2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar yakın akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza söylediniz mi hamile oldugunuzu. Benim yarın dr randevum var kese gözükse bile söyleme işini bayramdan sonraya bırakmak istiyorum.Siz ne dersiniz ????
Ya esimin ailesine soyledik sagolsun kayinvalide herkese duyurmustur benim ailem biliyor arkadaslarim bi de kısaca cogu kisi saklayamadik aslinda :)

Kizlar hamilelik günlüğü tutucam ama korkyorum kalp atsin sonra baslarim bebeğimin embriyo fotosunu vermislerdi ogrendgm gun oraya bi seyler yazdim bir de esimle bizim nisanliyken tuttugumuz bir defter vardi ilerde bebeğimiz okusun diye buyuyunce ogrendig gun bir de oraya bir seyler yazdim...21 eylul kalp atisi duyayom gidip alicam günlük kiyafet icin de ilk uc ay sonrasini bekliyor bakalim..

Allah korusun, düşükler kalp atışından önce mi oluyor canım? bence de söyleme daha. çatlasnlar meraktan

Benim kendi ailem ve eşimin annesi ve 2 ablası dışında kimse bilmiyor tembihledim riskli donem bitene kadar kimse bilmesin istiyorum...

Ayyy biri trileçe dedi nasıl canım çektiiiiii varya offff.
Çok severim trileceyi aklıma getirdin :))) hafta sonu ödüllendireyim kendimi )

Sakin ol

Hiççç bahane uydurma o kadar okudum topiklerde kilosu ve boyu oldugu halde 6 kilo alan bile var :)))))
Kiz kim bunlar, ebru salli'nin kardesleri mi?6 kg neymis yaa..bi de esim benim simdiki kilomu begenmiyo zaten cok zayif buluyo bu boya soyle en az 70 kg olmaliymisimbir an once kilo almaya basla da ele gel guzelce diyo..onun icin hazir bahane varken elleriyle besler beni bu manyakhadi gel 10 kiloda anlasalimm

Tamam hadi 10 olsun bari madem kocan söz konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…