- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.561
Umarım yerleşmeden oluyordur içini ferah tut canım stres yapma inş bişey yokturDevam etmiyor ayni yogunlukta canim ederse gidicem dua edin lutfen
Maalesef kese yok(( şaşkınım yine.Dondurulmuşla denermiyim bilmiyorum.Ama sizi takip edicem bir yere gitmiyorum.
InsaAllah canimUmarım yerleşmeden oluyordur içini ferah tut canım stres yapma inş bişey yoktur
İnşallah. Allah yardımcın olsunCanım sağol inşallah sağ salim atlatayım.
İnşallah bişey yoktur canım az ve devam etmiyorsa da doktora gitmek lazımmış pembe oluncaGunaydin kizlar..gece tuvalet icin uyandim sonra bir baktim pembe akintim var, cok korktum, umarim bir sikinti yoktur@zuzu3434 sen nasilsin kuzucum? lale99 cim senin lekelenmen kesildi mi canim?
Simdi yok gibi canim ama biraz vakit gecsin aricam doktorumu. Cmt gunune randevum var zaten ama bugun gel derse de kosar giderim. Yalniz cok korktum gorunce gece de uyuyamadim hic..onemli olmasa bile insani geriyor..İnşallah bişey yoktur canım az ve devam etmiyorsa da doktora gitmek lazımmış pembe olunca
kanama neden kaynaklanıyor diye
Sağlıklı doğum yapan annelerin yüzde 40 ında kanama olurmuş bi dönemde
Bir de ikiz olursa kanama daha büyük ihtimalmiş
Canim tebrik ederim oncelikle. Profil ayarlamaya gir, orada hamilelik takvimi kismi var, beklenen dogum tarihini ekle, cikiyorbir de hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz
Günaydın. Aklına kötü şeyler getirme. Hep yazılıyor ya burda kırmızı olmadıkça endişelenmeyin diye.[/QUOTE]QUOTE="Uniqueness, post: 42638632, member: 700712"]Gunaydin kizlar..gece tuvalet icin uyandim sonra bir baktim pembe akintim var, cok korktum, umarim bir sikinti yoktur@zuzu3434 sen nasilsin kuzucum? lale99 cim senin lekelenmen kesildi mi canim?
ben de estorfem alerji gibi bişey yaptı, kırmızı kabartılar, kolum bacaklarım ve omuzumda. doktor kesmemi söyledi ve bir gün sonra bire düşürerek ertesi gün kestim. kanama ya da başka bir şey olmadı. bence estorfemden değildir.. ikizlermi seninkiler?Kizlar bu arada ben dun estrofemi kestim, gitgide azaltmistim dozu zaten (doktorum sonucum pozitif cikinca birak dedi ama ben korktum bir anda kesince sikinti olursa diye). Acaba ondan olabilir mi pembe akinti ne dersiniz?
Canim tebrik ederim oncelikle. Profil ayarlamaya gir, orada hamilelik takvimi kismi var, beklenen dogum tarihini ekle, cikiyor
teşekkürler canım sağolİnşallah bişey yoktur canım az ve devam etmiyorsa da doktora gitmek lazımmış pembe olunca
kanama neden kaynaklanıyor diye
Sağlıklı doğum yapan annelerin yüzde 40 ında kanama olurmuş bi dönemde
Bir de ikiz olursa kanama daha büyük ihtimalmiş
Hala devam ediyo mu canım yoksa 1 kere oldu ve bitti miKizlar bu arada ben dun estrofemi kestim, gitgide azaltmistim dozu zaten (doktorum sonucum pozitif cikinca birak dedi ama ben korktum bir anda kesince sikinti olursa diye). Acaba ondan olabilir mi pembe akinti ne dersiniz?
Dun gece tuvalet kagidina geldi silince onun disinda olmadi canim, sabahtan beri de yok ama bilmiyorum..Hala devam ediyo mu canım yoksa 1 kere oldu ve bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?