- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.581
Yok canim, tek embriyo transfer edildi, gecen cumartesi de keseyi gorduk..ben de estorfem alerji gibi bişey yaptı, kırmızı kabartılar, kolum bacaklarım ve omuzumda. doktor kesmemi söyledi ve bir gün sonra bire düşürerek ertesi gün kestim. kanama ya da başka bir şey olmadı. bence estorfemden değildir.. ikizlermi seninkiler?
@zuzu3434 en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah..Rabbim yardımcın olsun ve bu dönemini kolaylaştırsın...
Hayırlı olsun canım :)günaydın arkadaşlar dün zuzunun üzüntüsünden keyfim kaçtı hamilelik haberime bile sevinemedim değerim 148 çıktı haftaya gel resmini gösterim dedi doktor
Çok çok az gelmiş ama sen gene tedbirini al tabikiSimdi yok gibi canim ama biraz vakit gecsin aricam doktorumu. Cmt gunune randevum var zaten ama bugun gel derse de kosar giderim. Yalniz cok korktum gorunce gece de uyuyamadim hic..onemli olmasa bile insani geriyor..
Anlayabiliyorum seni suan sende daha iyi anlarsin beni canim sorun yok densede olmuyo iste laf anlatamiyorsun kendine dun dinlendim igne icin yakin yere gittim aksamdan bu yana yok hamdolsun ama devam ederse gel demislerdi senin dinlenme imkanin varmi canim calisiyorsun sanirimGunaydin kizlar..gece tuvalet icin uyandim sonra bir baktim pembe akintim var, cok korktum, umarim bir sikinti yoktur@zuzu3434 sen nasilsin kuzucum? lale99 cim senin lekelenmen kesildi mi canim?
Hmm estrofemin prospektusunde yaziyordu sanirim kesince lekelenme falan olacagi netten prospektusune bi bak istersen canimKizlar bu arada ben dun estrofemi kestim, gitgide azaltmistim dozu zaten (doktorum sonucum pozitif cikinca birak dedi ama ben korktum bir anda kesince sikinti olursa diye). Acaba ondan olabilir mi pembe akinti ne dersiniz?
Canim benim aynen oyle, zaten gece panik olunca seni dusundum direk..ben mecburen geldim ise bugun onemli toplantilarim var ama devam ederse ogleden sonra izin alip giderim canim..Anlayabiliyorum seni suan sende daha iyi anlarsin beni canim sorun yok densede olmuyo iste laf anlatamiyorsun kendine dun dinlendim igne icin yakin yere gittim aksamdan bu yana yok hamdolsun ama devam ederse gel demislerdi senin dinlenme imkanin varmi canim calisiyorsun sanirim
Bir bakayim canim ya benim de aklimda oyle kalmis ondan kesememistim zatenHmm estrofemin prospektusunde yaziyordu sanirim kesince lekelenme falan olacagi netten prospektusune bi bak istersen canim
bende de mens olacakmışım gibi ağrılar oluyor zaman zamanYa kızlar karın ağrınız oluyormu arada adet sancısı gibi benim oluyor evin merdivenlerinden zor indim birde bacağım çekiliyordu az evvel ilk hamileliğim panik oluyorum hemen
Estrofem
bende proluton depot kullanıyorum. Sen normalde jel fln mı kullanıyosun? İğnen var mıCanim doktorumla konustum proluton depot yaptir, evde dinlen dedi. Tup bebek doktorum da pembe akinti normal baska bir semptomun olursa gel kontrole dedi
Yok canim ben normalde gunde 3 progestan (200mg) kullaniyorum fitil seklinde..bende proluton depot kullanıyorum. Sen normalde jel fln mı kullanıyosun? İğnen var mı
Canim tam emin degilim ama kendi degeril ve hamile arkadaslarin degerine bakinca cok cok düşük artar mi bilemem...ins hayirlsi olur..selam kızlar, bgn 12.günüm değerim 6.06 çıktı. 10.gün 3.5 tu. doktor çok düşük bir ihtimal dedi, 2 gün sonra yine test yaptım. acaba yükselir mi? cevap verirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?