2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar midemde delik var resmen. Yediklerim durmuyo minikler hemen kapiyor heralde. Yiyorum mutfaktan oturma odasina giriyorum.tekrar acikiyorumm .saat 11de kahvalti yaptik. Ustune iki ara ogun yedim. Sanirim simdide ogle yemegi yicem.bu kadar sik acikilirmi yaa

Kızlar bu gebe kaldıktan sonra bile kullandığınız iğne nedir acaba ? neden veriyor doktorlar ?
2 iğne var 1 tanesi progesteron hormonu içeren ve bebeğin tutunmasını sağlayan iğne (progestan veya proluton depot) diğeri de kan sulandırıcı (hibor veya clexane) hangisini soruyosun bilemedim cnm? Zor olan ağrılı olan progestan.

Bol bol su iç cnm:) belki biraz dengeler yeme isteğini. Yani çok huysuzlanıyolarsa da ye gitsin

Bol bol su iç cnm:) belki biraz dengeler yeme isteğini. Yani çok huysuzlanıyolarsa da ye gitsin
Su sanki daha cok aciktiriyor gibi geliyor canim .sanki midemin icnde agizlarini acmis bisey dussun diye bekliyorlar gibi hissediyorum artik ne yiyecegimi sasiriyorum

selam kizlar.. keyifler iyidir inşallah. ben tedirginim bugün biraz. kullandığım jelin kalintilari kahverengi geldi, biliyorum kirmizi değil ama tedirgin oluyorum işte ve gecen birkac günde midem bulantim vardi iki gündür yok o da düşündürüyor.. yarin da kese için kontrolum var heyecanlıyım açıkçası inşallah minigimi göreceğim

Jel artik biriktikce oyle oluyor cNim . Hem geri geliyor hem renk degistiriyor. Ben sabah aksam kullaniyorum.arrik yapmakta zorlaniyorum.icerde biriken jelin ucunu tikiyor ve cikmasina izin veemiyor. Iki uc kez deniyorum arrik yapmak icin

Valla ne yalan söyleyeyim iğne daha iyiydi jelden jel sinir bozucu hemşirem sana 1 iyi 1 kötü haberim var derken bunu kastetmiş demek iyi haber iğneyi bırakıyorsun kötü haber jele başlıyorsun demişti jelin nesi kotuki diye geçirmiştim aklımdan amma hemşiremin dediği doğruymuş...

canın sağolsun canım. Allah vakti gelince nasip edecektir. sakın umudunu kesme.

Hakkimizda hayirlisi olsun canim insallah bebegin bekletmeden normal yolla gelir en kisa zamanda

Ümitsiz olma canım rabbim daha zaman vermiştir ol dememiştir henüz canın saolsun tatlım ...

2 TANE DONDURULMUŞUM KALDI İNŞALLAH ÜÇ AY SONRA TOPARLANIP ONLARI DENEYECEM

HEPİNİZE TEŞEKKÜR DERİM...İNŞALLAH SİZLER SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ...BANA DA DUA EDİN HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ...
Çok üzüldüm canım ama sen inanılmaz pozitif bir insansın bi daha ki sefere olcagina eminim dondurulmuslarin tutma ihtimali daha yüksek hem de güzel haberlerini alırız inşallah toparlakendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…