2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

günaydın kızlar.. yine erkenden uyandim ama uykumu aaldım şükür.. ufak ufak bulantilar bende de basladi ama cok asiri değil simdilik. benim midem bulaniyor eeşim de oh oh ne güzel diyip seviniyio. son bir kac gün pek istahli yiyemiyorum onun disinda bisey yok şükür

Günaydın kızlar. Bende normalde kahvaltı yapmayı sevmem ama transferden beri her sabah mutlaka organik yumurta yemeye çalışıyorum. İşyerinde biraz aksıyo tabi beslenmem ev gibi olmuyor. Hedefim doğuma maksimum 8 kilo fazlayla gitmek.Allah izin verirse Kese ve kalp atışından sonra hemen diyetisyene başlamak istiyorum. Şu an kilom 52 ))

İştahsızlık normal sanırsam. Genelde hamileliğin ilk ayları kilo verilişi olur diye biliyorum.

Canım bende hamileliğimin başlarından beri düzenli kahvaltı yapıyorum sabah kalkar kalkmaz süt içiyorum sonra kahvaltı ediyorum öğlen ve akşam çok iştahsız oluyorum ...

Bu arada geçen gun kendimi denemek için turşu yedim tiksindim turşudan

Canım bende fazla kilo almak istemiyorum kendim için değil bebeğim için kendimi düşünmek gibi olmasın ben 59 60 kilonun üstüne çıkmam bizim genlerde baba tarafım uzun boylu zayıftır doktorumada danışıp bende diyetisyene gitmek istiyorum.

Kızlar evinizde yemek yapabiliyormusunuz?
Ben mutfağa girdiğimde yapacağım yemeğin malzemelerini tezgaha koyuyorum 2dk sonra hevesim geçiyor butun malzemeleri kaldırıyorum yerine...

ben de 10 dk yürüyorum. benden de kahveli sarimsi topaklanma yada kalinti geliyor. ama hemen gelmiyor ya ben ondandir diye düsünüyorum o renkleri
Jel den kaynakliymis canım ama kahveli geldiği için lekelenmelerim mi başlıyor diye panik oluyorum sadece

Aynen canım takipteyim dün yemek yaparken Yordum kendimi sanırım kırmızıya dönmüştü ama çok az banada merkezi kırmızı bile gelebilir dedi

Aman olmasın canım her nekadar normal deseler de acaba oluyor içimizde
İştahsızlık bulantı bendede başladı kısa sürer umarım hepimizin gıda alamaz sak zor halimiz

Çok kilo almamaya çalışın uzmanlarda aynısını soyluyor...benim annem bana ve kardeşime hamileyken zayıftı ve kardeşimle ben 3,5 kg doğmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…