2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Çok kilo almamaya çalışın uzmanlarda aynısını soyluyor...benim annem bana ve kardeşime hamileyken zayıftı ve kardeşimle ben 3,5 kg doğmuşuz
Önemli olan bebeğin beslenmesi zaten hamur işi, pilav, makarna, beyaz ekmek kesmek mi gerek
Hamur işi beyaz ekmek tamam da pilav, makarna az da olsa tüketmek gerek sanırım
Birde ben kortizon alıyorum hala oda şisirdi beni

Önemli olan bebeğin beslenmesi zaten hamur işi, pilav, makarna, beyaz ekmek kesmek mi gerek
Hamur işi beyaz ekmek tamam da pilav, makarna az da olsa tüketmek gerek sanırım
Birde ben kortizon alıyorum hala oda şisirdi beni

Makarna,pirinç,beyaz ekmek bebeğe çok faydalıymış beyaz ekmekte folik asit varmış çok enteresan ama öyle:)

Günaydın herkese ben daha yemek kokuları beni rahatsız etmiyor ama canımda hicbirsey istemiyor ilk başta baya asermistim gelin tahmin edelim sizce bebeginizin cinsiyeti ne anneler içine doğar diyorlar bakalım tutacakmi bence benim kızım olacak ama diğer kesede gelişir se onu tahmin edemiyorum

Kim yapıyor peki yemeklerini atıştırmalarlami geciriyorsun ogunlerini

Ev yemeği yapan bir abla var ona yaptırıyorum bazen ona bile yaptıramıyorum iştahsızlıktan meyve yiyorum dun akşam mesela canım pizza istedi yedim.sabah kahvaltımda sorun yok çok sağlam yiyorum sorun öğle ve akşam yemeğinde eşim haftada iki gün balık yapıyor et yapıyor ben sebzeci olduğum için işim zor

ben 63 kiloyum, boyum 1.72. Mesleğim yazarlık ve çevirmenlik. Kızım olacakmış gibi geliyor ama ikizmiş gibi hissediyorum. Diğeri de oğlan olsa süper olur. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Senin degerlerin nasildi canim?ikiz olup olmadigi hcg artislarindan anlasilabiliyor istisnalar haricinde..

Bende grafik tasarımcısıyım evdeyim ama sürekli kendi çapımda bişeyler tasarlıyorum bebeğimin odası için bişeyler tasarlıyorum:) cinsiyet konusunda henüz içime bişey doğmuyor ...çin takvimi kız diyor ama ben Allaha bıraktım o işi.

ben 63 kiloyum, boyum 1.72. Mesleğim yazarlık ve çevirmenlik. Kızım olacakmış gibi geliyor ama ikizmiş gibi hissediyorum. Diğeri de oğlan olsa süper olur. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Çok güldüm bende ikiz hissediyorum hayirlisi rabbim ne eyler se güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…