2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hayırlısı olsun canım. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptır tabiki
Kilo da önemli tabiki
Burda sana dua edecek çok insan var :)
planım sizlerle güzel haberler verebilmekti ama madem dondurulmuş embriyo olacak ha 1 ay sonra olmuş ha 2 ay.en azından bu süreçte kendimi hazırlayayım

İşte bu :)) güzel bir karar, hem çok araştırdım dondurulmuş embriyolar ile şans daha yüksekmiş.

Kemer'deyim çok nem var ama deniz çok güzel :)) bebişinle gelirsin seneye ))
Biz alanya.tarafindayiz.canim ama oralarda oyle..ya kokusuna hasret kaldim denizin. Tv de deniz.goruntusu falan olunca burnumu cekiyorum resmen kokusu gelsin diye.gelen olursa deniz suyu isticem cekirdek citleyip seyretmek bile ne guzelldir valla. Ben seneye gitmesine giderimde annemler iki minnakla beni kabul ederlermi bilemiyorum canim

Hayırlı uğurlu olsun bakalım )

Oooo bayılırlar bile ))

Ben endokroloji gorundum tiroid bezlerin az çalışıyor dedi hap verdi bana bebek gelişimi icin önemliymis bu hormon siz baktir dinizmi

Aynı sorun bende de var. 50 mg ilaç alıyodum hamilelik olunca tsh yükseliyomuş o nedenle ilacım 75mg oldu

qaraqiz hayırlı olsun tatlım
Z zuzu3434 balayına kemer kiriş voyage otele gitmiştik eşimle denizine bayılmıştık :)
S sulltan ooo sen bu işin ustası olmuşsun benim o jeli yapma vaktim geldikçe tırsıyorummmm...

Alice gaz sancısıyla ayakta wc den herkese günaydın efendim şuan zabahın 6 sı ufaklık ve ben hepiciğinizi selamlıyoruz efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…