- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.241
Ye eksiyi dogur Ayse'yi demis buyuklerimizgünaydın kızlar
ara ara karnım ağrıyo. Bulantım genel olarak var bütün kokulara hassasiyet oluştu. Hatta koku diyince bile burnuma garip kokular geliyo:) bide gece 3 te kalkıp 1 limonu soydum yedim ve yattım :)
Crinone jel kullanan bayanlar jeli sürdüm 15 dk evin için de yarı uykulu yurudum çok uykum var yattım sorun olmaz dimi?
Günaydın bu arada:)
Ya yapsam mı bilmiyorum? Karnımda şişlik var ama o ztn tedaviye başladığımdan beri var. Yrn direk kan testi de yapabilirim,valla son günler daha zor geçiyormuş9. gün göğüslerde hassasiyet ve büyüme bende de vardı. hatta çamaşırım dar geliyrdu. yarınmı test yapacaksın? yarın yapsan çıkar.
evet canım benimde tek korkum o sabahtan beri ruh gibi geziniyorum evin içinde sürekli lavabodayım öğürrtü var ama isifrağ yok evdeki herşey kokuyor sankiTabi dayanicaz canım bugünlere kolay gelmedik..iyi beslenememekten korkuyorum
transferden 15 gün sonra karından göründü..günaydın kızlar bişi sorucam hamile arkadaşlar hamileliğinizi öğrendikten sonra ilk ultrasonunuzu ne zaman bir de karından mı oldunuz
Bende aynı yim bi kaç gündür belirtiler başlıyor sanirimGünaydın kizlar ben de mide bulantisiyla uyaniyorum sabahlari iki gundur cok istahli degilim ama mecburen yiyorum her seyden...
Ben genelde yarım saatten fazla fazla dolaşıyor um çünkü sonrasında ki kahveli kırmızılı topaklanmalar çok canımı sıkıyor sizlerden de geliyormuCrinone jel kullanan bayanlar jeli sürdüm 15 dk evin için de yarı uykulu yurudum çok uykum var yattım sorun olmaz dimi?
Günaydın bu arada:)
Karnını n agrimasi üsutmenden sebep olabilirmi bugün bende ayaklarım a dikkat etmedim karnım ağrıyor benimdegünaydın kızlar
ara ara karnım ağrıyo. Bulantım genel olarak var bütün kokulara hassasiyet oluştu. Hatta koku diyince bile burnuma garip kokular geliyo:) bide gece 3 te kalkıp 1 limonu soydum yedim ve yattım :)
Ben genelde yarım saatten fazla fazla dolaşıyor um çünkü sonrasında ki kahveli kırmızılı topaklanmalar çok canımı sıkıyor sizlerden de geliyormu
Lalecim topaklanma herkeste var jel geri geliyor. Ama benim 2 gün öncesine kadar hiç kahveli gelmemişti. Içinde kahve kan pihtilari gelince dra sordum önemli bişey degil takipte ol bilgilendir dedi. Eğer kirmiziysa mutlaka doktorunu ara. Önemsiz de olabilir ama önlem almış olursun bir de için rahat ederBen genelde yarım saatten fazla fazla dolaşıyor um çünkü sonrasında ki kahveli kırmızılı topaklanmalar çok canımı sıkıyor sizlerden de geliyormu
Tatlım yeni başladın sen. Ilk başlarda olmuyor zamanla parça parça beyaz gelir.. fazlasını rahim atıyorlale99 canım bende topaklanma olmuyor çok şukur bin şükür...
Karın ağrısı ara ara bende de oluyor kese buyuyor belki ondandır diyorum..
Çok halsizim bugün uyumakla geçti günüm iştahsızım zorda olsa yedim ceviz ve kayısımı yedim yatarken de süt içerim tamamdır :)
Cook tesekkur ederim canim benim, darisi sana olacak insallah..doktorunla konusabildin mi canim, yarin kan vereceksin degil mi?[/QUdua edin.
E]
Pazartesi yani bugün tekrar kan vereceğim. Hayırlısı olsun inşallah. Dr. Um test sonucuna göre önümüzü daha net görebiliriz belki dedi. Bakalım sabah ola hayrola. Uyku tutarsa tabi..du
Cook tesekkur ederim canim benim, darisi sana olacak insallah..doktorunla konusabildin mi canim, yarin kan vereceksin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?