- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.301
İlk değerim 180,3 çıktı canım. Sonra tekrar yaptırmadım, doktor gerek yok dedi. Keseyi görmeye gidince anlayacağız artık inşallah. Eczacı bir arkadaş 100 üzeri, 200'e yakın olursa ikiz oluyor genelde dedi ama bakalım..Senin degerlerin nasildi canim?ikiz olup olmadigi hcg artislarindan anlasilabiliyor istisnalar haricinde..
benim ilk değerim 319 ikincisi 780... yarın öğreneceğiz çoğul gebelik olup olamadığınıİlk değerim 180,3 çıktı canım. Sonra tekrar yaptırmadım, doktor gerek yok dedi. Keseyi görmeye gidince anlayacağız artık inşallah. Eczacı bir arkadaş 100 üzeri, 200'e yakın olursa ikiz oluyor genelde dedi ama bakalım..
kesin çoğul bence. 300... daha ne olsun. üçüzlermi geliyor yoksaabenim ilk değerim 319 ikincisi 780... yarın öğreneceğiz çoğul gebelik olup olamadığını
süper olurkesin çoğul bence. 300... daha ne olsun. üçüzlermi geliyor yoksaa
Canim benim transferden 9 gun sonra degerim 176, 11 gun sonra degerim de 396'ydi. Tek embriyo transfer edilmisti zaten, cumartesi de gorduk keseyi. Deger pek anlamli olmuyo yani, senin yerinde olsam sirf katlanisini goreyim diye 2 gun sonra yine verirdim kanİlk değerim 180,3 çıktı canım. Sonra tekrar yaptırmadım, doktor gerek yok dedi. Keseyi görmeye gidince anlayacağız artık inşallah. Eczacı bir arkadaş 100 üzeri, 200'e yakın olursa ikiz oluyor genelde dedi ama bakalım..
Ikiz olabilir canim senin, yarin bekliyoruz haberlerinibenim ilk değerim 319 ikincisi 780... yarın öğreneceğiz çoğul gebelik olup olamadığını
Arada yemeden sıkıntı olmazdı pizza yi falan çok yememeye çalış canım.Benimde canım hamur işi çekip yediğim de faydali değil tutamadı n kendini diye kızıyorum kendime :)Ev yemeği yapan bir abla var ona yaptırıyorum bazen ona bile yaptıramıyorum iştahsızlıktan meyve yiyorum dun akşam mesela canım pizza istedi yedim.sabah kahvaltımda sorun yok çok sağlam yiyorum sorun öğle ve akşam yemeğinde eşim haftada iki gün balık yapıyor et yapıyor ben sebzeci olduğum için işim zor
Dimi yaa boyumda 1.64 kilomla orantili aralarında öyle hissettim kendimi şimdi rahatımcanım bende 61 kiloyum.. biz tombul değiliz ki arkadaşlar fazla zayıf sadece sıkıntı yok bence
Evet ya arkadaş ında bir ay var arasi benimle çıkmış merdivene perde asiyo ben bu kadar tirsarken:)biz bu panikle 9 ay hadi kaldı 8 ay nasıl geçiririz bilmem
çok isterim çoğul olmasını ama hayırlısı inşallah.. ama kan testi farklı günlerde yapıla biliyor sanırım.. ilk değerimi transferden 12 gün sonra değerini de 14 gün sonra yaptırdılar. 3. gün embryosuydu benimkiler.. yarın göreceğiz bakalım, değerlere göre yorum yapmıyor dr lar...Ikiz olabilir canim senin, yarin bekliyoruz haberlerini
Muhasebeci idim canım ben ama tedavilerden sebep ayrıldım isimden ve cok sevdigim kursumda vaktim geçiyor uzun zamandırKızlar meslekleriniz ne?
Çok iyi fikir bende mi yapsam ne :)Bebeğimin embriyo resmini ve ilk ultrason görüntüsünü çerçeveye koyup yatak odama koydum
11.gun 318benim ilk değerim 319 ikincisi 780... yarın öğreneceğiz çoğul gebelik olup olamadığını
Haftaya salı nasılsa öğreneceğim, değerlerin katlanması da kesin bir şey söylemeyebilir diye gitmedim canım tekrar kana. Amin sağolasın hayırlsı ve sağlıklısı olsun tek çift fark etmez.Canim benim transferden 9 gun sonra degerim 176, 11 gun sonra degerim de 396'ydi. Tek embriyo transfer edilmisti zaten, cumartesi de gorduk keseyi. Deger pek anlamli olmuyo yani, senin yerinde olsam sirf katlanisini goreyim diye 2 gun sonra yine verirdim kaninsAllah Allah gonlune gore versin canim
Biz hırslı anneleri z yapabilirsin canım istikrarıni koru yeterrrgunaydin hanimlar
benim icin surece ara verilmis olsa da sizlere bakmadan gecmiyorum☺
bende obez bi hamis olmamak icicin bugun itibariyle diyete basladim.sporla desteklicem.2.adetimde transfer hazirligina baslicaz allah izin verirse.2 aya yakin surem var.su an 79um hedefim 65 70 arasina dusmek.zor gibi ama en azindan 70 olayim yeter.gecen sene inmistim cunku
kanımı verdim bakalım 2 gibi bell olacak. karnemizi alacağız notlarımız yükselmiş mi bakicezz..Dualarımız seninle cnm git gel bize de haber ver hemen
İnşallah yükselmiştir. Yükselmiştir yükselmiştir. İyi düşünüyoruz hepkanımı verdim bakalım 2 gibi bell olacak. karnemizi alacağız notlarımız yükselmiş mi bakicezz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?