- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.501
Canım vajinal muayene etti dr de şaşırdı. Şimdi test yaptılar onu bekliyoruz çok büyük ihtimalle kimyasal ama dış gebelik riskide varmış.inşallah kimyasaldır gerginim biraz sonucu bekliyorum. Kimyasal gebelik bende kanama da olmadığı için büyük ihtimalle embriyonun kalitesi ile ilgili olabilir dedi ama testten sonra daha detaylı konuşacagız. Size de anlatırım.Canim zuzumm...ne desem bilemedim bitanemm ama nasilsa dondurulmuslarin var, biraz toparlanip denersin yine...peki hcg'ne baktilar mi ve bir de alttan da baktilar mi? Eminler mi? Neden olurmus kuzum? Kanaman falan da yok..canim kankam neyse ki kizin var her zaman yaninda olacak..ve buz bebisin de gelir nasilsa eninde sonunda..
Keske ikinci kez tekrar kan verdirselerdi..insallah kimyasaldir bitanem ama dis gebelik olsa bugune kadar sikintin olurdu diye tahmin ediyorum..uzulme nolur kuzucum, biz hep yanindayiz..dualarim seninleCanım vajinal muayene etti dr de şaşırdı. Şimdi test yaptılar onu bekliyoruz çok büyük ihtimalle kimyasal ama dış gebelik riskide varmış.inşallah kimyasaldır gerginim biraz sonucu bekliyorum. Kimyasal gebelik bende kanama da olmadığı için büyük ihtimalle embriyonun kalitesi ile ilgili olabilir dedi ama testten sonra daha detaylı konuşacagız. Size de anlatırım.
Çok üzüldüm canımMaalesef kese yok(( şaşkınım yine.Dondurulmuşla denermiyim bilmiyorum.Ama sizi takip edicem bir yere gitmiyorum.
Canim asiri derecede saskinim nasil kese yok senin degerlerin kac cikiyordu doktor bi sey demedi mi sebep nedir acaba üzme kendini hayirlisi olur insÖyle tabi. Şimdi hali hazıda bir kızım olduğu için dua ediyorum ) kısmet artık ne diyim.
Maalesef kese yok(( şaşkınım yine.Dondurulmuşla denermiyim bilmiyorum.Ama sizi takip edicem bir yere gitmiyorum.
Öyle tabi. Şimdi hali hazıda bir kızım olduğu için dua ediyorum ) kısmet artık ne diyim.
inananamıyorum.. çok çok çok şaşırdım...Canım vajinal muayene etti dr de şaşırdı. Şimdi test yaptılar onu bekliyoruz çok büyük ihtimalle kimyasal ama dış gebelik riskide varmış.inşallah kimyasaldır gerginim biraz sonucu bekliyorum. Kimyasal gebelik bende kanama da olmadığı için büyük ihtimalle embriyonun kalitesi ile ilgili olabilir dedi ama testten sonra daha detaylı konuşacagız. Size de anlatırım.
Of canim zuzum ben sana hic kiyamam..tupe zarar vermeden alsinlar bir an once insallah..dualarim seninle bitanem..Kızlar testle ilgisi yok. Hamile degerim çok yüksek çıktı büyük ihtimalle dış gebelikmiş birazdan tekrar muayene olucam sanırım kürtaj((
Evet mide bulantisı ve acayip halsizlik var
Canım sağol inşallah sağ salim atlatayım.Of canim zuzum ben sana hic kiyamam..tupe zarar vermeden alsinlar bir an once insallah..dualarim seninle bitanem..
Canim asiri derecede saskinim nasil kese yok senin degerlerin kac cikiyordu doktor bi sey demedi mi sebep nedir acaba üzme kendini hayirlisi olur ins
benim de tam tersi.selam güzel anne adaylaribir kaç gündür istahim yoktu midem bulaniyordu, bugün hicniri yok noluyor diye düsünmeye basladim delimiyim neyim
canım üzüldüm, çok şükür ki dondurulmuşların var.Öyle tabi. Şimdi hali hazıda bir kızım olduğu için dua ediyorum ) kısmet artık ne diyim.
Canim arkadasim benim..ne diyolar peki ameliyat mi olcan kuzum?Bebek rahim dışna yerleşmiş maalesef
4hafta uzun bi zaman ben daha önce 6haftalık düşük yaptığım için biliyorum ilaçları bıraktım ve o gün düşürdüm. Bence hemen başka bi doktora gözük zehirlenmeden ziyade düşük olacağı zaman kanaman olması gerekiyo benim kıpkırmızı kanamam vardı ve aşırı derecede. Hatta 3 gün içinde düşüremezsen kanama devam edeceği için bekleyemem kürtaj yaparım demişlerdi. Çok enteresan. Kalbinin durduğuna eminsin dimiMerhaba, bebeğimiz 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duyduk. Fakat 3-4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimizde kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Tüp bebekle gebe kalmıştım. Merkezim ilaçları bırak kendiliğinden düşşün dedi fakat 4 hafta geçti halen düşmedi. Sorum şu 2 hafta daha beklesem bayram sonrası acaba zehirleme gibi birşey yapır mı? İnternette uzman tv de baktım orda 10. haftadan önce zehirleme ihtimali hemen hemen yok diyor. Bu konuda tecrübeli arkadaşların bilgisine başvurmak istedim.
Bebek rahim dışna yerleşmiş maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?