2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

boyuna göre tam idealsin bence sana zayıf diyenler çekemeyenler:) benim de boyum 168 kilom 49 bana diyorlar normal de. sen zayıf değilsin bence.

Mımm okuyunca bile ağzım sulandı :))))

56 lio hiç de zayıf denecek bir kilo değil boyuna göre.Ben 1.67 boy 52 kiloyum ve şişmanmışım gibi geliyor :)))

Umudum sen iyisin ))
Zuzum ne sismani be, masallah supersin ki kizin var bi de. Ben kesin dogumdan sonra bi muddet yarmagul gibi birsey olurum

Normalde tatlıyı çok severim. Her gün mutlaka tatlı bir şeyler yerdim. Ama şimdi canım hiç tatlı istemiyor ya, ne kadar enteresan bir şeymiş şu hamilelik.

Kızlar yakın akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza söylediniz mi hamile oldugunuzu. Benim yarın dr randevum var kese gözükse bile söyleme işini bayramdan sonraya bırakmak istiyorum.Siz ne dersiniz ????

Normalde tatlıyı çok severim. Her gün mutlaka tatlı bir şeyler yerdim. Ama şimdi canım hiç tatlı istemiyor ya, ne kadar enteresan bir şeymiş şu hamilelik.
Minnos bir kiz geliyor olmasiiiinn..hamilelikte tatlidan tiksinen tum arkadaslarimin kizi oldu..ben de surekli cikolata, sutlac, trilece pesindeym..dun bi de baklava yedim kendime geldimben de tiksinsem iyi olur, gereksiz kalori ya

8 kilodan fazla almak yok ona göre. Bir gün belirleyelim her ay aldığımız kiloları birbirimizle paylaşalım. Belki böyle daha da dikkat ederiz
Kiz ben kendime 13 hedef koydum, ne guzel kilomla boyumu esitlicektim8 cok azbi de midem de bulanmio, kusa kusa kilo da vermeden sadece 8 kilo almam mucize olur

Benim kendi ailem ve eşimin annesi ve 2 ablası dışında kimse bilmiyor tembihledim riskli donem bitene kadar kimse bilmesin istiyorum...

Ayyy biri trileçe dedi nasıl canım çektiiiiii varya offff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…