- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.481
Canim opu gununde 40 haftalik hesaba gore 2 haftalik hamile varsayiliyorsun...transfer gününden iki hafta geriye giderek hesaplanıyor sanıyordum,bu durumda 6 haftalık olması gerekiyordu ama 5 haftalık çıktı..opu günü hamile kaldığınız farz ediliyor demek ki?!
haydi güzel haberlerle dön inşallah..Benim için büyük gün geldi çattı :))) bugün kese günüm belki kalp atışını da duyarım.Dr randevum öğleden sonra.Korkuyla karışık heyecan hissediyorum ve hepinizin yanmda oldugunuzu biliyorum.Güzel bir aile olduk burada. İyiki varsınız...
Kirmizi degil hamd olsun canim bende atlatsam su lekelenmeleri insaAllahCnm korkma bol bol dinlen.. Oğlumda da yaşadım kanama çok şükür yanımda şimdiağrıyla birlikte kırmızı olursa tehlikeli Rabb'ime emanet hepsi
benim sivilcem çok nadir çıkar hani 3 5 senede bir desem yeridir ama şuan tam 4 adet sivilcem var. ilaçlardan mı acaba.
selam güzel anne adaylaribir kaç gündür istahim yoktu midem bulaniyordu, bugün hicniri yok noluyor diye düsünmeye basladim delimiyim neyim
Ya kızlar bişey sorucam. Hiç 1 damla bile kanaması olmayan oldu mu? Yani illa yerleşme kanaması olması gerekiyo mu biliyo musunuz?
Benim minnosumm bebisiyle tanismis mi ne yapmis ya merak ettimmm
6+5 te gitmemizin nedeni kanamam olmuştu 2-3 adet kanaması kadar. 3-4 gün sonra ise rutin kontroldü. Beklememizin nedeni kürtajla gebe kalma ihtimali düşüyormuş. 2 hafta sonra istanbula tedavi gördüğüm merkeze gitmeyi düşünüyorum. İstanbul dışındayım. İnternetten 10. haftadan önceki gebeliklerde risk az diye okumuştum ama yine de kafam karışık. Teşekkür ederim sizeCanim cok uzuldum, gecmis olsun..ama 4 hafta gecmis olmasina ragmen neden bekledigini anlamadim. Ben de kurtaj olmak zorunda kaldim daha once bebegin gelisimi durdugu icin, hic bekletmeden aninda yaptilar. Kendi kendine dussun diye bir sey olur mu...bir de bir sikinti mi vardi canim, 6+5te kalp atisini duyduktan 3-4 gun sonra neden tekrar gittiniz kontrole? Ve neden kalbinin durdugunu fark ettiklerinde aninda almadilar aklim almiyor. Bence hic bekleme bos yere, hemen baska doktora git canim
aaaa...... ne diyeceğimi bilemedim şimdi..Maalesef kese yok(( şaşkınım yine.Dondurulmuşla denermiyim bilmiyorum.Ama sizi takip edicem bir yere gitmiyorum.
zuzu hayırlısı olsun.ya kalbim sıkıştı.. inan ne diyeceğimi bilemedim okuyunca. çok şaşırdım. kısmetten öteye yol yok arkadaşım. sakın vazgeçme. değerlendir dondurulmuşlarını muhakkak.
Allah evladına güzel ömürler nsip etsin. Tahtını da bahtını da güzel eylesin.Öyle tabi. Şimdi hali hazıda bir kızım olduğu için dua ediyorum ) kısmet artık ne diyim.
Amin canım.Hepimizinkini )Allah evladına güzel ömürler nsip etsin. Tahtını da bahtını da güzel eylesin.
Canim zuzumm...ne desem bilemedim bitanemm ama nasilsa dondurulmuslarin var, biraz toparlanip denersin yine...peki hcg'ne baktilar mi ve bir de alttan da baktilar mi? Eminler mi? Neden olurmus kuzum? Kanaman falan da yok..canim kankam neyse ki kizin var her zaman yaninda olacak..ve buz bebisin de gelir nasilsa eninde sonunda..Maalesef kese yok(( şaşkınım yine.Dondurulmuşla denermiyim bilmiyorum.Ama sizi takip edicem bir yere gitmiyorum.
Üzüldüm hayirlisi olsun ne diyeceğimi bilemiyorum şaşkınım.Maalesef kese yok(( şaşkınım yine.Dondurulmuşla denermiyim bilmiyorum.Ama sizi takip edicem bir yere gitmiyorum.
Yine de riske atmayin derim. Bir de kurtajla rahim temizlendigi icin sonrasinda hamile kalmak her zaman daha kolay derler, sadece 2-3 aylik bir korunma suresi oluyor..6+5 te gitmemizin nedeni kanamam olmuştu 2-3 adet kanaması kadar. 3-4 gün sonra ise rutin kontroldü. Beklememizin nedeni kürtajla gebe kalma ihtimali düşüyormuş. 2 hafta sonra istanbula tedavi gördüğüm merkeze gitmeyi düşünüyorum. İstanbul dışındayım. İnternetten 10. haftadan önceki gebeliklerde risk az diye okumuştum ama yine de kafam karışık. Teşekkür ederim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?