- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.321
inşallah. allahım mutlulkula sağlıkla tamamına erdirsin.Benimde yarın kalp atışı randevum var. Allahım hayırlısıyla inşallah 2sini de duyarım 7hafta 1 günlük olucaklar yarın
İnşallah yükselmiştir. Yükselmiştir yükselmiştir. İyi düşünüyoruz hep
Ayyy yerim ben onlarıBenimde yarın kalp atışı randevum var. Allahım hayırlısıyla inşallah 2sini de duyarım 7hafta 1 günlük olucaklar yarın
Alice in Wonderland Z zuzu3434 kızlar ben de 56.5 kiloyum en son tartildigimda boyum 168 cevrenin hep cok zayifsin dedigi biriyim :) ama diyetisyen fln hic dusunmedim valla ne kadar alirsam alayim diyorum çünkü yapı olarak cok fazla alamayacagimi biliyorum ailemde de oyledir o yuzden her seyden yiyorum :)
Canım bende hamileliğimin başlarından beri düzenli kahvaltı yapıyorum sabah kalkar kalkmaz süt içiyorum sonra kahvaltı ediyorum öğlen ve akşam çok iştahsız oluyorum ...
Bu arada geçen gun kendimi denemek için turşu yedim tiksindim turşudan
56 lio hiç de zayıf denecek bir kilo değil boyuna göre.Ben 1.67 boy 52 kiloyum ve şişmanmışım gibi geliyor :)))boyuna göre tam idealsin bence sana zayıf diyenler çekemeyenler:) benim de boyum 168 kilom 49 bana diyorlar normal de. sen zayıf değilsin bence.
Wowww iyiymişUzulmeyin kizlar en tombulunuz geldii..ben 67 kiloyum..bu arada muhtemelen en uzununuz da benimdir-boyum 1.80m
Zuzum kankan bildigin at gibi bisiWowww iyiymişseverim kadında uzun boyu.
Zuzum ne sismani be, masallah supersin ki kizin var bi de. Ben kesin dogumdan sonra bi muddet yarmagul gibi birsey olurum56 lio hiç de zayıf denecek bir kilo değil boyuna göre.Ben 1.67 boy 52 kiloyum ve şişmanmışım gibi geliyor :)))
Umudum sen iyisin ))
Zuzum ne sismani be, masallah supersin ki kizin var bi de. Ben kesin dogumdan sonra bi muddet yarmagul gibi birsey olurum
Ben utanmasam yoldan çevirip hamileyim dicem insanlara:))) kalp atışından sonra söyledim herkese
Minnos bir kiz geliyor olmasiiiinn..hamilelikte tatlidan tiksinen tum arkadaslarimin kizi oldu..ben de surekli cikolata, sutlac, trilece pesindeym..dun bi de baklava yedim kendime geldimNormalde tatlıyı çok severim. Her gün mutlaka tatlı bir şeyler yerdim. Ama şimdi canım hiç tatlı istemiyor ya, ne kadar enteresan bir şeymiş şu hamilelik.
Kiz ben kendime 13 hedef koydum, ne guzel kilomla boyumu esitlicektim8 kilodan fazla almak yok ona göre. Bir gün belirleyelim her ay aldığımız kiloları birbirimizle paylaşalım. Belki böyle daha da dikkat ederiz
Ben hamile olduğumu öğrenir ogrenmez,sabahları belediye başkanının günaydın msji oluyo ya onun akabinde hoparlörle duyurcam bütün şehre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?