2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

tamam canım sağolasın dikkat edicem.

Z zuzu3434 çok geçmiş olsun çok üzüldüm başka ne denir ki bilmiyorum kalbin bir tuhaf oldu aklımda binlerce düşünce bende hala kese göremedim 1 hafta daha var

Son zamanlarda hep olumsuz düşündüm kalbimi bozdum. Siz böyle seyler yapmayın nolur. Güzel şeyler düşünün ki güzel gelişsin herşey.

Yaaaa benim durumum çok ender rastlanan birşey sizler canınızı sıkmayın hepiniz teker teker göreceksiniz inşallah kesenizi...
Zuzumm kimse seninn boyle zor bir aninda kendi derdine dusecek kadar dusuncesiz degildir herhalde..once sen bir kavus sagligina da hayirlisiysa herkes gorur bebisini zaten, kiyamam hala baskalarini dusunuyosunnn

Son düzenleme:
Kızlar, ilaçla düşürmeye çalışacaklar değeri bana dua edin kürtaj olmak zornda kalmayayım, hamilelerin tutar derler :))
Canim ya çok güçlü bir bayansin ilaçla atlaticaksin Rabbimin izniyle namazimda özellikle dua edicem sana
Rabbim kızına sağlık versin

Z zuzu3434 cok uzuldum canim.ama insallah tuplerine zarar vermeden atlatirsin ilacla.dis gebelik cok sinsi birsey.ben yasadim.ama senin erken teshis olmasi kotunun iyisi canim.sakin uzulme olurmu.sormak istedigin birsey olursa cevaplarim bu konuda.ben en agirini yasadim cunku dis gebeligin

Tesekkur ederim. Bana şimdi bir iğne verdiler ve cumartesi tekrar kontrole cağırdılar şu an operasyona gerek yok dediler degerim çok yüksek ama 7.600 ( tek korkum gece sancı tutar mı çünkü o zaman başka hastane ve başka dr operasyon yapmak zorunda kalacak.Rahim dışında da bebekle ilgili birşey göremedikleri için yerini bilemiyorlar.Korkuyorum doğal olarak ((

Son zamanlarda hep olumsuz düşündüm kalbimi bozdum. Siz böyle seyler yapmayın nolur. Güzel şeyler düşünün ki güzel gelişsin herşey.
Yeni girebildim foruma şok oldum üzüldüm Allah sana evladına sağlıklı uzun ömür versin herşeyin hayırlısı en kısa zamanda bu sıkıntılı süreci atlatman dileğiyle bütün dualarım seninle canım

Zuzum allahın izniyle karnın falan ağrımayacak ağrırsa da hemen acile git birde bence çok okuma öyle şeyler daha çok sarsılma diye diyorum

Offf bitkinim gaz sorunu başladı eşimle yürüyüş yaptık eve gelene kadar nefes nefese kaldım çabuk yorulup tükeniyorum

evet verdikleri igne once degerini biraz daha yukseltir sonra dusmeye baslar.lekelenmen ya da adet kanamasi gibi kanaman olabilir.tupun icinde oluyor kese dis gebelikte.maalesef embriyo yuvarlanip rahme dusemiyor.oldugu yerde buyuyor.simdi bu durumdan tamamiyle kurtulman 2 ayi buluyor igneyle atlatirsin umarim.ben igne falan olmadim.once dusuk yaptim sandik.doktorda ultrasonda bisey goremedi.tek hatamiz bhcg baktirmamak oldu duzenli olarak.ama ben kanamayi adet kanamasi sanmistim.1 hafta hicbirsey yokken ani tansiyon dusmesi bayilma ve agri ile 3 gun surundum.ama hic aklima ole bisey gelmedi.dahiliyeye gidiodum ben.en son ultrasonda karnimda sivi gorununce hemen kadin doguma gittim.megersem ic kanama geciriyormusum.acilen ameliyata alinmistimameliyattan once benim de bhcg cok yuksekti.bunlari anlattim sakin bende boyle olacagim diye dusunme.doktorun kesin soylemistir betahcgyi duzenli 2 3 gunde bir yaptir.zaten igne vuruldugun icin bakilacaktir ama o cok onemli.baska turlu ultrasonda falan gorunmuyor yaniltiyor.yipratici bir surec ama bu da bir sinav.rabbim sabrini verecektir.dualarim seninle

Z zuzu3434 canim cok uzuldum inan. Gecmis olsun. Ama sen cok guclu ve pozitif birisin .bebisin seni cok bekletmeden gelecek.allahin izniyle. Geride bir evladin var allaha sukur onunla teselli olurken miniginde hemen yaninizda olcak ins.

Tesekkur ederim ilgine.ilk denemem olduğu halde Bu tüp bebekteki tüm süreç çok yordu zaten beni ( biraz ara verip bol spor yapıp kendime gelmem lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…