- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.181
Ee tamam işte 5. Gün embriyosunun 6.gün test yaptırmasıngibi biley senin 8.gün yaptırman ve çıkmama ihtimali yüksek. 12.gün kesin sonuç diyolar biraz daha sabret cnm bu kadar dayandın. Hatta bana sorarsan ptesi de değil salı çarşambadan önce yaptırma
Canim bende opu dan itibaren kullanıyorum. .keseyi gördük sadece estrofemi kesti Dr diğerlerine ben bırak diyene kadar devam dedikızlar tüp bebek dotorum başka bir ilde ben bulunduğum ilde bir doktora gittim. bu doktor bana coraspin yazdı bunu da kullan dedi.kendi doktoruma mesaj attım o da yok demiş kullanma. kafam karıştı en iyisi kullanmamak. kaç kişi kullanıyor bu ilacı?
Ben hem coraspin hem hibor kullanıyorum cnm. Yanlış bilmiyosam 2 side kan sulandırıcı hemde. Şimdilikte 10.haftaya kdr devam dedi. bence gittiğin doktoru arayıp tüp bebek dr um kullanma dedi deden mi acaba. Tabi onun kibiriyle uğraşman gerekicek sonrasında kullan dedim niye soruyosun bi daha diye ama. Bilemedim
Bende hem Hıbor hemde corasprin kullaniyorum
Canim bende opu dan itibaren kullanıyorum. .keseyi gördük sadece estrofemi kesti Dr diğerlerine ben bırak diyene kadar devam dedi
Tebrikler ))Selam arkadaşlar , az önce test sonucunu aldım 69,74, nihayet oldu sanirim
Teşekkür ederim çok şaşkınım sevinemiyorum bileTebrikler ))
Öyle oluyor ilk günler ben buraya bile yazmıştım "sadece şaşkınım " diye :)) umarım güzel güzl katlanır değerin.Teşekkür ederim çok şaşkınım sevinemiyorum bile
ben yorulmuyorum daha ama çok acıkıyorum. annem bile psikolojik olabilir dedi düşün yani. bence alakası yok. haftamıza göre normal diye düşünüyorum.Alice ben çok yoruluyorum. Normal hamilelik değil diye mi böyleyiz acaba bnlar için çok erkenmiş gibi geliyor bana( birine söylesem dalga geçer hemen hamile moduna girmiş diye ama hiç alakası yok.Enerjim düşük hemen yoruluveriyorum.
Kızlar benim gibi çabuk yorulan varmı?
ben yorulmuyorum daha ama çok acıkıyorum. annem bile psikolojik olabilir dedi düşün yani. bence alakası yok. haftamıza göre normal diye düşünüyorum.
Selam arkadaşlar , az önce test sonucunu aldım 69,74, nihayet oldu sanirim
:))))Oy bebişimin kankası :)
Ben kullanıyorum canımkızlar tüp bebek dotorum başka bir ilde ben bulunduğum ilde bir doktora gittim. bu doktor bana coraspin yazdı bunu da kullan dedi.kendi doktoruma mesaj attım o da yok demiş kullanma. kafam karıştı en iyisi kullanmamak. kaç kişi kullanıyor bu ilacı?
ArkadaŞlar bende kesemi gördüm sonunda biraz rahaladım inş haftayada kalp atışlarını duyabilcez
ben transferden beri kullaniyorum. Tüp bebek başka şehirde yapıldı burdaki Dr da devam dedi. Ek olarak clexane iğne kullanıyorum o da kan sulandırıcı. Bence kullanılmalıkızlar tüp bebek dotorum başka bir ilde ben bulunduğum ilde bir doktora gittim. bu doktor bana coraspin yazdı bunu da kullan dedi.kendi doktoruma mesaj attım o da yok demiş kullanma. kafam karıştı en iyisi kullanmamak. kaç kişi kullanıyor bu ilacı?
Saol cnm darısı sana inş transferden 21 gün sonra gördümne güzel canim. gözün aydin. bende persembeyi bekliyorum gecmek bilmoyor günler. kacınci gününde görsün keseni
Kaç haftalık bebiş ?Saol cnm darısı sana inş transferden 21 gün sonra gördüm
Saol cnm darısı sana inş transferden 21 gün sonra gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?