2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canım vajinal muayene etti dr de şaşırdı. Şimdi test yaptılar onu bekliyoruz çok büyük ihtimalle kimyasal ama dış gebelik riskide varmış.inşallah kimyasaldır gerginim biraz sonucu bekliyorum. Kimyasal gebelik bende kanama da olmadığı için büyük ihtimalle embriyonun kalitesi ile ilgili olabilir dedi ama testten sonra daha detaylı konuşacagız. Size de anlatırım.

Keske ikinci kez tekrar kan verdirselerdi..insallah kimyasaldir bitanem ama dis gebelik olsa bugune kadar sikintin olurdu diye tahmin ediyorum..uzulme nolur kuzucum, biz hep yanindayiz..dualarim seninle

Maalesef kese yok (( şaşkınım yine.Dondurulmuşla denermiyim bilmiyorum.Ama sizi takip edicem bir yere gitmiyorum.

Öyle tabi. Şimdi hali hazıda bir kızım olduğu için dua ediyorum ) kısmet artık ne diyim.

inananamıyorum.. çok çok çok şaşırdım...
sen sağlıklı ol da, yine denersiniz inşallah... Hayırlısı olsun..

Zuzum bildigim kadariyla transferden 15 gun sonra kan testi yaptiginda 200 cikti, doktor da baska test istemedi..

selam güzel anne adaylari bir kaç gündür istahim yoktu midem bulaniyordu, bugün hicniri yok noluyor diye düsünmeye basladim delimiyim neyim
benim de tam tersi. iştahım çoktu, şimdi karnım öyle çok acıkmıyor. baktım internetten, belirtiler öyle gidip geliyormuş ilk üç ayda. vücut uyum sağlamaya çalışıyormuş. insan korkuyor acaba bir sorunmu var diye.

Selam kizlar.iki hafta uzak kaldim burdn.benim 10. Gun degerim 86 ,12.gun degerim 210 çıkmıştı doktorum gayet iyi old soyledi bu persembe kese gormeye gidicem.daha önce dis gebelik gecirmistim sol tupum alınmışti.yazilanlari da okuyunca korktum. hamileyim diye sevinemiyorum midem bile bulanmiyo.sadece halsizlik ve istahim acik.

4hafta uzun bi zaman ben daha önce 6haftalık düşük yaptığım için biliyorum ilaçları bıraktım ve o gün düşürdüm. Bence hemen başka bi doktora gözük zehirlenmeden ziyade düşük olacağı zaman kanaman olması gerekiyo benim kıpkırmızı kanamam vardı ve aşırı derecede. Hatta 3 gün içinde düşüremezsen kanama devam edeceği için bekleyemem kürtaj yaparım demişlerdi. Çok enteresan. Kalbinin durduğuna eminsin dimi

Bir bakıyım dedim neler olmuş neler Z zuzu3434 bebişimin kankasının kesesi gözükmemiş nasıl gozlerim doldu anlatamam canım ya dış gebelik teşhisi mi kondu şimdi uffff içim sıkılıyordu bugün meğer bunu duyacakmışım zuzum rabbim kızına uzun ömürler versin lütfen moralini yüksek tut dondurulmuşların vardı sanırım 1-2 ay sonra onları denersin herşey Allahtan bu dünyada yiyeceği içeceği yokmuş tatlım napalım kısmet kendini bırakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…