2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Yok canim, tek embriyo transfer edildi, gecen cumartesi de keseyi gorduk..

Simdi yok gibi canim ama biraz vakit gecsin aricam doktorumu. Cmt gunune randevum var zaten ama bugun gel derse de kosar giderim. Yalniz cok korktum gorunce gece de uyuyamadim hic..onemli olmasa bile insani geriyor..
Çok çok az gelmiş ama sen gene tedbirini al tabiki
ayaklarını uzat güzelce altına da bi yastık koy birazcık bebisle keyif yapın

sağolun kızlar benim doktor biraz rahat kanında artış varmı takip et demedi hiçbir yasak yok dedi ben uşaktan ıspartaya gidiyorum da haftaya gel iğneleri bırakalım keseyi göstereyim dedi böyle rahat pof. görmedim bakalım hayırlısı

Gunaydin kizlar..gece tuvalet icin uyandim sonra bir baktim pembe akintim var, cok korktum, umarim bir sikinti yoktur@zuzu3434 sen nasilsin kuzucum? lale99 cim senin lekelenmen kesildi mi canim?
Anlayabiliyorum seni suan sende daha iyi anlarsin beni canim sorun yok densede olmuyo iste laf anlatamiyorsun kendine dun dinlendim igne icin yakin yere gittim aksamdan bu yana yok hamdolsun ama devam ederse gel demislerdi senin dinlenme imkanin varmi canim calisiyorsun sanirim

Kizlar bu arada ben dun estrofemi kestim, gitgide azaltmistim dozu zaten (doktorum sonucum pozitif cikinca birak dedi ama ben korktum bir anda kesince sikinti olursa diye). Acaba ondan olabilir mi pembe akinti ne dersiniz?
Hmm estrofemin prospektusunde yaziyordu sanirim kesince lekelenme falan olacagi netten prospektusune bi bak istersen canim

Ya kızlar karın ağrınız oluyormu arada adet sancısı gibi benim oluyor evin merdivenlerinden zor indim birde bacağım çekiliyordu az evvel ilk hamileliğim panik oluyorum hemen

Estrofem tableti 21 eylülde kesicem
Coraspini ve folbiolu gebeliğin 12 haftasına kadar kullanıcakmışım.
Crinone jel i 2x1 21 eylül e kadar 21 eylülden sonra günde bir kez gebeliğin 12.haftasına kadar kullanıcakmışım...

Canim benim aynen oyle, zaten gece panik olunca seni dusundum direk..ben mecburen geldim ise bugun onemli toplantilarim var ama devam ederse ogleden sonra izin alip giderim canim..

selam kızlar, bgn 12.günüm değerim 6.06 çıktı. 10.gün 3.5 tu. doktor çok düşük bir ihtimal dedi, 2 gün sonra yine test yaptım. acaba yükselir mi? cevap verirseniz çok sevinirim.

selam kızlar, bgn 12.günüm değerim 6.06 çıktı. 10.gün 3.5 tu. doktor çok düşük bir ihtimal dedi, 2 gün sonra yine test yaptım. acaba yükselir mi? cevap verirseniz çok sevinirim.
Canim tam emin degilim ama kendi degeril ve hamile arkadaslarin degerine bakinca cok cok düşük artar mi bilemem...ins hayirlsi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…