2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

12 gün sonra gidicem 2.kontrolüme. Ama tüp bebek doktorum artık bana yonlendiren kadın doğum doktoruna devam edebilirsin dedi

Cnm ben de bunu merk ediyordum demekki seni yönlendirmişler, hamileliğiniz boyunca tüp bebek doktoruna mı devam ediliyor yoksa başka doktora mı yönlendiriliyor diye düşünmüştüm. Şahsen tüp bebek doktorumla devam etmek isterim, böyle bir seçenğimiz de oluyor mu acaba

Tatlım ben normal yolla hamile kalamayınca prof.dr.cansun demir hocama yani kadın doğum doktoruma gittim klomenle hamile kalamayınca yine acıbadem hastanesi tüp bebek dok prof.dr volkan Noyan hocama yönlendirdi beni tüp bebekle hamile kalınca ilk kese kontrolümü tüp bebek doktorum volkan hocam yaptı kendisi müthiş yoğun bu yüzden sanırım doğuma girmiyor bana Cansun hocamya devam edebileceğimi söyledi zaten ikisi de aynı hastanedeler ikiside çok sevdiğim doktorum hastası ile diyologları mükemmel benim için ikiside çok farklı

Cok uzak sayilmaz bugun akillandim yatiyorum artik.12 HAftaya kadar normal dediler ama devam ederse cagirdilar

Canım günaydın, öncelikle stres yapma, kırmızı olmayanları çok önemsemiyolar genelde burada da çok okudum ama mutlaka bugün doktoruna görün.Bizlerede yaz hemen.
Devam etmiyor ayni yogunlukta canim ederse gidicem dua edin lutfen

Lale99 canım dinlen bol bol yat ben de sürekli yatış modundayım kafam yastıktan kalkmıyor kanamalardan korkma bazı hamilelerde olurmuş çok yoğun kırmızı olmadığı sürece korkma içini ferah tut

Benimde dedigin gb oldu ama suan 7 haftaya giriyor ya yerlrsme kanamasimi baska bir seymi cozemedim ikiz gebelik degil cnm sancim yokda belim sirtim agriyor

Konu farklı ama cevaplamanızı istiyorum.
Merhaba, bebeğimiz 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duyduk. Fakat 3-4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimizde kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Tüp bebekle gebe kalmıştım. Merkezim ilaçları bırak kendiliğinden düşşün dedi fakat 4 hafta geçti halen düşmedi. Sorum şu 2 hafta daha beklesem bayram sonrası acaba zehirleme gibi birşey yapır mı? İnternette uzman tv de baktım orda 10. haftadan önce zehirleme ihtimali hemen hemen yok diyor. Bu konuda tecrübeli arkadaşların bilgisine başvurmak istedim.

Lale99 canım dinlen bol bol yat ben de sürekli yatış modundayım kafam yastıktan kalkmıyor kanamalardan korkma bazı hamilelerde olurmuş çok yoğun kırmızı olmadığı sürece korkma içini ferah tut
Ne guzel yatabiliyorsun canim fenalik basiyor beni ama yaticam artik birdr igneye gittigim yer yarim saatlik yurume mesafesinde hep yurudum sizlerin yakinmi

Merhaba, bebeğimiz 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duyduk. Fakat 3-4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimizde kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Tüp bebekle gebe kalmıştım. Merkezim ilaçları bırak kendiliğinden düşşün dedi fakat 4 hafta geçti halen düşmedi. Sorum şu 2 hafta daha beklesem bayram sonrası acaba zehirleme gibi birşey yapır mı? İnternette uzman tv de baktım orda 10. haftadan önce zehirleme ihtimali hemen hemen yok diyor. Bu konuda tecrübeli arkadaşların bilgisine başvurmak istedim.

Ne guzel yatabiliyorsun canim fenalik basiyor beni ama yaticam artik birdr igneye gittigim yer yarim saatlik yurume mesafesinde hep yurudum sizlerin yakinmi

Tatlım benim iğne olduğum yer yine tedavi olduğum hastane acıbadem acilde yaptırıyordum eşim arabayla götürüyordu beni adana sıcağında mümkün değil yürümek

Yerine olsam doktora giderim ama başka bir doktora ..

Canim cok uzuldum, gecmis olsun..ama 4 hafta gecmis olmasina ragmen neden bekledigini anlamadim. Ben de kurtaj olmak zorunda kaldim daha once bebegin gelisimi durdugu icin, hic bekletmeden aninda yaptilar. Kendi kendine dussun diye bir sey olur mu...bir de bir sikinti mi vardi canim, 6+5te kalp atisini duyduktan 3-4 gun sonra neden tekrar gittiniz kontrole? Ve neden kalbinin durdugunu fark ettiklerinde aninda almadilar aklim almiyor. Bence hic bekleme bos yere, hemen baska doktora git canim

Benim minnosumm bebisiyle tanismis mi ne yapmis ya merak ettimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…