2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende gece karin agrisindan uyuyamadim kizlar.nefes alirken bile batti uyandirdi. Bu minnaklar simdiden boyle uyandirirsa vay halimize. Sanirim kendilerine yer yapmaya calisiyorlar.
Umarim bu gece uyuyabilirim .ama korkutuyor o agri insani. Allahim hayirlisyla saglicakla kucagimiza verse keske

Z zuzu3434 canım soklardayim. .çok geçmiş olsun. .gerçekten tüp bebekte böyle sorun yaşamak binde birdir. .Bu zor imtihanı pozitifligin ve sabrınla atlatacaksin..Rabbim en kısa zaman da sağlıkla nasip eylesin inşallah

Gunaydin kizlar..gece tuvalet icin uyandim sonra bir baktim pembe akintim var, cok korktum, umarim bir sikinti yoktur@zuzu3434 sen nasilsin kuzucum? lale99 cim senin lekelenmen kesildi mi canim?

QUOTE="Uniqueness, post: 42638632, member: 700712"]Gunaydin kizlar..gece tuvalet icin uyandim sonra bir baktim pembe akintim var, cok korktum, umarim bir sikinti yoktur@zuzu3434 sen nasilsin kuzucum? lale99 cim senin lekelenmen kesildi mi canim?[/QUOTE]
Günaydın. Aklına kötü şeyler getirme. Hep yazılıyor ya burda kırmızı olmadıkça endişelenmeyin diye.

Gunaydin kizlar..gece tuvalet icin uyandim sonra bir baktim pembe akintim var, cok korktum, umarim bir sikinti yoktur@zuzu3434 sen nasilsin kuzucum? lale99 cim senin lekelenmen kesildi mi canim?
İnşallah bişey yoktur canım az ve devam etmiyorsa da doktora gitmek lazımmış pembe olunca
kanama neden kaynaklanıyor diye
Sağlıklı doğum yapan annelerin yüzde 40 ında kanama olurmuş bi dönemde
Bir de ikiz olursa kanama daha büyük ihtimalmiş

Simdi yok gibi canim ama biraz vakit gecsin aricam doktorumu. Cmt gunune randevum var zaten ama bugun gel derse de kosar giderim. Yalniz cok korktum gorunce gece de uyuyamadim hic..onemli olmasa bile insani geriyor..

Günaydın. Aklına kötü şeyler getirme. Hep yazılıyor ya burda kırmızı olmadıkça endişelenmeyin diye.[/QUOTE]
Evet canim ama panik oluyor insan. Bir de gecen hamileligim de boyleydi ondan da paranoya kaldi. Sen ne zaman vercen kan canim bu arada?

Kizlar bu arada ben dun estrofemi kestim, gitgide azaltmistim dozu zaten (doktorum sonucum pozitif cikinca birak dedi ama ben korktum bir anda kesince sikinti olursa diye). Acaba ondan olabilir mi pembe akinti ne dersiniz?

Kizlar bu arada ben dun estrofemi kestim, gitgide azaltmistim dozu zaten (doktorum sonucum pozitif cikinca birak dedi ama ben korktum bir anda kesince sikinti olursa diye). Acaba ondan olabilir mi pembe akinti ne dersiniz?
ben de estorfem alerji gibi bişey yaptı, kırmızı kabartılar, kolum bacaklarım ve omuzumda. doktor kesmemi söyledi ve bir gün sonra bire düşürerek ertesi gün kestim. kanama ya da başka bir şey olmadı. bence estorfemden değildir.. ikizlermi seninkiler?
Z zuzu3434 en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah..Rabbim yardımcın olsun ve bu dönemini kolaylaştırsın...

Canim tebrik ederim oncelikle. Profil ayarlamaya gir, orada hamilelik takvimi kismi var, beklenen dogum tarihini ekle, cikiyor
teşekkürler canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…