2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ben toplama gününmden beri kullanıyorum

Ben hem coraspin hem hibor kullanıyorum cnm. Yanlış bilmiyosam 2 side kan sulandırıcı hemde. Şimdilikte 10.haftaya kdr devam dedi. bence gittiğin doktoru arayıp tüp bebek dr um kullanma dedi deden mi acaba. Tabi onun kibiriyle uğraşman gerekicek sonrasında kullan dedim niye soruyosun bi daha diye ama. Bilemedim

BUGÜN 8. GÜN DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIM VE SONUÇ 0.24 BU DEĞER YÜKSELİR Mİ ACABA

Çok sevindim canım benim. Darısı başımıza :))

siz yine iyisiniz. ben her sabah 4 te uyanıyorum. evin içinde kocakarılar gibi geziniyorum tekrar yatıyorum. Allahtan bugün tatil de 9 a kadar uyudum

Asıl enteresanı coraspini normalde tüp bebek doktorun vermeliydi sanki. Bildiğim kadarıyla herkes kullanıyo.

3.GÜN EMBRİYOSU EVET
Ee tamam işte 5. Gün embriyosunun 6.gün test yaptırmasıngibi biley senin 8.gün yaptırman ve çıkmama ihtimali yüksek. 12.gün kesin sonuç diyolar biraz daha sabret cnm bu kadar dayandın. Hatta bana sorarsan ptesi de değil salı çarşambadan önce yaptırma

Kızlar benim gibi çabuk yorulan varmı?
Alice ben çok yoruluyorum. Normal hamilelik değil diye mi böyleyiz acaba bnlar için çok erkenmiş gibi geliyor bana ( birine söylesem dalga geçer hemen hamile moduna girmiş diye ama hiç alakası yok.Enerjim düşük hemen yoruluveriyorum.

evet ikisi de kan sulandırıcıymış. tüp bebek doktorum kullama deyince kullanmam artık ne bilim ona güveniyorum. iki arada kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…