- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.221
Cook tesekkur ederim canim benim, darisi sana olacak insallah..doktorunla konusabildin mi canim, yarin kan vereceksin degil mi?Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
Kuzular ben kokulardan tiksiniyorum arada midem de kotu oluyor ama kusma falan yok, olmazsa da sevinirimmcanım bende bugün aynı durumdayım. .Karnım aç ama birsey de yiyemiyorum
Canim super valla..o kadar kaliteli embriyolardan biri mutlaka tutunacak, coook sevindim valla, minik bi embriyo fabrikasi ciktin resmengunaydin
beklenen haber geldi.5 tane grade 5 , 1 tane grade 4 ve 2 tane grade 3 embriyo bugun yani 5.gununde donduruldu.6.gune takip edilen 4 embriyom daha var.onlari da dondurmaya gidebiliriz dediler.onun icinde yarin arayacaklar
ben transferden beri kullaniyorum. Tüp bebek başka şehirde yapıldı burdaki Dr da devam dedi. Ek olarak clexane iğne kullanıyorum o da kan sulandırıcı. Bence kullanılmalı
niye o kadar geç vermişki randevuyu? transferin 20. günü görünür dedi doktor bana.5 hafta 4 günlük
Tabi dayanicaz canım bugünlere kolay gelmedik..iyi beslenememekten korkuyorumdayancaz canım bukadar oldu ya bebişlirimize kavuşmak uğruna onada dayancaz
kızlar ya ben çok acıkıyorum ve çok kilo almaktan korkuyorum bu yüzden. sonuçta hamilelikte belli bir kiloya kadar izin var. dokuz ay bıoyunca böyle midemizmi kazınacak sürekli?
Transferden sonra 20 gün sonra karından bakildigünaydın kızlar bişi sorucam hamile arkadaşlar hamileliğinizi öğrendikten sonra ilk ultrasonunuzu ne zaman bir de karından mı oldunuz
Aaa öyle mi sen hangi hocadaydın ? Bende Ağustos Ayında tedaviye başladım ama transfer dün oldu yani 3 . Gün yumurtası 2 tane ve 8 hücreliymiş.arefe günü test günüm.. İnşallah hepimiz için Hayırlısı olur . Burada hamile Olanları duydukça çok umutlanıyorum.. bizimki sebepsiz infertilite . 3 yıllık Evliyim geçen sene normal yoldan gebe kaldım ama 8 haftalıkken kalbi durdu , pıhtılaşma varmış bende .. Uzun oldu ama hikaye böyle..ben de başkent üniversitesinde tedavi oldum çok şükür pozitif. seninki gibi bir durumum yoktu. İnşallah senin de tedavin olumlu sonuçlanır.
Aaa öyle mi sen hangi hocadaydın ? Bende Ağustos Ayında tedaviye başladım ama transfer dün oldu yani 3 . Gün yumurtası 2 tane ve 8 hücreliymiş.arefe günü test günüm.. İnşallah hepimiz için Hayırlısı olur . Burada hamile Olanları duydukça çok umutlanıyorum.. bizimki sebepsiz infertilite . 3 yıllık Evliyim geçen sene normal yoldan gebe kaldım ama 8 haftalıkken kalbi durdu , pıhtılaşma varmış bende .. Uzun oldu ama hikaye böyle..
9. gün göğüslerde hassasiyet ve büyüme bende de vardı. hatta çamaşırım dar geliyrdu. yarınmı test yapacaksın? yarın yapsan çıkar.Kızlar selam, bende hiçbir belirti yok. Yani 2 gün öncesine kadar kasık batması, kasık ağrısı vardı şimdi o da yok bgn 9.günüm. Sadece göğüslerim baya bir hassas ve büyüksanırım olmadı endişeliyim çok
benim transferden 21 gün sonra transvajinal ile muayenede göründü.günaydın kızlar bişi sorucam hamile arkadaşlar hamileliğinizi öğrendikten sonra ilk ultrasonunuzu ne zaman bir de karından mı oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?