121
planım sizlerle güzel haberler verebilmekti ama madem dondurulmuş embriyo olacak ha 1 ay sonra olmuş ha 2 ay.en azından bu süreçte kendimi hazırlayayımHayırlısı olsun canım. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptır tabiki
Kilo da önemli tabiki
Burda sana dua edecek çok insan var :)
kızlar iyi akşamlar
çok takip edemiyorum.siz artık farklı koşuşturmalar içindesiniz
yarın merkezden telefon gelecek ve son bilgiyi verecekler.kaç embriyo dondurulma durumunda olacak bakalım.ben transferi hemen yaptırmayacağım.çünkü 4 ayda 5 kilo aldım.öncelikle spor ve diyetle 10 kilo vermek istiyorum.2 ay süre tanıyorum kendime.kasım adetimle dondurulmuş için tedaviye başlayacağım.şu anki güncel kilom ilaçların etkisiyle 79-80.bu şekilde hamile kalmamam daha doğru
Biz alanya.tarafindayiz.canim ama oralarda oyle..ya kokusuna hasret kaldim denizin. Tv de deniz.goruntusu falan olunca burnumu cekiyorum resmen kokusu gelsin diye.gelen olursa deniz suyu isticemKemer'deyim çok nem var ama deniz çok güzel :)) bebişinle gelirsin seneye ))
Hayırlı uğurlu olsun bakalım )Kizlar ben geldim kesemi gordum sukur 5+6 gunlukmusuz.Kalp atisiyla ilgili bisi soylemedi drum.
Estrofemi gunde 6 ya cikardi vitamin ekledi 15 gun sonra kalp atisi icin cagirdi ama bayram dolayisiyla ayin 2sine aldik randevuyu Rabbim tum bekleyis icinde olanlarin yuzunu guldursun insaAllah
Oooo bayılırlar bile ))Biz alanya.tarafindayiz.canim ama oralarda oyle..ya kokusuna hasret kaldim denizin. Tv de deniz.goruntusu falan olunca burnumu cekiyorum resmen kokusu gelsin diye.gelen olursa deniz suyu isticemcekirdek citleyip seyretmek bile ne guzelldir valla. Ben seneye gitmesine giderimde annemler iki minnakla beni kabul ederlermi bilemiyorum canim
benim yumurta sayım çok olduğundan ohss riskine karşı taze transfer önerilmedi.özellikle istediğim birşey değildi ama hayırlısı böyleymiş.İşte bu :)) güzel bir karar, hem çok araştırdım dondurulmuş embriyolar ile şans daha yüksekmiş.
Ben endokroloji gorundum tiroid bezlerin az çalışıyor dedi hap verdi bana bebek gelişimi icin önemliymis bu hormon siz baktir dinizmi
Ben hashimato tiroid im 15 günde bir baktircam sürekli
Arti ilacım da da doz artışı yapıldı çünki bebek olunca yüzde elli daha fazla tiroid hormonuna ihtiyaç duyuluyor muş
Bebeğin beyin gelişimi için için çok önemli ayrıca maalesef çok yükselirse eğer düşük yapabiliyor
Zaten her hamileye muhakkak yapılması gerekiyor bu testin
Aynem canim siramizi savdik:)Cokk sevindim hayırlı olsun bekleyişin biri bitti
inşallah hep güzel. Haberlerle gel
Test yaptırdım biraz da yüksek çıktı benim 100 alıyorum ben 200 yaptık. Bi süre sonra 150 yapcazAynı sorun bende de var. 50 mg ilaç alıyodum hamilelik olunca tsh yükseliyomuş o nedenle ilacım 75mg oldu
InsaAllah canim benimDarisi pitpitlara ins.
Sagolasin canim darisi sana sabirli bayan:)Hayırlı uğurlu olsun bakalım )
Ultrason probunun başına göre ayarlayabilirsinKızlar ultrason görüntüsünde kesenin sağmı sılmu olduğunu nasıl anlarız...
4 haftada bir dediTest yaptırdım biraz da yüksek çıktı benim 100 alıyorum ben 200 yaptık. Bi süre sonra 150 yapcaz
Ne kadar sürede kontrole gitceksin tiroid için
:))Sagolasin canim darisi sana sabirli bayan:)
Hayırlı olsunnn :) ee darısı cinsiyetini öğrenmeye artık bebisininKızlar bu arada ben de bebişimin kalp atışını gördüm Allahınz izyle
İnşallah canım inşallah. Kese kalp bekleyen herkese nasip olsunHayırlı olsunnn :) ee darısı cinsiyetini öğrenmeye artık bebisinin
Sagolasin canimmmm :)))Al canim benim, tam tahmin ettigim gibi 6+0sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?