- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.281
Ben yapıyorum canım ama kokudan tiskinip ilerde yapmamaktan korkuyorum
Önemli olan bebeğin beslenmesi zaten hamur işi, pilav, makarna, beyaz ekmek kesmek mi gerekÇok kilo almamaya çalışın uzmanlarda aynısını soyluyor...benim annem bana ve kardeşime hamileyken zayıftı ve kardeşimle ben 3,5 kg doğmuşuz
Az da olsa ye ama bebişin in canı istemiş benimde tatlı hiç istemiyor canımCanım hep nutella istiyor mutfakta var ama hevesim geçecek diye gidip yemiyorum
Önemli olan bebeğin beslenmesi zaten hamur işi, pilav, makarna, beyaz ekmek kesmek mi gerek
Hamur işi beyaz ekmek tamam da pilav, makarna az da olsa tüketmek gerek sanırım
Birde ben kortizon alıyorum hala oda şisirdi beni
Kim yapıyor peki yemeklerini atıştırmalarlami geciriyorsun ogunleriniİnşallah böyle devam eder ben yapamıyorum taze fasulye bulgur pilavı istiyor canım bugün bir deneyeceğim ...
Özellikle beyaz ekmeği Karatay hiç önermiyor bende bıkana kadar tam buğday vb yemeği düşünüyorum vitamin açısından daha kapsamliMakarna,pirinç,beyaz ekmek bebeğe çok faydalıymış beyaz ekmekte folik asit varmış çok enteresan ama öyle:)
Kim yapıyor peki yemeklerini atıştırmalarlami geciriyorsun ogunlerini
En tombul Unuz benmiyim(( 62 kiloyu yum uygulayabilecekmisiniz peki diyet listesini bendemi gitsem
Jel den kaynakliymis canım ama kahveli geldiği için lekelenmelerim mi başlıyor diye panik oluyorum sadece
Uzulmeyin kizlar en tombulunuz geldii..ben 67 kiloyum..bu arada muhtemelen en uzununuz da benimdir-boyum 1.80mcanım bende 61 kiloyum.. biz tombul değiliz ki arkadaşlar fazla zayıf sadece sıkıntı yok bence
Yuksek muhendisim ben kuzucum, bir sirkette yonetici olarak calisiyorummKızlar meslekleriniz ne?
Senin degerlerin nasildi canim?ikiz olup olmadigi hcg artislarindan anlasilabiliyor istisnalar haricinde..ben 63 kiloyum, boyum 1.72. Mesleğim yazarlık ve çevirmenlik. Kızım olacakmış gibi geliyor ama ikizmiş gibi hissediyorum. Diğeri de oğlan olsa süper olur.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Çok güldüm bende ikiz hissediyorum hayirlisi rabbim ne eyler se güzel eylerben 63 kiloyum, boyum 1.72. Mesleğim yazarlık ve çevirmenlik. Kızım olacakmış gibi geliyor ama ikizmiş gibi hissediyorum. Diğeri de oğlan olsa süper olur.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?