2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Yok tatlım benim dondurulmuşlarım doktorum gerek yok dedi :) benim sorunum basit olduğu için belkide ilk denemede tutacağını biliyordu nu yüzden gerek duymadı sanırım ama 13 yumurtam toplandı 9 tanesi döllenmişti 5.gün embriyosuydu 2 tane transfer yaptı diğer 7 tanesi çöpe gitti belkide aslında hata bende dondurun demem gerekirdi kardeş düşünürsek hali hazırda dondurulmuşum olurdu

Alice in Wonderland , bana da progestan iğne verdi bugün başlayacam estrofem ve bir de antibiyotik. Yarın da coraspirin ile clexane iğneye başlayacam

Abowwww antibiotik adı tedradox mu? İğneler için üzülme canım bende daha yeni kestiler iğneyi crinone hele başladım dün iğneler yağlı olduğu için biraz acı yapar eve geldiğinde acıyan yerlerine pamuğa kolonya döküp ovabilirsin canım

Canim yanlis yapmislar ya, bizde de bir sorun yoktu hatta dr sizde tup bebeklik bir durum yok dedi ama ben istedim korkudan. 2.de de oldu mu olmadi mi stresine girmek istemiyorum, dondurulmus koydururum direk..

Happinessss yok canım bende çok memnunum hem doktorumdan,hem hastaneden dediğin gibi labortuvar çok önemli adanada en iyi laboratuvara sahip tekvyer adana Acıbadem tüp bebek merkezi son sistem makinalar kullanılıyor olsun dondurulmamışlarım varsın olmasın yeniden deneriz bi sorun olursa Allah korusun o zaman dondurturum :)

Haklisin kuzucumm..zaten bence en zoru ilk bebis, sonra nasilsa cocugum war deyip calismalarda daha az stresi oluruz

Merhaba kızlar ne güzel bol bebişli bir konu olmuş, hayırlı olsun hepinize, bende yeni pozitif haberi aldım bir hafta oldu ama dün akşam kahverengi akıntı geldi 2 3 kez, çok korktum sizlerde de oluyor mu
Hayirli olsun canim bende uc gun lekelenme oldu sonrasinda kullandigim jelden sebep hâlâ topaklanma seklinde geliyor korkulacak bir sey yok dedi dr um.

Her konuda oldugu gibi yine en sabırlı ben çıkıcam galiba :)))))))
Canim etrafimda sürekli soruyolar biz de hep istiyoduk hani öğrenince sakli tutamadik kismet artik soylememekte haklsin...ya bu arada telefondan cok hizli yaziyorum hep yazim hatasi eksik harf olmuş kizlar kusura bakmayin:)

Aynen tetradox :) neden aboooww çektin ? Bu arada az önce progestan iğnemi vurundum ama acımadı İlk gün diye mi yoksa sonra mı başalayacak

Kızlar selamm, bugün 10.günüm dayanamayıp sabah kan tahlili verdim ve değerim çok düşük çıktı. 3.5 gibi bişey. tutmadı bu sefer.

Allah, bebiş bekleyenlere hayırlı doğumlar versin, haber bekleyenlere olumlu haberler versin.

12. gün değerim ne kadar yükselebilir ki? umutsuz vakayım.

Aynen tetradox :) neden aboooww çektin ? Bu arada az önce progestan iğnemi vurundum ama acımadı İlk gün diye mi yoksa sonra mı başalayacak

Dur tatlım 1-2 saat bekle hele sonradan acıyor bende vuruldığumda acımıyordu ama 1-2 saat sonra timurlenk gibi yürüyordum evde

Genelde tedradox veriyorlar canım

Canım her şey de bir hayır vardır bazı insanlarda geç yükseliyor değer sıkma canını

Hayırlısı olsun bir zamani vardır elbet, hem kimbilir yükseliverir belki olmadı bir deneme daha artık pes etmiyoruz...

kızlar ya bugün geçen günlerdeki kadar aç değilim. sizce bu anormalmi? daha az acıkıyorum sanki. bir sorun yoktur dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…