- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.441
hayırlı olsun. tek olsun sağlıklı olsun. demek ki bhcg değerine bakmıyor bu iş.günaydın arkadaşlar.. bugün kesemizi gördük bir tane.. bağlantı kordonu da görünüyor ama embriyo net görünemedi. ultrasona göre 5 haftalık..bayramdan sonra kalp atışı duyalım dedi dr..
hayırlısı bakalım..
Canimm pozitif aldigimgunun ertesi gunuu kanamam baslaladi sabah 2 3 damla kan daha sonrasi kahverengiydii heppp surekli tuvalete gittim geldimm 3 gun surdu ama gectii doktorlarr kahverengi akintida sorun olmadigini dusunuyorlarr ama eger sancin falan varsa hemen gitt..bide ikiz gebeliklerde cok olurmus dktrum ole demisti
Gece den beri devam eden damla damla seklinde olan tam kirmizi degil ama kanamam var peceteye de geliyor silince ne kadar zormus bu surec de dr uma degilde yakinimda bir yere mi gitsem
Benim hiç olmadı normalmi diye merak ediyorumYa kızlar bişey sorucam. Hiç 1 damla bile kanaması olmayan oldu mu? Yani illa yerleşme kanaması olması gerekiyo mu biliyo musunuz?
Sen kalp atışlarını fln duymuştun dimi cnm? Benimde olmadı da acaba illa olmalı mı onu anlamaya çalışıyorum. Öyle aman aman bulantım da yok hiç kusmadım mesela. Sadece koku hasassiyeti var. Bgn Allah izin verirse kalp atışı duymaya gidicem ama "kafamda deli sorular"Benim hiç olmadı normalmi diye merak ediyorum
Benim hiç olmadı normalmi diye merak ediyorum
benimde hiç olmadı lekelenme gibi bişi de olmadı.Ya kızlar bişey sorucam. Hiç 1 damla bile kanaması olmayan oldu mu? Yani illa yerleşme kanaması olması gerekiyo mu biliyo musunuz?
Sen kaçıncı haftadasın pekibenimde hiç olmadı lekelenme gibi bişi de olmadı.
Evet kalp atışını duydum benim Suan lik koku hassasiyetı var senin gibi inşallah duyarsın cnm bunuda atlatirsin ikizdi seninkiler dimi cnmSen kalp atışlarını fln duymuştun dimi cnm? Benimde olmadı da acaba illa olmalı mı onu anlamaya çalışıyorum. Öyle aman aman bulantım da yok hiç kusmadım mesela. Sadece koku hasassiyeti var. Bgn Allah izin verirse kalp atışı duymaya gidicem ama "kafamda deli sorular"
Evet cnm ikiz gözüktü keseler. Ay darısı başıma 3 saatim kaldıEvet kalp atışını duydum benim Suan lik koku hassasiyetı var senin gibi inşallah duyarsın cnm bunuda atlatirsin ikizdi seninkiler dimi cnm
Kızlar çok heyecanlıyım doktor haftaya opu olabilicegini söyledi opu oncesi önereceğiniz ya da yapmam gereken bir şeyler var mı ? Tecrubelerinize güveniyorum hepinizin umarım size çok güzel haberlerle gelirim çok heyecanlandım
Teşekkürler canım, içim rahatladı, jel de farklı renklerde geliyor, hayırlısı olsun hakkımızda, perşembeyi bekliyorum heyecanla :)Hayirli olsun canim bende uc gun lekelenme oldu sonrasinda kullandigim jelden sebep hâlâ topaklanma seklinde geliyor korkulacak bir sey yok dedi dr um.
Canim ben de de hıc olmadı. .sadece su gibi akıntı devam ediyorYa kızlar bişey sorucam. Hiç 1 damla bile kanaması olmayan oldu mu? Yani illa yerleşme kanaması olması gerekiyo mu biliyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?