- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.461
Canım çok teşekkürler inşallah size burdan ben de bebişimin haberini vermeyi çok isterim, sağlıkla kucagımıza alalım :)Cnm doktorun opu öncesi aç olman gerektiğini söylemiştir zaten bize burda sana şans ve dua etmekten başka bişey duşmuyor moralini yüksek tut
Bitmez bence merak ediyor insan bebislerini ben şuan ne zaman kontrole gidecem diye ip çekiyorumEvet cnm ikiz gözüktü keseler. Ay darısı başıma 3 saatim kaldıBunu da atlatınca stresimiz biter mi ki
Canım çok teşekkürler inşallah size burdan ben de bebişimin haberini vermeyi çok isterim, sağlıkla kucagımıza alalım :)
12 gün sonra gidicem 2.kontrolüme. Ama tüp bebek doktorum artık bana yonlendiren kadın doğum doktoruna devam edebilirsin dedi
Cnm ben de bunu merk ediyordum demekki seni yönlendirmişler, hamileliğiniz boyunca tüp bebek doktoruna mı devam ediliyor yoksa başka doktora mı yönlendiriliyor diye düşünmüştüm. Şahsen tüp bebek doktorumla devam etmek isterim, böyle bir seçenğimiz de oluyor mu acaba
Cok uzak sayilmaz bugun akillandim yatiyorum artik.12 HAftaya kadar normal dediler ama devam ederse cagirdilarDoktorun uzak mı? Eğer uzak değilse doktoruna git bence bu süreci en iyi onlar biliyolar. Korkma az ve kırmızı değil diyosun. Çok fazla onu stres yapıp durmadan tuvalete gitme bakmak için. Uzan biraz için rahat değilse de doktoruna git cnm
Devam etmiyor ayni yogunlukta canim ederse gidicem dua edin lutfenCanım günaydın, öncelikle stres yapma, kırmızı olmayanları çok önemsemiyolar genelde burada da çok okudum ama mutlaka bugün doktoruna görün.Bizlerede yaz hemen.
Benimde dedigin gb oldu ama suan 7 haftaya giriyor ya yerlrsme kanamasimi baska bir seymi cozemedim ikiz gebelik degil cnm sancim yokda belim sirtim agriyorCanimm pozitif aldigimgunun ertesi gunuu kanamam baslaladi sabah 2 3 damla kan daha sonrasi kahverengiydii heppp surekli tuvalete gittim geldimm 3 gun surdu ama gectii doktorlarr kahverengi akintida sorun olmadigini dusunuyorlarr ama eger sancin falan varsa hemen gitt..bide ikiz gebeliklerde cok olurmus dktrum ole demisti
Ne guzel yatabiliyorsun canim fenalik basiyor beni ama yaticam artik birdr igneye gittigim yer yarim saatlik yurume mesafesinde hep yurudum sizlerin yakinmiLale99 canım dinlen bol bol yat ben de sürekli yatış modundayım kafam yastıktan kalkmıyor kanamalardan korkma bazı hamilelerde olurmuş çok yoğun kırmızı olmadığı sürece korkma içini ferah tut
Ne guzel yatabiliyorsun canim fenalik basiyor beni ama yaticam artik birdr igneye gittigim yer yarim saatlik yurume mesafesinde hep yurudum sizlerin yakinmi
Merhaba, bebeğimiz 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duyduk. Fakat 3-4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimizde kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Tüp bebekle gebe kalmıştım. Merkezim ilaçları bırak kendiliğinden düşşün dedi fakat 4 hafta geçti halen düşmedi. Sorum şu 2 hafta daha beklesem bayram sonrası acaba zehirleme gibi birşey yapır mı? İnternette uzman tv de baktım orda 10. haftadan önce zehirleme ihtimali hemen hemen yok diyor. Bu konuda tecrübeli arkadaşların bilgisine başvurmak istedim.
Cnm korkma bol bol dinlen.. Oğlumda da yaşadım kanama çok şükür yanımda şimdiağrıyla birlikte kırmızı olursa tehlikeli Rabb'ime emanet hepsiDevam etmiyor ayni yogunlukta canim ederse gidicem dua edin lutfen
Canim cok uzuldum, gecmis olsun..ama 4 hafta gecmis olmasina ragmen neden bekledigini anlamadim. Ben de kurtaj olmak zorunda kaldim daha once bebegin gelisimi durdugu icin, hic bekletmeden aninda yaptilar. Kendi kendine dussun diye bir sey olur mu...bir de bir sikinti mi vardi canim, 6+5te kalp atisini duyduktan 3-4 gun sonra neden tekrar gittiniz kontrole? Ve neden kalbinin durdugunu fark ettiklerinde aninda almadilar aklim almiyor. Bence hic bekleme bos yere, hemen baska doktora git canimMerhaba, bebeğimiz 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duyduk. Fakat 3-4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimizde kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Tüp bebekle gebe kalmıştım. Merkezim ilaçları bırak kendiliğinden düşşün dedi fakat 4 hafta geçti halen düşmedi. Sorum şu 2 hafta daha beklesem bayram sonrası acaba zehirleme gibi birşey yapır mı? İnternette uzman tv de baktım orda 10. haftadan önce zehirleme ihtimali hemen hemen yok diyor. Bu konuda tecrübeli arkadaşların bilgisine başvurmak istedim.
Benim de hic olmadi kanamamYa kızlar bişey sorucam. Hiç 1 damla bile kanaması olmayan oldu mu? Yani illa yerleşme kanaması olması gerekiyo mu biliyo musunuz?
Benim minnosumm bebisiyle tanismis mi ne yapmis ya merak ettimmmBenim için büyük gün geldi çattı :))) bugün kese günüm belki kalp atışını da duyarım.Dr randevum öğleden sonra.Korkuyla karışık heyecan hissediyorum ve hepinizin yanmda oldugunuzu biliyorum.Güzel bir aile olduk burada. İyiki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?