- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.341
Canim ben soylemedim en yakin iki arkadasim disinda kimseye ya. Kalp atisini da goreyim oyle diye dusundum. Sen yarin duyarsin kalp atisini bence minnosm sonrasinda soyle gitsinKızlar yakın akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza söylediniz mi hamile oldugunuzu. Benim yarın dr randevum var kese gözükse bile söyleme işini bayramdan sonraya bırakmak istiyorum.Siz ne dersiniz ????
Pardon kuzucummBenim kendi ailem ve eşimin annesi ve 2 ablası dışında kimse bilmiyor tembihledim riskli donem bitene kadar kimse bilmesin istiyorum...
Ayyy biri trileçe dedi nasıl canım çektiiiiii varya offff.
aa öylemi, hadi bakalım. ye ekşiyi doğur ayşeyi sözünü doğruladı yani arkadaşların.Minnos bir kiz geliyor olmasiiiinn..hamilelikte tatlidan tiksinen tum arkadaslarimin kizi oldu..ben de surekli cikolata, sutlac, trilece pesindeym..dun bi de baklava yedim kendime geldimben de tiksinsem iyi olur, gereksiz kalori ya
Aynen bende normalde makarna pilav ekmek pide hamur işlerini hiç sevmem. Ekmeğe boğulmak istiyorum:)) zor tutuyorum kendimi. Çünkü sürekli midem bulandığı için katı bileyler yeme ihtiyacı hissediyorum galiba. Ama dayanıcam! :)Tatlı belki 1 aydır ağzıma sürmedim. Ki bayılırım bende normaldeNormalde tatlıyı çok severim. Her gün mutlaka tatlı bir şeyler yerdim. Ama şimdi canım hiç tatlı istemiyor ya, ne kadar enteresan bir şeymiş şu hamilelik.
Pardon kuzucummsen nutella istiyodun di mi?bir de erkek annesi bulduk o zaman
her gün ayrı bir belirtiyle karşılaşmak bana çok heyecanlı geliyor ya, hoşuma gidiyor hatta belirti yaşamak. delimiyim neyim. yılların özlemi ve bekleyişinin sonucu bu heralde.Aynen bende normalde makarna pilav ekmek pide hamur işlerini hiç sevmem. Ekmeğe boğulmak istiyorum:)) zor tutuyorum kendimi. Çünkü sürekli midem bulandığı için katı bileyler yeme ihtiyacı hissediyorum galiba. Ama dayanıcam! :)Tatlı belki 1 aydır ağzıma sürmedim. Ki bayılırım bende normalde
Kizlar turk kahvesi ya da cola iciyor musunuz? Benim dr ilk uc ay bebek senin stoklari tuketecek onun icin alkol ve sigara disinda yasak yok dedi ama yine de kafein almak icime sinmiyor
Bana kahve kola ve çiğ şeyler yasak dedi. Sushi şarkuteri ürünleri vs gibi. İlk 3 ayda demedi sanırım 9 ay Çay da çok tüketmemeye çalış dedi. Mümkün olduğunca ıhlamur yada süt içmeye çalışıyorum.Kizlar turk kahvesi ya da cola iciyor musunuz? Benim dr ilk uc ay bebek senin stoklari tuketecek onun icin alkol ve sigara disinda yasak yok dedi ama yine de kafein almak icime sinmiyor
Ay bende dün gece kalkıp 1 limonu soydum yedim. Tansiyonum düşücek diye korkuyorum aslında daha çok istedi cnm ama durdum. Bakalım erkek mi kız mı olucakBenim eltim çok limon yiyordu oğlu oldu yani tam tersi benimde cnm tuzlu eksi istiyor bide corba
Korkma cnm kahverengi akıntı olabiliyomuş. Lekelenme şeklinde dimi? Ama kırmızıya dönerse yada çok olduğunu düşünüyosan mutlaka doktora gitMerhaba kızlar ne güzel bol bebişli bir konu olmuş, hayırlı olsun hepinize, bende yeni pozitif haberi aldım bir hafta oldu ama dün akşam kahverengi akıntı geldi 2 3 kez, çok korktum sizlerde de oluyor mu
ben şekerli bişey görünce bile midem bulaniyor. Normalde de tatlı yemem. Sevmem. Kuzenimin eşi 9 ay limondan başka bişey yemedi oğlu oldu. Belli olmuyor bence tatlıya eskiye bakmıyor. Rüyamda ikizlerimin olduğunu gördüm 1 kız 1 erkekBenim eltim çok limon yiyordu oğlu oldu yani tam tersi benimde cnm tuzlu eksi istiyor bide corba
Evt cnm leke şeklinde ama daha önce hiç gelmediği için korktum, perşembe gideceğim doktora kese kalp atışı belli olur hayırlısıyla inş.Korkma cnm kahverengi akıntı olabiliyomuş. Lekelenme şeklinde dimi? Ama kırmızıya dönerse yada çok olduğunu düşünüyosan mutlaka doktora git
Canim bunlar hep hurafe zaten, bilimsel bir dayanagi yok ama benim etrafimda son iki yil icinde 9 arkadasim dogum yapti, hepsinde de tuttu, sasirdim ben de. Ben de bebegimi kaybettim 8 haftalikken, surekli un helvasi yiyordum onda da, genetik analizde kiz oldugu anlasildi. Burada herkes de bu efsanelere inanip havaya girmeyecek kultur seviyesinde zaten ama heyecanimizi kimseyle paylasamadigimiz icin boyle seyler konusup egleniyoruz iste. Cin takvimi de bir diger hurafe ama bakmasi bile eglenceli..ben şekerli bişey görünce bile midem bulaniyor. Normalde de tatlı yemem. Sevmem. Kuzenimin eşi 9 ay limondan başka bişey yemedi oğlu oldu. Belli olmuyor bence tatlıya eskiye bakmıyor. Rüyamda ikizlerimin olduğunu gördüm 1 kız 1 erkek
Ben daha hic bisi alamadim kuzucumm, kalbini de duyayim, ilk trimester de gecsin, Kasim itibariyle kendimi alisverise adarim gibi geliyorNohutlu pilavımı yaptım sabırsızlanıyorum yemek için...ilk defa böyle oldum iştahımmı açıldı ne...
Kızlar bebeğinize ilk aldığınız şeyler ne?
Benim eşim bebeğimize bir anket defteri almış ilk resmi ilk ultrason goruntusu ilk hamilelik haberi aldığınız günün tarihi gibi 1 yaşına kadar olan surecin aşamalarını anlatan içindende arabaya yapıştırmak için sticker çıktı dikkat ⚠ bebek var diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?