2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Allah korusun, düşükler kalp atışından önce mi oluyor canım? bence de söyleme daha. çatlasnlar meraktan
Yok canım benim düşüklerim normal gebeliklerdeydi. Tüp bebek değildi. Biri ne yazıkki kalp atışından sonraydı diğeri daha kalp atışı yoktu gelişmedi kürtaj dediler ama ben kendiliğimden düşürdüm. Kalp atışından sonra da düşük olabiliyo ne yazıkki. 12.haftada artık bebek göbek bağıyla bağlı olacağı için düşük kolay kolay olmuyo

Benim Ailem eşimin ailesi tek biliyor daha söylemedik başka kimseye biraz daha zaman geçsin söylerim soranlara hamile olduğumu

Happinessss offf offff karamele bayılırım
M matildaaa bende seni merak ediyordum çıktınmı hastaneden yoksa dinleniyormusun hala ? Dualarımız seninle güzelce gelişir embriyoların inşallah :)

çıktım canım, eve geldim şimdi, inşallah yarın embriyolarımın haberini alırım, sağlıkla bölünürler inşallah. Canım senin dondurulmuş embriyon var mıydı? Varsa dondurma için ne kadar ücret aldılar acaba?

evet canım çıktı 400 olmuş.. inşallah düzelecek. bugün umutlandım.
Oh cooook sukur coook sevindim canim, bence artis super en son 95ti. gecen de demistim ya kuzum bence bastan ikisi tutundu sonra minnoslardan biri vazgecti, ondan oyle oldu degerlerin, bundan sonra yoluna giriyor insallah

Canim insallah gelsin guzel haberlerin, bana sormadin ama aradan cevap vereyim ben de, benimkileri 1400 tlye dondurdular. Eger sayisi 5ten cok olursa da ekstra para istiyorlardi. Bir de yillik 200 tl mi ne kira oduyosun bebisler icin

Oh cooook sukur coook sevindim canim, bence artis super en son 95ti. gecen de demistim ya kuzum bence bastan ikisi tutundu sonra minnoslardan biri vazgecti, ondan oyle oldu degerlerin, bundan sonra yoluna giriyor insallah
inşallah. çok teşekkür ederim. Allah büyüktür. Dualarına ve iyi dileklerine çok teşekkür ederim. Allah razı olsun

Ya yeter katlandi iste daha ne testi, beklerken insanin omrunden omur gidiyo valla. Dualarimiz seninle zaten kuzucum ama hic merak etme artmaya devam edecek
riske atmak istemiyor sanırım. gerçekten beklemek ömür törpüsü. ama sonu hayırlı olsun da inşallah. ben razıyım. şikayet etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…