2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Senin degerlerin nasildi canim?ikiz olup olmadigi hcg artislarindan anlasilabiliyor istisnalar haricinde..
İlk değerim 180,3 çıktı canım. Sonra tekrar yaptırmadım, doktor gerek yok dedi. Keseyi görmeye gidince anlayacağız artık inşallah. Eczacı bir arkadaş 100 üzeri, 200'e yakın olursa ikiz oluyor genelde dedi ama bakalım..

bende mühendisim... yarın kese görmeye gideceğiz inşallah... çn takvimine baktım ama karar veremedim; ağustosta hamile kalım diye düşünürsek erkek ama 4 yumürta geliştirilip 3 tane konuldu. ağustos erkek; eylül kız; ekim erkek; kasım kız..%50 yani

benim ilk değerim 319 ikincisi 780... yarın öğreneceğiz çoğul gebelik olup olamadığını

Canim benim transferden 9 gun sonra degerim 176, 11 gun sonra degerim de 396'ydi. Tek embriyo transfer edilmisti zaten, cumartesi de gorduk keseyi. Deger pek anlamli olmuyo yani, senin yerinde olsam sirf katlanisini goreyim diye 2 gun sonra yine verirdim kaninsAllah Allah gonlune gore versin canim

Arada yemeden sıkıntı olmazdı pizza yi falan çok yememeye çalış canım.Benimde canım hamur işi çekip yediğim de faydali değil tutamadı n kendini diye kızıyorum kendime :)
Ben balıkdan tiskindim zorlasam yiyebilirmiyim mi bilmiyorum.
Semizotu, ıspanak, ve mantar da çok faydalı yemeye çalış bunlaridw canim

Ikiz olabilir canim senin, yarin bekliyoruz haberlerini
çok isterim çoğul olmasını ama hayırlısı inşallah.. ama kan testi farklı günlerde yapıla biliyor sanırım.. ilk değerimi transferden 12 gün sonra değerini de 14 gün sonra yaptırdılar. 3. gün embryosuydu benimkiler.. yarın göreceğiz bakalım, değerlere göre yorum yapmıyor dr lar...

gunaydin hanimlar

benim icin surece ara verilmis olsa da sizlere bakmadan gecmiyorum☺

bende obez bi hamis olmamak icicin bugun itibariyle diyete basladim.sporla desteklicem.2.adetimde transfer hazirligina baslicaz allah izin verirse.2 aya yakin surem var.su an 79um hedefim 65 70 arasina dusmek.zor gibi ama en azindan 70 olayim yeter.gecen sene inmistim cunku

Haftaya salı nasılsa öğreneceğim, değerlerin katlanması da kesin bir şey söylemeyebilir diye gitmedim canım tekrar kana. Amin sağolasın hayırlsı ve sağlıklısı olsun tek çift fark etmez.

Biz hırslı anneleri z yapabilirsin canım istikrarıni koru yeterrr

Oh oh baya muhabbet dönmüş :) avukatım kızlar ama kendi şirketimizde hukuk danışmanlığı ve proje yöneticiliği yapıyorum. Tedavi süresince hep uzaktan idare ettim (babam sağolsun çok destek oldu)ama artık eskiye dönmem lazım.
Boyum 1.65 kilom da 62. İlk başlarda iğnelerden 65leri gördüm çok şişmiştim ama şimdi indim. 50li kilodakileri tebrik ediyorum valla süpersiniz kızlar. İkizlerde kaç kilo alınıyomuş bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…