- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.601
Daha kalp duyamadik ki canim 21 eylul de duyucam ins nasil korkuyorum bilsen...kalp duyan arkadaşlar bir sonraki randevunuz ne zamandı?
Daha kalp duyamadik ki canim 21 eylul de duyucam ins nasil korkuyorum bilsen...
15 gün sonra çağırdı benikalp duyan arkadaşlar bir sonraki randevunuz ne zamandı?
Afiyet olsun benimde bir ara canım çekiyordu hazır alıp yapıp yedim suan cnm ayran aşı istiyor genelde cnm çorba istiyorEvet kızlar bugün nasıl hissediyosunuz?
Ben farkettimki acıkınca midem bulanıyo o yızden hiç aç kalmamaya çalışıyorum. 1-2 saat arayla meyve yoğurt kraker vs biley atıyorum ağzıma. Sürekli yatasım var bide. Otururken bile başımı bi yere yaslama ihtiyacı hissediyorum. Bide ayıptır söylemesi canım sosyete mantısı istedi :)) mutfakta hummalı bi çalışma var
kaçınca günün canımacile gidip kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkarhayırlısı bekliyorum şimdi bir umut
canını sıkma bence ama yne ihmal etmemek lazım tabiki. bu arada benim değer 900 olmuş.Simdi yok gibi canim ama biraz vakit gecsin aricam doktorumu. Cmt gunune randevum var zaten ama bugun gel derse de kosar giderim. Yalniz cok korktum gorunce gece de uyuyamadim hic..onemli olmasa bile insani geriyor..
olabilir heticede hormonlar çok etkili.Kizlar bu arada ben dun estrofemi kestim, gitgide azaltmistim dozu zaten (doktorum sonucum pozitif cikinca birak dedi ama ben korktum bir anda kesince sikinti olursa diye). Acaba ondan olabilir mi pembe akinti ne dersiniz?
tebrik ediyorum. hayırla kucağına al inşallah.teşekkürler canım sağol
selam seninle dr. umuz aynı bende günlük 6 kapsül ve iki günde bir iğneye devam ediyorum. ilaçlara devam dedi.merhaba kızlar nasılsınız? ben progestan hem kapsül hem iğnesini kullanıyorum. progestan iğne kullanan var mı aranızda? ne kadar kullanacaksınız doktorunuz bu konuda ne söyledi?
hayırlısı olsun inşallah. biraz düşük gibi. benim de 12. gün 39 du 2 günde 1 %40 filan arttı başlarda şimdi 2 katını geçti artış. sabırla test yaptır bence Allah büyüktür.selam kızlar, bgn 12.günüm değerim 6.06 çıktı. 10.gün 3.5 tu. doktor çok düşük bir ihtimal dedi, 2 gün sonra yine test yaptım. acaba yükselir mi? cevap verirseniz çok sevinirim.
Afiyet olsun benimde bir ara canım çekiyordu hazır alıp yapıp yedim suan cnm ayran aşı istiyor genelde cnm çorba istiyor
Cook sevindim canim cok sukur, Allah tamamina erdirsin insallahcanını sıkma bence ama yne ihmal etmemek lazım tabiki. bu arada benim değer 900 olmuş.
Ben az progesteron aliyomusum ya, baslayim igneyeselam seninle dr. umuz aynı bende günlük 6 kapsül ve iki günde bir iğneye devam ediyorum. ilaçlara devam dedi.
kaçınca günün canım
Anlayabiliyorum seni suan sende daha iyi anlarsin beni canim sorun yok densede olmuyo iste laf anlatamiyorsun kendine dun dinlendim igne icin yakin yere gittim aksamdan bu yana yok hamdolsun ama devam ederse gel demislerdi senin dinlenme imkanin varmi canim calisiyorsun sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?