2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Crinone jel kullanan bayanlar jeli sürdüm 15 dk evin için de yarı uykulu yurudum çok uykum var yattım sorun olmaz dimi?
Günaydın bu arada:)

günaydın kızlar
ara ara karnım ağrıyo. Bulantım genel olarak var bütün kokulara hassasiyet oluştu. Hatta koku diyince bile burnuma garip kokular geliyo:) bide gece 3 te kalkıp 1 limonu soydum yedim ve yattım :)
Ye eksiyi dogur Ayse'yi demis buyuklerimizbiri kesin kiz sanirimm

9. gün göğüslerde hassasiyet ve büyüme bende de vardı. hatta çamaşırım dar geliyrdu. yarınmı test yapacaksın? yarın yapsan çıkar.
Ya yapsam mı bilmiyorum? Karnımda şişlik var ama o ztn tedaviye başladığımdan beri var. Yrn direk kan testi de yapabilirim,valla son günler daha zor geçiyormuş

Kızlar midem çok kötü çok az yemek yiyebiliyorum. Ilginc bir şekilde 1 gün kusma var 1 gün yok. Endişe ediyorum iyi beslenmeyekten. Ama herkes rahat ol ilk 3 ay bebek depolardan besleniyor sonra telafi ediyorsun diyor.

Crinone jel kullanan bayanlar jeli sürdüm 15 dk evin için de yarı uykulu yurudum çok uykum var yattım sorun olmaz dimi?
Günaydın bu arada:)
Ben genelde yarım saatten fazla fazla dolaşıyor um çünkü sonrasında ki kahveli kırmızılı topaklanmalar çok canımı sıkıyor sizlerden de geliyormu

günaydın kızlar
ara ara karnım ağrıyo. Bulantım genel olarak var bütün kokulara hassasiyet oluştu. Hatta koku diyince bile burnuma garip kokular geliyo:) bide gece 3 te kalkıp 1 limonu soydum yedim ve yattım :)
Karnını n agrimasi üsutmenden sebep olabilirmi bugün bende ayaklarım a dikkat etmedim karnım ağrıyor benimde

Ben genelde yarım saatten fazla fazla dolaşıyor um çünkü sonrasında ki kahveli kırmızılı topaklanmalar çok canımı sıkıyor sizlerden de geliyormu

ben de 10 dk yürüyorum. benden de kahveli sarimsi topaklanma yada kalinti geliyor. ama hemen gelmiyor ya ben ondandir diye düsünüyorum o renkleri

Lalecim topaklanma herkeste var jel geri geliyor. Ama benim 2 gün öncesine kadar hiç kahveli gelmemişti. Içinde kahve kan pihtilari gelince dra sordum önemli bişey degil takipte ol bilgilendir dedi. Eğer kirmiziysa mutlaka doktorunu ara. Önemsiz de olabilir ama önlem almış olursun bir de için rahat eder

Kizlar aranizda opu oncesi menogon kullanan oldu mu ? Ne kadar sureyle olgunlastirma igneleri kullaniliyor bana bilgi verebilir misiniz ? Lucrinle birlikte her aksam 3+2 gunde bir kere menogon ignesi oluyorum iki gundur baya da aci veriyor bilgisi olan beni aydinlatabilir mi ?

lale99 canım bende topaklanma olmuyor çok şukur bin şükür...
Karın ağrısı ara ara bende de oluyor kese buyuyor belki ondandır diyorum..
Çok halsizim bugün uyumakla geçti günüm iştahsızım zorda olsa yedim ceviz ve kayısımı yedim yatarken de süt içerim tamamdır :)

Tatlım yeni başladın sen. Ilk başlarda olmuyor zamanla parça parça beyaz gelir.. fazlasını rahim atıyor

Cook tesekkur ederim canim benim, darisi sana olacak insallah..doktorunla konusabildin mi canim, yarin kan vereceksin degil mi?

Pazartesi yani bugün tekrar kan vereceğim. Hayırlısı olsun inşallah. Dr. Um test sonucuna göre önümüzü daha net görebiliriz belki dedi. Bakalım sabah ola hayrola. Uyku tutarsa tabi..dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…