- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.141
Alice'im gunaydin, tam olarak statulerimiz ayni, gaz sancisindan gecenin yarisini tuvalette gecirdim hala da agriyo karnim@qaraqiz hayırlı olsun tatlım
Z zuzu3434 balayına kemer kiriş voyage otele gitmiştik eşimle denizine bayılmıştık :)
S sulltan ooo sen bu işin ustası olmuşsun benim o jeli yapma vaktim geldikçe tırsıyorummmm...
Alice gaz sancısıyla ayakta wc den herkese günaydın efendim şuan zabahın 6 sı ufaklık ve ben hepiciğinizi selamlıyoruz efenim
Günaydınnn :))) ben gaz sancısıyla uyanmadım çise çok sıkışıyorumAlice'im gunaydin, tam olarak statulerimiz ayni, gaz sancisindan gecenin yarisini tuvalette gecirdim hala da agriyo karnimbirazdan da suslenip puslenip bebisimle tanismaya gitcem hayirlisiyla
Bende keseden 15 gün sonra gel dedi ben randevu alırken 12 gün sonraya aldımGunaydin guzel anneler
Gunlerimiz ayni sayilir ama ben neden gec gidiyorum kalp atisi icin keseden 15 gun sonra cagirildim ama 21 e sarkti sizinde oylemi
Alice'im gunaydin, tam olarak statulerimiz ayni, gaz sancisindan gecenin yarisini tuvalette gecirdim hala da agriyo karnimbirazdan da suslenip puslenip bebisimle tanismaya gitcem hayirlisiyla
Günaydın annecikler ,
Sabah 7 de uyananlara beni de ekleyin
Ne güzel kendine benzeyen şeyler yaşayanlarla birlikte olmak
Bende kalp atışı için gidiyorum şimdi heyecandan ölüyorum
Ve tabiki süsle ndim bebişlerime
Gaz sancısı demişken :/ bende sizdenim kızlarr. İlaçlar mı yapıyo acaba yediğime içtiğime o kadar dikkat ediyorum ayağımdan terliğimi hiç çıkartmıyorum neden böyle oldu anlamadım
Gunaydin guzel anneler
Gunlerimiz ayni sayilir ama ben neden gec gidiyorum kalp atisi icin keseden 15 gun sonra cagirildim ama 21 e sarkti sizinde oylemi
@qaraqiz hayırlı olsun tatlım
Z zuzu3434 balayına kemer kiriş voyage otele gitmiştik eşimle denizine bayılmıştık :)
S sulltan ooo sen bu işin ustası olmuşsun benim o jeli yapma vaktim geldikçe tırsıyorummmm...
Alice gaz sancısıyla ayakta wc den herkese günaydın efendim şuan zabahın 6 sı ufaklık ve ben hepiciğinizi selamlıyoruz efenim
Eeeee okadar tedavi gorunce uzmanlasma yolunda ilerliyorsun canim. Bide bunda sabah aksam kullaniyorum :'( jel saatlerini hiic karistirma zaten. Hafizamdan silinsin istiyorum ama konu bebis olunca hersey farz@qaraqiz hayırlı olsun tatlım
Bende sabirsizim ama git gel yapmayalim diye geçe almak daha mantikli dedi dr beklicez artikBende keseden 15 gün sonra gel dedi ben randevu alırken 12 gün sonraya aldımçümkü sabırsızlıktan ölüyorumm
Aynen oyle canim bekliyecegiz artik okadar bekledik zaten gec olsun guc olmasin mantigi biz ayni gun keseyi gorduk ve bugun tam 6 haftaligiz dun 5+6 dendi banadaTatlım doktorunun bir bildiği vardır sanırım zuzuda senin gibi geç gidecek doktora fenamı büyümüş halini göreceksiniz benim diğer kontrolumde 15 gün sonra
Gozun aydin canim sende benim gb bayram sonrasi git yalniz birakma beni:)))kızlar günaydın. bugün doktora gittim alttan bakmadı.karından baktı. sadece kese rahim içinde mi dışında mı onu görürüm dedi. rahim içinde keseyi gördü fotoğrafını da verdi. kese dolu mu boş mu bunu şimdi göremeyiz çok erken dedi.alttan da baksam ne bebeği ne kalp atışını göremem şu an dedi. 21 gibi gelirsen alttan bakarım bayram sonrası gelirsen karından bakarım dedi.hayırlısı artık günler de geçmiyor ki.
Canlariiim..simdi geldim doktordan, gordum minnosumuuuu..haftaya da kalp atisini duycam insallah. Dra tup bebek oldugunu soylemedim arada cok ortak tanidik var diye, adam direk opu gununu soyledi yumurtlama gunu olarak, doguma da 9 mayis dedi kuzular..bir de sag yumurtaligimda koca koca kistler var. oh rahatladim canlarim, darisi hepimize & kalp atislarina insallahGünaydınnn :))) ben gaz sancısıyla uyanmadım çise çok sıkışıyorumkaçta randevun ne zaman haber alıcaz senden.
Aynen oyle canim bekliyecegiz artik okadar bekledik zaten gec olsun guc olmasin mantigi biz ayni gun keseyi gorduk ve bugun tam 6 haftaligiz dun 5+6 dendi banada
Canlariiim..simdi geldim doktordan, gordum minnosumuuuu..haftaya da kalp atisini duycam insallah. Dra tup bebek oldugunu soylemedim arada cok ortak tanidik var diye, adam direk opu gununu soyledi yumurtlama gunu olarak, doguma da 9 mayis dedi kuzular..bir de sag yumurtaligimda koca koca kistler var. oh rahatladim canlarim, darisi hepimize & kalp atislarina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?