- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.421
kızlar ya bugün geçen günlerdeki kadar aç değilim. sizce bu anormalmi? daha az acıkıyorum sanki. bir sorun yoktur dimi.
Bende eskisi gibi yemiyorumkızlar ya bugün geçen günlerdeki kadar aç değilim. sizce bu anormalmi? daha az acıkıyorum sanki. bir sorun yoktur dimi.
o zaman iniş çıkışlar oluyor böyle sanırım.Bende eskisi gibi yemiyorum
Evet aynen bende acaba ters giden birseyler mi vardiye merak edip korkuyorum bu 8 gün geçsede bebis yada bebislerimı görsem merak ediyorum onları birinin kalp atışını duydum diğerini daha duymadım inşallah onuda duyarimo zaman iniş çıkışlar oluyor böyle sanırım.
inşallah duyarsın canım. ben de daha kese görmedim. 21'ine gün sayıyorum. tek mi çift mi merak ediyorum.Evet aynen bende acaba ters giden birseyler mi vardiye merak edip korkuyorum bu 8 gün geçsede bebis yada bebislerimı görsem merak ediyorum onları birinin kalp atışını duydum diğerini daha duymadım inşallah onuda duyarim
Rabbim gönlüne göre versin ikiz olunca ayrı bir heycan oluyor rabbim hayirlisini versin hepimizeinşallah duyarsın canım. ben de daha kese görmedim. 21'ine gün sayıyorum. tek mi çift mi merak ediyorum.
kızlar ya bugün geçen günlerdeki kadar aç değilim. sizce bu anormalmi? daha az acıkıyorum sanki. bir sorun yoktur dimi.
Beyaz leblebi bende de ise yariyor ama bu sefer tokluk oluyor yemek yiyemiyorum ve gaz yapıyor :)) ben 1 gün kusuyorum 1 gün kusmuyorum. Çok ilginç.Kızlar merhaba bulantıdan öğürmekten hayatıma devam edemez oldum bende sadece leblebi işe yarıyor bulantısı olan arkadaşların aklında olsun
Ben telefonuma bir uygulama indirdim çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim ismi sprout becerebilirsem ekran resmini de koyacağım bebeğin 3 boyutlu görüntüsü kalp atışı falan var
Aynen devam ediyor.Kızlar hani transfer sonrasi camasirda ıslaklık oluyorduya bazılarıniz da da bende hâlâ devam ediyor sizlerde durum ne?
Doktorun uzak mı? Eğer uzak değilse doktoruna git bence bu süreci en iyi onlar biliyolar. Korkma az ve kırmızı değil diyosun. Çok fazla onu stres yapıp durmadan tuvalete gitme bakmak için. Uzan biraz için rahat değilse de doktoruna git cnm
Gece den beri devam eden damla damla seklinde olan tam kirmizi degil ama kanamam var peceteye de geliyor silince ne kadar zormus bu surec de dr uma degilde yakinimda bir yere mi gitsem
Gece den beri devam eden damla damla seklinde olan tam kirmizi degil ama kanamam var peceteye de geliyor silince ne kadar zormus bu surec de dr uma degilde yakinimda bir yere mi gitsem
Korkma canim ama bi doktora da git istersen icin rahat olur
Benim için büyük gün geldi çattı :))) bugün kese günüm belki kalp atışını da duyarım.Dr randevum öğleden sonra.Korkuyla karışık heyecan hissediyorum ve hepinizin yanmda oldugunuzu biliyorum.Güzel bir aile olduk burada. İyiki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?