- 6 Aralık 2012
- 185
- 180
- 103
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.361
Canim cikti mi sonucun?
Dualarimiz seninle canimm..bugün 11. günüm kanımı verdim bekliyorum ben de kızlar inşallah mucizem bana tutunmuştur
Valla bilmiyorum hep zayifsin derler benim de 49 oldugum gunler vardi canim :)boyuna göre tam idealsin bence sana zayıf diyenler çekemeyenler:) benim de boyum 168 kilom 49 bana diyorlar normal de. sen zayıf değilsin bence.
Ya esimin ailesine soyledik sagolsun kayinvalide herkese duyurmustur benim ailem biliyor arkadaslarim bi de kısaca cogu kisi saklayamadik aslinda :)Kızlar yakın akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza söylediniz mi hamile oldugunuzu. Benim yarın dr randevum var kese gözükse bile söyleme işini bayramdan sonraya bırakmak istiyorum.Siz ne dersiniz ????
Ananinnnn bebek kesin 1 metrenin üstüZuzum kankan bildigin at gibi bisibir de esimin boyu da 2 metrenin ustunde, bebegimizin dunya rekoru kirip 75 cm fln dogmasindan korkuyoruz
Ya esimin ailesine soyledik sagolsun kayinvalide herkese duyurmustur benim ailem biliyor arkadaslarim bi de kısaca cogu kisi saklayamadik aslinda :)
Allah korusun, düşükler kalp atışından önce mi oluyor canım? bence de söyleme daha. çatlasnlar meraktanYa ben de kalp atışından sonra artık söylesemmi diye düşünüyorum. Zaten şirkette çalışan akrabalarımız var onlar işe seyrek gelmemden erken çıkmamdan vs şüpheleniyolar. Durmadan bebek yok mu bebek yok mu diye sorup duruyolar. Hayırlısı diye geçiştiryorum. Yani 2 kez düşük yaptığımı bile bile bunu ısrarla niye sorarlar onu da anlamak zor. Yok şuan sinirlendim 12 haftanın sonunda söylüycem:)
Hiççç bahane uydurma o kadar okudum topiklerde kilosu ve boyu oldugu halde 6 kilo alan bile var :)))))Kiz ben kendime 13 hedef koydum, ne guzel kilomla boyumu esitlicektim8 cok az bi de midem de bulanmio, kusa kusa kilo da vermeden sadece 8 kilo almam mucize olur
Canim ben soylemedim en yakin iki arkadasim disinda kimseye ya. Kalp atisini da goreyim oyle diye dusundum. Sen yarin duyarsin kalp atisini bence minnosm sonrasinda soyle gitsin
Çok severim trileceyi aklıma getirdin :))) hafta sonu ödüllendireyim kendimi )Benim kendi ailem ve eşimin annesi ve 2 ablası dışında kimse bilmiyor tembihledim riskli donem bitene kadar kimse bilmesin istiyorum...
Ayyy biri trileçe dedi nasıl canım çektiiiiii varya offff.
Ya ben de kalp atışından sonra artık söylesemmi diye düşünüyorum. Zaten şirkette çalışan akrabalarımız var onlar işe seyrek gelmemden erken çıkmamdan vs şüpheleniyolar. Durmadan bebek yok mu bebek yok mu diye sorup duruyolar. Hayırlısı diye geçiştiryorum. Yani 2 kez düşük yaptığımı bile bile bunu ısrarla niye sorarlar onu da anlamak zor. Yok şuan sinirlendim 12 haftanın sonunda söylüycem:)
İnşallah...bugün 11. günüm kanımı verdim bekliyorum ben de kızlar inşallah mucizem bana tutunmuştur
Kiz kim bunlar, ebru salli'nin kardesleri mi?6 kg neymis yaa..bi de esim benim simdiki kilomu begenmiyo zaten cok zayif buluyo bu boya soyle en az 70 kg olmaliymisimHiççç bahane uydurma o kadar okudum topiklerde kilosu ve boyu oldugu halde 6 kilo alan bile var :)))))
Tamam hadi 10 olsun bariKiz kim bunlar, ebru salli'nin kardesleri mi?6 kg neymis yaa..bi de esim benim simdiki kilomu begenmiyo zaten cok zayif buluyo bu boya soyle en az 70 kg olmaliymisimbir an once kilo almaya basla da ele gel guzelce diyo..onun icin hazir bahane varken elleriyle besler beni bu manyak hadi gel 10 kiloda anlasalimm
Tamamdir oldu bu is kuzumTamam hadi 10 olsun barimadem kocan söz konusu
Çok severim trileceyi aklıma getirdin :))) hafta sonu ödüllendireyim kendimi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?