2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Alice'im gunaydin, tam olarak statulerimiz ayni, gaz sancisindan gecenin yarisini tuvalette gecirdim hala da agriyo karnimbirazdan da suslenip puslenip bebisimle tanismaya gitcem hayirlisiyla

Alice'im gunaydin, tam olarak statulerimiz ayni, gaz sancisindan gecenin yarisini tuvalette gecirdim hala da agriyo karnimbirazdan da suslenip puslenip bebisimle tanismaya gitcem hayirlisiyla
Günaydınnn :))) ben gaz sancısıyla uyanmadım çise çok sıkışıyorum kaçta randevun ne zaman haber alıcaz senden.

Ayyyy Allah annesiyle tanışmayamı gidecek küçük mercimek bol şans canım...gazlı anne olucaz sanırım:)

Bu bebekler bizim için susleniyorlar diye kendileri de süslü çıkarsa yandık bol şanslar canım

Gaz sancısı demişken :/ bende sizdenim kızlarr. İlaçlar mı yapıyo acaba yediğime içtiğime o kadar dikkat ediyorum ayağımdan terliğimi hiç çıkartmıyorum neden böyle oldu anlamadım

Tatlım ben bol su içeme rağmen kendimi korumama rağmen gazlıyım ilaçlar yapıyor belkide benim tahminim bana progestan iğne gaz yapıyor neyse ki dun son iğnemi oldum bugün crinone hele başlıycam

Gunaydin guzel anneler
Gunlerimiz ayni sayilir ama ben neden gec gidiyorum kalp atisi icin keseden 15 gun sonra cagirildim ama 21 e sarkti sizinde oylemi

Tatlım doktorunun bir bildiği vardır sanırım zuzuda senin gibi geç gidecek doktora fenamı büyümüş halini göreceksiniz benim diğer kontrolumde 15 gün sonra

Eeeee okadar tedavi gorunce uzmanlasma yolunda ilerliyorsun canim. Bide bunda sabah aksam kullaniyorum :'( jel saatlerini hiic karistirma zaten. Hafizamdan silinsin istiyorum ama konu bebis olunca hersey farz

Kızlar bende bugün tekrar test yaptırdım 12. Gün değerim 300 çıktı ama 10.gün 161di tam iki katına çıkmadı diye pazartesi tekrar yaptırcam. Testleri farklı yerlerde yaptırdım onun etkisi de olabilir dedi doktor. 23 eylül'de kese için randevu aldık :)

kızlar günaydın. bugün doktora gittim alttan bakmadı.karından baktı. sadece kese rahim içinde mi dışında mı onu görürüm dedi. rahim içinde keseyi gördü fotoğrafını da verdi. kese dolu mu boş mu bunu şimdi göremeyiz çok erken dedi.alttan da baksam ne bebeği ne kalp atışını göremem şu an dedi. 21 gibi gelirsen alttan bakarım bayram sonrası gelirsen karından bakarım dedi.hayırlısı artık günler de geçmiyor ki.

Tatlım doktorunun bir bildiği vardır sanırım zuzuda senin gibi geç gidecek doktora fenamı büyümüş halini göreceksiniz benim diğer kontrolumde 15 gün sonra
Aynen oyle canim bekliyecegiz artik okadar bekledik zaten gec olsun guc olmasin mantigi biz ayni gun keseyi gorduk ve bugun tam 6 haftaligiz dun 5+6 dendi banada

Gozun aydin canim sende benim gb bayram sonrasi git yalniz birakma beni:)))

Günaydınnn :))) ben gaz sancısıyla uyanmadım çise çok sıkışıyorum kaçta randevun ne zaman haber alıcaz senden.
Canlariiim..simdi geldim doktordan, gordum minnosumuuuu..haftaya da kalp atisini duycam insallah. Dra tup bebek oldugunu soylemedim arada cok ortak tanidik var diye, adam direk opu gununu soyledi yumurtlama gunu olarak, doguma da 9 mayis dedi kuzular..bir de sag yumurtaligimda koca koca kistler var. oh rahatladim canlarim, darisi hepimize & kalp atislarina insallah

Oyy yerler onu gözün aydın canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…