- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.541
Zuzum kimyasal gebelik geçirmiştim bende 10 gün adetim gecikince doktora gittiydim kanda değerim 80 çıktı hamile tahlile göre hamileyim ama doktor ultrasonda baktı kese gozukmedi 2 gün arayla tahlil yapıldı değer yükselirse dış gebelik değer düşerse kimyasal dediydi beyseki değerim düşmüştü bu anlattığım olay 1 sene önce oluyor doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz yaşadım bunu.birde tatlım kanaman başlarsa adet sancın biraz fazla olabilir ben ağrıdan duramamıştım ayaklarını sıcak tut...
Benim kese dış
Evet canım dr de öyle söyledi ama maalesef gelmiş beni bulmuş
Zuzumm kimse seninn boyle zor bir aninda kendi derdine dusecek kadar dusuncesiz degildir herhalde..once sen bir kavus sagligina da hayirlisiysa herkes gorur bebisini zaten, kiyamam hala baskalarini dusunuyosunnnYaaaa benim durumum çok ender rastlanan birşey sizler canınızı sıkmayın hepiniz teker teker göreceksiniz inşallah kesenizi...
Canim ya çok güçlü bir bayansin ilaçla atlaticaksin Rabbimin izniyle namazimda özellikle dua edicem sanaKızlar, ilaçla düşürmeye çalışacaklar değeri bana dua edin kürtaj olmak zornda kalmayayım, hamilelerin tutar derler :))
melek haber vermedin? merak ettim seni her şey yolunda mı?
Amin canımCanim ya çok güçlü bir bayansin ilaçla atlaticaksin Rabbimin izniyle namazimda özellikle dua edicem sana
Rabbim kızına sağlık versin
Canim Z zuzu3434 umm bu arada var baya tup bebekle dis gebelik geciren..sonra tekrar deneyip hamile kalmislar sikinti olmadan..bi de karnin falan agrirsa hemen git dra lutfen bitanecim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebek-sonrasi-dis-gebelik-gecirenler.295423/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dis-gebelik-gecirenler.733841/
Yeni girebildim foruma şok oldum üzüldüm Allah sana evladına sağlıklı uzun ömür versin herşeyin hayırlısı en kısa zamanda bu sıkıntılı süreci atlatman dileğiyle bütün dualarım seninle canımSon zamanlarda hep olumsuz düşündüm kalbimi bozdum. Siz böyle seyler yapmayın nolur. Güzel şeyler düşünün ki güzel gelişsin herşey.
evet verdikleri igne once degerini biraz daha yukseltir sonra dusmeye baslar.lekelenmen ya da adet kanamasi gibi kanaman olabilir.tupun icinde oluyor kese dis gebelikte.maalesef embriyo yuvarlanip rahme dusemiyor.oldugu yerde buyuyor.simdi bu durumdan tamamiyle kurtulman 2 ayi buluyor igneyle atlatirsin umarim.ben igne falan olmadim.once dusuk yaptim sandik.doktorda ultrasonda bisey goremedi.tek hatamiz bhcg baktirmamak oldu duzenli olarak.ama ben kanamayi adet kanamasi sanmistim.1 hafta hicbirsey yokken ani tansiyon dusmesi bayilma ve agri ile 3 gun surundum.ama hic aklima ole bisey gelmedi.dahiliyeye gidiodum ben.en son ultrasonda karnimda sivi gorununce hemen kadin doguma gittim.megersem ic kanama geciriyormusum.acilen ameliyata alinmistimameliyattan once benim de bhcg cok yuksekti.bunlari anlattim sakin bende boyle olacagim diye dusunme.doktorun kesin soylemistir betahcgyi duzenli 2 3 gunde bir yaptir.zaten igne vuruldugun icin bakilacaktir ama o cok onemli.baska turlu ultrasonda falan gorunmuyor yaniltiyor.yipratici bir surec ama bu da bir sinav.rabbim sabrini verecektir.dualarim seninleTesekkur ederim. Bana şimdi bir iğne verdiler ve cumartesi tekrar kontrole cağırdılar şu an operasyona gerek yok dediler degerim çok yüksek ama 7.600( tek korkum gece sancı tutar mı çünkü o zaman başka hastane ve başka dr operasyon yapmak zorunda kalacak.Rahim dışında da bebekle ilgili birşey göremedikleri için yerini bilemiyorlar.Korkuyorum doğal olarak ((
evet verdikleri igne once degerini biraz daha yukseltir sonra dusmeye baslar.lekelenmen ya da adet kanamasi gibi kanaman olabilir.tupun icinde oluyor kese dis gebelikte.maalesef embriyo yuvarlanip rahme dusemiyor.oldugu yerde buyuyor.simdi bu durumdan tamamiyle kurtulman 2 ayi buluyor igneyle atlatirsin umarim.ben igne falan olmadim.once dusuk yaptim sandik.doktorda ultrasonda bisey goremedi.tek hatamiz bhcg baktirmamak oldu duzenli olarak.ama ben kanamayi adet kanamasi sanmistim.1 hafta hicbirsey yokken ani tansiyon dusmesi bayilma ve agri ile 3 gun surundum.ama hic aklima ole bisey gelmedi.dahiliyeye gidiodum ben.en son ultrasonda karnimda sivi gorununce hemen kadin doguma gittim.megersem ic kanama geciriyormusum.acilen ameliyata alinmistimameliyattan once benim de bhcg cok yuksekti.bunlari anlattim sakin bende boyle olacagim diye dusunme.doktorun kesin soylemistir betahcgyi duzenli 2 3 gunde bir yaptir.zaten igne vuruldugun icin bakilacaktir ama o cok onemli.baska turlu ultrasonda falan gorunmuyor yaniltiyor.yipratici bir surec ama bu da bir sinav.rabbim sabrini verecektir.dualarim seninle
Cok cok gecmis olsun cnm dilerim istegine en kisa zamanda kolaylikla kavusrsun, dilerim sikintisiz cozume ulasir hayallerden vazgecmek yok dualarimiz seninleOkuyorum canım bakıyorum neler yaşamışlar.İnşallah sıkıntısız atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?