2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar nasilsiniz ben sabahlari mide agrisi ve bulantiyla uyaniyorum nedense hamile oldugumu cok hissedemiyorum hep kalp atışını duymadan inanamicam gibi sizler nasilsiniz bu konuda?

Evet kızlar bugün nasıl hissediyosunuz?
Ben farkettimki acıkınca midem bulanıyo o yızden hiç aç kalmamaya çalışıyorum. 1-2 saat arayla meyve yoğurt kraker vs biley atıyorum ağzıma. Sürekli yatasım var bide. Otururken bile başımı bi yere yaslama ihtiyacı hissediyorum. Bide ayıptır söylemesi canım sosyete mantısı istedi :)) mutfakta hummalı bi çalışma var

Afiyet olsun benimde bir ara canım çekiyordu hazır alıp yapıp yedim suan cnm ayran aşı istiyor genelde cnm çorba istiyor

merhaba kızlar nasılsınız? ben progestan hem kapsül hem iğnesini kullanıyorum. progestan iğne kullanan var mı aranızda? ne kadar kullanacaksınız doktorunuz bu konuda ne söyledi?

Simdi yok gibi canim ama biraz vakit gecsin aricam doktorumu. Cmt gunune randevum var zaten ama bugun gel derse de kosar giderim. Yalniz cok korktum gorunce gece de uyuyamadim hic..onemli olmasa bile insani geriyor..
canını sıkma bence ama yne ihmal etmemek lazım tabiki. bu arada benim değer 900 olmuş.

Kizlar bu arada ben dun estrofemi kestim, gitgide azaltmistim dozu zaten (doktorum sonucum pozitif cikinca birak dedi ama ben korktum bir anda kesince sikinti olursa diye). Acaba ondan olabilir mi pembe akinti ne dersiniz?
olabilir heticede hormonlar çok etkili.

merhaba kızlar nasılsınız? ben progestan hem kapsül hem iğnesini kullanıyorum. progestan iğne kullanan var mı aranızda? ne kadar kullanacaksınız doktorunuz bu konuda ne söyledi?
selam seninle dr. umuz aynı bende günlük 6 kapsül ve iki günde bir iğneye devam ediyorum. ilaçlara devam dedi.

selam kızlar, bgn 12.günüm değerim 6.06 çıktı. 10.gün 3.5 tu. doktor çok düşük bir ihtimal dedi, 2 gün sonra yine test yaptım. acaba yükselir mi? cevap verirseniz çok sevinirim.
hayırlısı olsun inşallah. biraz düşük gibi. benim de 12. gün 39 du 2 günde 1 %40 filan arttı başlarda şimdi 2 katını geçti artış. sabırla test yaptır bence Allah büyüktür.

Kızlar bu gebe kaldıktan sonra bile kullandığınız iğne nedir acaba ? neden veriyor doktorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…