2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

gunaydin

beklenen haber geldi.5 tane grade 5 , 1 tane grade 4 ve 2 tane grade 3 embriyo bugun yani 5.gununde donduruldu.6.gune takip edilen 4 embriyom daha var.onlari da dondurmaya gidebiliriz dediler.onun icinde yarin arayacaklar
Canim super valla..o kadar kaliteli embriyolardan biri mutlaka tutunacak, coook sevindim valla, minik bi embriyo fabrikasi ciktin resmen

ben transferden beri kullaniyorum. Tüp bebek başka şehirde yapıldı burdaki Dr da devam dedi. Ek olarak clexane iğne kullanıyorum o da kan sulandırıcı. Bence kullanılmalı

tüp bebek doktorum kullanma dedi. diğer arkadaşlara sordum onlar da kullanmıyormuş. benim doktorum hiç kullandırmıyormuş. hayırlısı artık. kan sulandırıcı olarak hibor kullanıyorum.

Kızlar bugün çok güldüm )) biz ailece kumralız hatta kızkardeşimin teni bana göre daha açık ama gelgelelim acayip kıllı bir kız ki ailede kıllı olan yok )) neden mi ? Annem kardeşime hamileyken maymuna bakmış aman dikkat diyorum hurafe deyip geçmeyin.Ben unuttum günlerdir şeftali yıkayıp yiyorum hiç aklıma gelmedi ))) bundan sonra dikkat edicem.

Selam kızlar...
Coraspin bende kullanıyorum 12 haftaya kadar kullanıcam galiba yanlış hatırlamıyorsam bana verilen kağıtta öyle yazıyordu :)...
Pozitif görenler tebrikler,drğeri az olan bence beklesin yükselir değerler...

M matildaaa teşekkür ederim canım darısı başına inşallah pazartesi buyuk gün :)
Z zuzu3434 maymun mu ilahi ya koptum gece gece ....
Bu arada nişana gittim geldim belim kopuyor ağrıdan midem kazınıyor fena

İyi geceler :)

kızlar ya ben çok acıkıyorum ve çok kilo almaktan korkuyorum bu yüzden. sonuçta hamilelikte belli bir kiloya kadar izin var. dokuz ay bıoyunca böyle midemizmi kazınacak sürekli?

Benimde öyle ama ben kilo takıntım olduğu için çok canım istemediği sürece yemiyorum bazende çok iştahsızım ...

Kızlar selam, bende hiçbir belirti yok. Yani 2 gün öncesine kadar kasık batması, kasık ağrısı vardı şimdi o da yok bgn 9.günüm. Sadece göğüslerim baya bir hassas ve büyüksanırım olmadı endişeliyim çok

ben de başkent üniversitesinde tedavi oldum çok şükür pozitif. seninki gibi bir durumum yoktu. İnşallah senin de tedavin olumlu sonuçlanır.
Aaa öyle mi sen hangi hocadaydın ? Bende Ağustos Ayında tedaviye başladım ama transfer dün oldu yani 3 . Gün yumurtası 2 tane ve 8 hücreliymiş.arefe günü test günüm.. İnşallah hepimiz için Hayırlısı olur . Burada hamile Olanları duydukça çok umutlanıyorum.. bizimki sebepsiz infertilite . 3 yıllık Evliyim geçen sene normal yoldan gebe kaldım ama 8 haftalıkken kalbi durdu , pıhtılaşma varmış bende .. Uzun oldu ama hikaye böyle..

Günaydın kizlar ben de mide bulantisiyla uyaniyorum sabahlari iki gundur cok istahli degilim ama mecburen yiyorum her seyden...

hulusi hocanın hastasıyım ben. inşallah sen de olumlu sonuç alırsın.

günaydın kızlar
ara ara karnım ağrıyo. Bulantım genel olarak var bütün kokulara hassasiyet oluştu. Hatta koku diyince bile burnuma garip kokular geliyo:) bide gece 3 te kalkıp 1 limonu soydum yedim ve yattım :)

9. gün göğüslerde hassasiyet ve büyüme bende de vardı. hatta çamaşırım dar geliyrdu. yarınmı test yapacaksın? yarın yapsan çıkar.

günaydın kızlar bişi sorucam hamile arkadaşlar hamileliğinizi öğrendikten sonra ilk ultrasonunuzu ne zaman bir de karından mı oldunuz
benim transferden 21 gün sonra transvajinal ile muayenede göründü.
14 ü transfer 28 i sonuç günü 4 eylül ilk ultrason 11 eylül kalp atışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…