- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.161
kızlar tüp bebek dotorum başka bir ilde ben bulunduğum ilde bir doktora gittim. bu doktor bana coraspin yazdı bunu da kullan dedi.kendi doktoruma mesaj attım o da yok demiş kullanma. kafam karıştı en iyisi kullanmamak. kaç kişi kullanıyor bu ilacı?
Ben hem coraspin hem hibor kullanıyorum cnm. Yanlış bilmiyosam 2 side kan sulandırıcı hemde. Şimdilikte 10.haftaya kdr devam dedi. bence gittiğin doktoru arayıp tüp bebek dr um kullanma dedi deden mi acaba. Tabi onun kibiriyle uğraşman gerekicek sonrasında kullan dedim niye soruyosun bi daha diye ama. Bilemedimkızlar tüp bebek dotorum başka bir ilde ben bulunduğum ilde bir doktora gittim. bu doktor bana coraspin yazdı bunu da kullan dedi.kendi doktoruma mesaj attım o da yok demiş kullanma. kafam karıştı en iyisi kullanmamak. kaç kişi kullanıyor bu ilacı?
Çok sevindim canım benim. Darısı başımıza :))Canlariiim..simdi geldim doktordan, gordum minnosumuuuu..haftaya da kalp atisini duycam insallah. Dra tup bebek oldugunu soylemedim arada cok ortak tanidik var diye, adam direk opu gununu soyledi yumurtlama gunu olarak, doguma da 9 mayis dedi kuzular..bir de sag yumurtaligimda koca koca kistler var. oh rahatladim canlarim, darisi hepimize & kalp atislarina insallah
Asıl enteresanı coraspini normalde tüp bebek doktorun vermeliydi sanki. Bildiğim kadarıyla herkes kullanıyo.kızlar tüp bebek dotorum başka bir ilde ben bulunduğum ilde bir doktora gittim. bu doktor bana coraspin yazdı bunu da kullan dedi.kendi doktoruma mesaj attım o da yok demiş kullanma. kafam karıştı en iyisi kullanmamak. kaç kişi kullanıyor bu ilacı?
Süper haber.Artık için rahat olsun )gunaydin
beklenen haber geldi.5 tane grade 5 , 1 tane grade 4 ve 2 tane grade 3 embriyo bugun yani 5.gununde donduruldu.6.gune takip edilen 4 embriyom daha var.onlari da dondurmaya gidebiliriz dediler.onun icinde yarin arayacaklar
Ya üzülme hemen belki geç döllenme olmuştur. 3.gün embriyosuysa hele çıkmama ihtimali zaten yüksek. Ptesi tekrar yaptır.BUGÜN 8. GÜN DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIM VE SONUÇ 0.24BU DEĞER YÜKSELİR Mİ ACABA
Melekcim erken ama daha. Tamam aramızda erken yapıp pozitif olanlarda var ama tersi de olabilir.Tekrarlayacaksın 4 gün sonra tekrae inşallah yükselir.BUGÜN 8. GÜN DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIM VE SONUÇ 0.24BU DEĞER YÜKSELİR Mİ ACABA
Ya üzülme hemen belki geç döllenme olmuştur. 3.gün embriyosuysa hele çıkmama ihtimali zaten yüksek. Ptesi tekrar yaptır.
Ee tamam işte 5. Gün embriyosunun 6.gün test yaptırmasıngibi biley senin 8.gün yaptırman ve çıkmama ihtimali yüksek. 12.gün kesin sonuç diyolar biraz daha sabret cnm bu kadar dayandın. Hatta bana sorarsan ptesi de değil salı çarşambadan önce yaptırma3.GÜN EMBRİYOSU EVET
Alice ben çok yoruluyorum. Normal hamilelik değil diye mi böyleyiz acaba bnlar için çok erkenmiş gibi geliyor banaKızlar benim gibi çabuk yorulan varmı?
Sen 9ay nasıl dayanıcaksınKEŞKE YAPMASAYDIMM ÇOK CANM SIKILDI
Ben hem coraspin hem hibor kullanıyorum cnm. Yanlış bilmiyosam 2 side kan sulandırıcı hemde. Şimdilikte 10.haftaya kdr devam dedi. bence gittiğin doktoru arayıp tüp bebek dr um kullanma dedi deden mi acaba. Tabi onun kibiriyle uğraşman gerekicek sonrasında kullan dedim niye soruyosun bi daha diye ama. Bilemedim
Asıl enteresanı coraspini normalde tüp bebek doktorun vermeliydi sanki. Bildiğim kadarıyla herkes kullanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?