2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Demekki yoğun olunca bakamıyorlar anladım cnm hayırlısı tabi önemli olan sağlıkla kucağa almak :)

Z zuzu3434 inan şoktayım şuan o kadar güzel bi enerjin var ki senin olumlu sonuç alacağına çok emindim. Ne denir bilemiyorum. inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsın. Moralini bozmamaya çalış Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin

Maalesef canım (

Sağol canım, hep derim nasip kısmet bu iş zamanı değilmiş demek ki...

Zuzum kimyasal gebelik geçirmiştim bende 10 gün adetim gecikince doktora gittiydim kanda değerim 80 çıktı hamile tahlile göre hamileyim ama doktor ultrasonda baktı kese gozukmedi 2 gün arayla tahlil yapıldı değer yükselirse dış gebelik değer düşerse kimyasal dediydi beyseki değerim düşmüştü bu anlattığım olay 1 sene önce oluyor doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz yaşadım bunu.birde tatlım kanaman başlarsa adet sancın biraz fazla olabilir ben ağrıdan duramamıştım ayaklarını sıcak tut...

Z zuzu3434 çok geçmiş olsun çok üzüldüm başka ne denir ki bilmiyorum kalbin bir tuhaf oldu aklımda binlerce düşünce bende hala kese göremedim 1 hafta daha var

Böyle bi durumda söylemek içimden gelmiyo ama ben kalp atışlarını duydum Biri 7+4 diğeri 7+1 dediler. Çok şükür..
Hepimiz çok üzüldük ben çok emindim zuzudan ama demekki Rabbim böyle nasip görmüş hayirlisi burada sevindim biri önden gidiyor yaramazlar hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…