- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.401
çıktım canım, eve geldim şimdi, inşallah yarın embriyolarımın haberini alırım, sağlıkla bölünürler inşallah. Canım senin dondurulmuş embriyon var mıydı? Varsa dondurma için ne kadar ücret aldılar acaba?
Alice in Wonderland , bana da progestan iğne verdi bugün başlayacam estrofem ve bir de antibiyotik. Yarın da coraspirin ile clexane iğneye başlayacam
Evet hayatim ya soyulduk vallaCanım donmuşların ödemesini hemen aldılar mı ?
Evet hayatim ya soyulduk valla
Canim yanlis yapmislar ya, bizde de bir sorun yoktu hatta dr sizde tup bebeklik bir durum yok dedi ama ben istedim korkudan. 2.de de oldu mu olmadi mi stresine girmek istemiyorum, dondurulmus koydururum direk..Yok tatlım benim dondurulmuşlarım doktorum gerek yok dedi :) benim sorunum basit olduğu için belkide ilk denemede tutacağını biliyordu nu yüzden gerek duymadı sanırım ama 13 yumurtam toplandı 9 tanesi döllenmişti 5.gün embriyosuydu 2 tane transfer yaptı diğer 7 tanesi çöpe gitti belkide aslında hata bende dondurun demem gerekirdi kardeş düşünürsek hali hazırda dondurulmuşum olurdu
Ankara ozel tup bebek merkezi canim ama yine olsa yine onlara giderim, doktorlar da laboratuvar da superCanım sen nerde yaptırmıştın?
Seni gotursun trilece yemeyeeeEşim geldi arkadaşlar tekrar gelirim :)
Haklisin kuzucumm..zaten bence en zoru ilk bebis, sonra nasilsa cocugum war deyip calismalarda daha az stresi oluruzHappinessss yok canım bende çok memnunum hem doktorumdan,hem hastaneden dediğin gibi labortuvar çok önemli adanada en iyi laboratuvara sahip tekvyer adana Acıbadem tüp bebek merkezi son sistem makinalar kullanılıyor olsun dondurulmamışlarım varsın olmasın yeniden deneriz bi sorun olursa Allah korusun o zaman dondurturum :)
Hayirli olsun canim bende uc gun lekelenme oldu sonrasinda kullandigim jelden sebep hâlâ topaklanma seklinde geliyor korkulacak bir sey yok dedi dr um.Merhaba kızlar ne güzel bol bebişli bir konu olmuş, hayırlı olsun hepinize, bende yeni pozitif haberi aldım bir hafta oldu ama dün akşam kahverengi akıntı geldi 2 3 kez, çok korktum sizlerde de oluyor mu
Canim etrafimda sürekli soruyolar biz de hep istiyoduk hani öğrenince sakli tutamadik kismet artik soylememekte haklsin...ya bu arada telefondan cok hizli yaziyorum hep yazim hatasi eksik harf olmuş kizlar kusura bakmayin:)Her konuda oldugu gibi yine en sabırlı ben çıkıcam galiba :)))))))
Canim insallah gelsin guzel haberlerin, bana sormadin ama aradan cevap vereyim ben de, benimkileri 1400 tlye dondurdular. Eger sayisi 5ten cok olursa da ekstra para istiyorlardi. Bir de yillik 200 tl mi ne kira oduyosun bebisler icin
güzel haberler al inşallah..
Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz topiğimize)
Abowwww antibiotik adı tedradox mu? İğneler için üzülme canım bende daha yeni kestiler iğneyi crinone hele başladım dün iğneler yağlı olduğu için biraz acı yapar eve geldiğinde acıyan yerlerine pamuğa kolonya döküp ovabilirsin canım
Aynen tetradox :) neden aboooww çektin ?Bu arada az önce progestan iğnemi vurundum ama acımadı İlk gün diye mi yoksa sonra mı başalayacak
Kızlar selamm, bugün 10.günüm dayanamayıp sabah kan tahlili verdim ve değerim çok düşük çıktı. 3.5 gibi bişey. tutmadı bu sefer.
Allah, bebiş bekleyenlere hayırlı doğumlar versin, haber bekleyenlere olumlu haberler versin.
12. gün değerim ne kadar yükselebilir ki? umutsuz vakayım.
Hayırlısı olsun bir zamani vardır elbet, hem kimbilir yükseliverir belki olmadı bir deneme daha artık pes etmiyoruz...Kızlar selamm, bugün 10.günüm dayanamayıp sabah kan tahlili verdim ve değerim çok düşük çıktı. 3.5 gibi bişey. tutmadı bu sefer.
Allah, bebiş bekleyenlere hayırlı doğumlar versin, haber bekleyenlere olumlu haberler versin.
12. gün değerim ne kadar yükselebilir ki? umutsuz vakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?