2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ÇARŞAMBAYA KADAR BEKLİCEM ARTIK

Canim bende opu dan itibaren kullanıyorum. .keseyi gördük sadece estrofemi kesti Dr diğerlerine ben bırak diyene kadar devam dedi

Bende hem Hıbor hemde corasprin kullaniyorum

Canim bende opu dan itibaren kullanıyorum. .keseyi gördük sadece estrofemi kesti Dr diğerlerine ben bırak diyene kadar devam dedi

ben de hem kan sulandırıcı iğne hem de coraspin alıyorum

ben yorulmuyorum daha ama çok acıkıyorum. annem bile psikolojik olabilir dedi düşün yani. bence alakası yok. haftamıza göre normal diye düşünüyorum.

ben yorulmuyorum daha ama çok acıkıyorum. annem bile psikolojik olabilir dedi düşün yani. bence alakası yok. haftamıza göre normal diye düşünüyorum.

Normal gebelikte bu zamanlarda insanlar yeni öğreniyorlar, biz sürecide zor geçirdiğimiz için bi parça psikolojikte olabilir belki ama yine de tüp bebekler bi parça önden gidiyor sanki belirti olarak.

Ben kullanıyorum canım

ben transferden beri kullaniyorum. Tüp bebek başka şehirde yapıldı burdaki Dr da devam dedi. Ek olarak clexane iğne kullanıyorum o da kan sulandırıcı. Bence kullanılmalı

haftasonu herkes biyerlere kaçmış sanirim bir ben kalmışım evde, havada kapali karalar bağladım ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…