- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.201
Bende uyumak istiyorum bugun havadanmi bilmem.Baslamasi normal bence hafta hafta gebelikde sabah ki bulantilar yaziyordu benim de midem baygin hep:)Arkadaşlar mide bulantısı kusma için erken değil mi yaabugün hep uyumak istiyorum
sen gitmedin mi doktora canım, ne dedioff yaa benim 28. gün olacak herkes daha erken görüyor bir ben kalmisim
sana iki mi transfer edilmişti tek mi canımSaol cnm darısı sana inş transferden 21 gün sonra gördüm
sen gitmedin mi doktora canım, ne dedi
5 hfta 4 günlükKaç haftalık bebiş ?
Ayy yeriz onu :)))5 hfta 4 günlük
aslında benimde ayın 21 indeydi randevum tüp bebek merkezinde, ama ben dayanamadım başka bi dr gittim. bence sende git ben catlıcaktım gitmeseydimoff yaa benim 28. gün olacak herkes daha erken görüyor bir ben kalmisim
tek cnmsana iki mi transfer edilmişti tek mi canım
vallahide yeriz ::)))Ayy yeriz onu :)))
görürsün inşallah. ben de merak ediyorum bıdıkları. ama olsun pozitifi beklemek daha zordu. bu onun yanında hiçbişiigitmedim canim daha persembe cagirdilar. benim ilk degerim 11. gün yaptigim ilk testte degerim 22 ydi gec tutunma olmus dedi sanirim o yüzden bu kadar gec kaldim ama catliyorum bebisimi yada bebislerimi bir görsem duysam...
benim de ayın 21'inde randevum. sen kaç haftalıksın şu an?aslında benimde ayın 21 indeydi randevum tüp bebek merkezinde, ama ben dayanamadım başka bi dr gittim. bence sende git ben catlıcaktım gitmeseydim
görürsün inşallah. ben de merak ediyorum bıdıkları. ama olsun pozitifi beklemek daha zordu. bu onun yanında hiçbişiiinşallah sağlıklı olsunlar da bekleriz.
Oyy yerler onu gözün aydın canım:)
5 hafta 4 günlükbenim de ayın 21'inde randevum. sen kaç haftalıksın şu an?
canım bende bugün aynı durumdayım. .Karnım aç ama birsey de yiyemiyorumbugüne kadar bulantı vardı şimdi istifrada oldu
dayancaz canım bukadar oldu ya bebişlirimize kavuşmak uğruna onada dayancazcanım bende bugün aynı durumdayım. .Karnım aç ama birsey de yiyemiyorum
Allah tamamına erdirsin inşallah canım.Canlariiim..simdi geldim doktordan, gordum minnosumuuuu..haftaya da kalp atisini duycam insallah. Dra tup bebek oldugunu soylemedim arada cok ortak tanidik var diye, adam direk opu gununu soyledi yumurtlama gunu olarak, doguma da 9 mayis dedi kuzular..bir de sag yumurtaligimda koca koca kistler var. oh rahatladim canlarim, darisi hepimize & kalp atislarina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?