2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

haydi güzel haberlerle dön inşallah..

benim sivilcem çok nadir çıkar hani 3 5 senede bir desem yeridir ama şuan tam 4 adet sivilcem var. ilaçlardan mı acaba.

6+5 te gitmemizin nedeni kanamam olmuştu 2-3 adet kanaması kadar. 3-4 gün sonra ise rutin kontroldü. Beklememizin nedeni kürtajla gebe kalma ihtimali düşüyormuş. 2 hafta sonra istanbula tedavi gördüğüm merkeze gitmeyi düşünüyorum. İstanbul dışındayım. İnternetten 10. haftadan önceki gebeliklerde risk az diye okumuştum ama yine de kafam karışık. Teşekkür ederim size

Maalesef kese yok (( şaşkınım yine.Dondurulmuşla denermiyim bilmiyorum.Ama sizi takip edicem bir yere gitmiyorum.
aaaa...... ne diyeceğimi bilemedim şimdi.. e değerler yükseliyordu ne güzel.. nasıl yani.. ayy gerçekten şaşkınım..

zuzu hayırlısı olsun.ya kalbim sıkıştı.. inan ne diyeceğimi bilemedim okuyunca. çok şaşırdım. kısmetten öteye yol yok arkadaşım. sakın vazgeçme. değerlendir dondurulmuşlarını muhakkak.

Öyle tabi. Şimdi hali hazıda bir kızım olduğu için dua ediyorum ) kısmet artık ne diyim.

Maalesef kese yok (( şaşkınım yine.Dondurulmuşla denermiyim bilmiyorum.Ama sizi takip edicem bir yere gitmiyorum.
Canim zuzumm...ne desem bilemedim bitanemm ama nasilsa dondurulmuslarin var, biraz toparlanip denersin yine...peki hcg'ne baktilar mi ve bir de alttan da baktilar mi? Eminler mi? Neden olurmus kuzum? Kanaman falan da yok..canim kankam neyse ki kizin var her zaman yaninda olacak..ve buz bebisin de gelir nasilsa eninde sonunda..

Yine de riske atmayin derim. Bir de kurtajla rahim temizlendigi icin sonrasinda hamile kalmak her zaman daha kolay derler, sadece 2-3 aylik bir korunma suresi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…