- 6 Aralık 2012
- 185
- 180
- 103
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.521
Demekki yoğun olunca bakamıyorlar anladım cnm hayırlısı tabi önemli olan sağlıkla kucağa almak :)Tatlım ben normal yolla hamile kalamayınca prof.dr.cansun demir hocama yani kadın doğum doktoruma gittim klomenle hamile kalamayınca yine acıbadem hastanesi tüp bebek dok prof.dr volkan Noyan hocama yönlendirdi beni tüp bebekle hamile kalınca ilk kese kontrolümü tüp bebek doktorum volkan hocam yaptı kendisi müthiş yoğun bu yüzden sanırım doğuma girmiyor bana Cansun hocamya devam edebileceğimi söyledi zaten ikisi de aynı hastanedeler ikiside çok sevdiğim doktorum hastası ile diyologları mükemmel benim için ikiside çok farklı
Selam kizlar.iki hafta uzak kaldim burdn.benim 10. Gun degerim 86 ,12.gun degerim 210 çıkmıştı doktorum gayet iyi old soyledi bu persembe kese gormeye gidicem.daha önce dis gebelik gecirmistim sol tupum alınmışti.yazilanlari da okuyunca korktum.hamileyim diye sevinemiyorum midem bile bulanmiyo.sadece halsizlik ve istahim acik.
Bir bakıyım dedim neler olmuş nelerZ zuzu3434 bebişimin kankasının kesesi gözükmemiş nasıl gozlerim doldu anlatamam canım ya dış gebelik teşhisi mi kondu şimdi uffff içim sıkılıyordu bugün meğer bunu duyacakmışım zuzum rabbim kızına uzun ömürler versin lütfen moralini yüksek tut dondurulmuşların vardı sanırım 1-2 ay sonra onları denersin herşey Allahtan bu dünyada yiyeceği içeceği yokmuş tatlım napalım kısmet kendini bırakma lütfen
Böyle bi durumda söylemek içimden gelmiyo ama ben kalp atışlarını duydumBiri 7+4 diğeri 7+1 dediler. Çok şükür..
Çok teşekkür ederim cnm sen de durumundan haberdar et biziTabiki paylaşıcaksın canım benim, iyiyş de kötüyü de paylaşıyoruz burda. Gözün aydın bu arada )))
harika ya darısı başıma inşallah. bana da dua edersen sevinirim.Böyle bi durumda söylemek içimden gelmiyo ama ben kalp atışlarını duydumBiri 7+4 diğeri 7+1 dediler. Çok şükür..
Hepimiz çok üzüldük ben çok emindim zuzudan ama demekki Rabbim böyle nasip görmüş hayirlisi burada sevindim biri önden gidiyor yaramazlar hayırlı olsun cnmBöyle bi durumda söylemek içimden gelmiyo ama ben kalp atışlarını duydumBiri 7+4 diğeri 7+1 dediler. Çok şükür..
melek haber vermedin? merak ettim seni her şey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?