2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

transfer gününden iki hafta geriye giderek hesaplanıyor sanıyordum,bu durumda 6 haftalık olması gerekiyordu ama 5 haftalık çıktı..opu günü hamile kaldığınız farz ediliyor demek ki?!

Günaydın kızlar kese görmeye gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun ve gözünüz aydın

lale99 canım kendi doktoruna bir görünsen belki yerleşme kanamasıdır...

İştahsızlık devam ilaçlarımı aç karnına içmiyim diye 1 bardak süt içtim şimdi dün akşam eşim evde ayıptır söylemesi tavuk yaptı kokusundan öğüre öğüre mahvoldum üst katta oyurdum ve eşime tavuk yapmasını yasakladım evde zaten sevmem tavuğu ....

hayırlı olsun. tek olsun sağlıklı olsun. demek ki bhcg değerine bakmıyor bu iş.

Gece den beri devam eden damla damla seklinde olan tam kirmizi degil ama kanamam var peceteye de geliyor silince ne kadar zormus bu surec de dr uma degilde yakinimda bir yere mi gitsem
Canimm pozitif aldigimgunun ertesi gunuu kanamam baslaladi sabah 2 3 damla kan daha sonrasi kahverengiydii heppp surekli tuvalete gittim geldimm 3 gun surdu ama gectii doktorlarr kahverengi akintida sorun olmadigini dusunuyorlarr ama eger sancin falan varsa hemen gitt..bide ikiz gebeliklerde cok olurmus dktrum ole demisti

Benim hiç olmadı normalmi diye merak ediyorum
Sen kalp atışlarını fln duymuştun dimi cnm? Benimde olmadı da acaba illa olmalı mı onu anlamaya çalışıyorum. Öyle aman aman bulantım da yok hiç kusmadım mesela. Sadece koku hasassiyeti var. Bgn Allah izin verirse kalp atışı duymaya gidicem ama "kafamda deli sorular"

Evet kalp atışını duydum benim Suan lik koku hassasiyetı var senin gibi inşallah duyarsın cnm bunuda atlatirsin ikizdi seninkiler dimi cnm

Cnm doktorun opu öncesi aç olman gerektiğini söylemiştir zaten bize burda sana şans ve dua etmekten başka bişey duşmuyor moralini yüksek tut

Hayirli olsun canim bende uc gun lekelenme oldu sonrasinda kullandigim jelden sebep hâlâ topaklanma seklinde geliyor korkulacak bir sey yok dedi dr um.
Teşekkürler canım, içim rahatladı, jel de farklı renklerde geliyor, hayırlısı olsun hakkımızda, perşembeyi bekliyorum heyecanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…