2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kızlar ya bugün geçen günlerdeki kadar aç değilim. sizce bu anormalmi? daha az acıkıyorum sanki. bir sorun yoktur dimi.

Benden bir adet daha hoşgeldin canım normal uzmanlar ilk haftalarda normal olduğunu söylüyor bebek depodan besleniyormuş ben öğle yemeği ile duruyorum arada sut içip meyve yiyorum oda midem boş durmasın diye yemek yiyesim yok :)

o zaman iniş çıkışlar oluyor böyle sanırım.
Evet aynen bende acaba ters giden birseyler mi vardiye merak edip korkuyorum bu 8 gün geçsede bebis yada bebislerimı görsem merak ediyorum onları birinin kalp atışını duydum diğerini daha duymadım inşallah onuda duyarim

inşallah duyarsın canım. ben de daha kese görmedim. 21'ine gün sayıyorum. tek mi çift mi merak ediyorum.

Kızlar merhaba bulantıdan öğürmekten hayatıma devam edemez oldum bende sadece leblebi işe yarıyor bulantısı olan arkadaşların aklında olsun
Ben telefonuma bir uygulama indirdim çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim ismi sprout becerebilirsem ekran resmini de koyacağım bebeğin 3 boyutlu görüntüsü kalp atışı falan var

Beyaz leblebi bende de ise yariyor ama bu sefer tokluk oluyor yemek yiyemiyorum ve gaz yapıyor :)) ben 1 gün kusuyorum 1 gün kusmuyorum. Çok ilginç.
Programı indirdim güzelmiş.

Kızlar hani transfer sonrasi camasirda ıslaklık oluyorduya bazılarıniz da da bende hâlâ devam ediyor sizlerde durum ne?

Gece den beri devam eden damla damla seklinde olan tam kirmizi degil ama kanamam var peceteye de geliyor silince ne kadar zormus bu surec de dr uma degilde yakinimda bir yere mi gitsem

Gece den beri devam eden damla damla seklinde olan tam kirmizi degil ama kanamam var peceteye de geliyor silince ne kadar zormus bu surec de dr uma degilde yakinimda bir yere mi gitsem
Doktorun uzak mı? Eğer uzak değilse doktoruna git bence bu süreci en iyi onlar biliyolar. Korkma az ve kırmızı değil diyosun. Çok fazla onu stres yapıp durmadan tuvalete gitme bakmak için. Uzan biraz için rahat değilse de doktoruna git cnm

Canım günaydın, öncelikle stres yapma, kırmızı olmayanları çok önemsemiyolar genelde burada da çok okudum ama mutlaka bugün doktoruna görün.Bizlerede yaz hemen.

İnşallah güzel haberlerle döneceksin canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…