- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.261
Dualarımız seninle cnm git gel bize de haber ver hemenPazartesi yani bugün tekrar kan vereceğim. Hayırlısı olsun inşallah. Dr. Um test sonucuna göre önümüzü daha net görebiliriz belki dedi. Bakalım sabah ola hayrola. Uyku tutarsa tabi..dua edin
Biz sabah sabah anne turşusu yedik :) Günaydın güzel anne, anne adayı ve bebislerine
İştahsızlık normal sanırsam. Genelde hamileliğin ilk ayları kilo verilişi olur diye biliyorum.Midem bulantım yok hala bende iştahsızlık,uyku hali,halsizlik var
Bu arada günaydın herkese
İştahsızlık normal sanırsam. Genelde hamileliğin ilk ayları kilo verilişi olur diye biliyorum.
Günaydın kızlar. Bende normalde kahvaltı yapmayı sevmem ama transferden beri her sabah mutlaka organik yumurta yemeye çalışıyorum. İşyerinde biraz aksıyo tabi beslenmem ev gibi olmuyor. Hedefim doğuma maksimum 8 kilo fazlayla gitmek.Allah izin verirse Kese ve kalp atışından sonra hemen diyetisyene başlamak istiyorum. Şu an kilom 52 ))
günaydın kızlar nabersiniz?
benim açlık ve susuzluk son gaz devam ediyor. sabah uyandığımda susuzluktan dudaklarım birbirine yapışmış.Melek Ada test yaptın mı?
Jel den kaynakliymis canım ama kahveli geldiği için lekelenmelerim mi başlıyor diye panik oluyorum sadeceben de 10 dk yürüyorum. benden de kahveli sarimsi topaklanma yada kalinti geliyor. ama hemen gelmiyor ya ben ondandir diye düsünüyorum o renkleri
Aynen canım takipteyim dün yemek yaparken Yordum kendimi sanırım kırmızıya dönmüştü ama çok az banada merkezi kırmızı bile gelebilir dediLalecim topaklanma herkeste var jel geri geliyor. Ama benim 2 gün öncesine kadar hiç kahveli gelmemişti. Içinde kahve kan pihtilari gelince dra sordum önemli bişey degil takipte ol bilgilendir dedi. Eğer kirmiziysa mutlaka doktorunu ara. Önemsiz de olabilir ama önlem almış olursun bir de için rahat eder
Aman olmasın canım her nekadar normal deseler de acaba oluyor içimizdelale99 canım bende topaklanma olmuyor çok şukur bin şükür...
Karın ağrısı ara ara bende de oluyor kese buyuyor belki ondandır diyorum..
Çok halsizim bugün uyumakla geçti günüm iştahsızım zorda olsa yedim ceviz ve kayısımı yedim yatarken de süt içerim tamamdır :)
Ben yapıyorum canım ama kokudan tiskinip ilerde yapmamaktan korkuyorumKızlar evinizde yemek yapabiliyormusunuz?
Ben mutfağa girdiğimde yapacağım yemeğin malzemelerini tezgaha koyuyorum 2dk sonra hevesim geçiyor butun malzemeleri kaldırıyorum yerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?