- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.621
2 iğne var 1 tanesi progesteron hormonu içeren ve bebeğin tutunmasını sağlayan iğne (progestan veya proluton depot) diğeri de kan sulandırıcı (hibor veya clexane) hangisini soruyosun bilemedim cnm? Zor olan ağrılı olan progestan.Kızlar bu gebe kaldıktan sonra bile kullandığınız iğne nedir acaba ? neden veriyor doktorlar ?
Bol bol su iç cnm:) belki biraz dengeler yeme isteğini. Yani çok huysuzlanıyolarsa da ye gitsinKizlar midemde delik var resmen. Yediklerim durmuyo minikler hemen kapiyor heralde. Yiyorum mutfaktan oturma odasina giriyorum.tekrar acikiyorumm .saat 11de kahvalti yaptik. Ustune iki ara ogun yedim. Sanirim simdide ogle yemegi yicem.bu kadar sik acikilirmi yaa
Kan sulandirici ,dusuk onleyici veya hormon iceren igneler kullaniliyor geneldeKızlar bu gebe kaldıktan sonra bile kullandığınız iğne nedir acaba ? neden veriyor doktorlar ?
Su sanki daha cok aciktiriyor gibi geliyor canim .sanki midemin icnde agizlarini acmis bisey dussun diye bekliyorlar gibi hissediyorumBol bol su iç cnm:) belki biraz dengeler yeme isteğini. Yani çok huysuzlanıyolarsa da ye gitsin
bence 2 gün sonra tekrar test yap geç tutunmuştur belki duam seninle ALLAH tan ümit kesilmez12.gun bugün
bence 2 gün sonra tekrar test yap geç tutunmuştur belki duam seninle ALLAH tan ümit kesilmez
İnşallah. bayramdan sonra ultrasona çağırdı. Allahım hayırla neticelendirsn inşallah.Cook sevindim canim cok sukur, Allah tamamina erdirsin insallah
senin oranların sana yeterlidir belki. alice hergün iğne oluyordu mesela. ben iki günde birBen az progesteron aliyomusum ya, baslayim igneye
canın sağolsun canım. Allah vakti gelince nasip edecektir. sakın umudunu kesme.Sonuç 0.100 bu da olmadı
Hakkimizda hayirlisi olsun canim insallah bebegin bekletmeden normal yolla gelir en kisa zamandaSonuç 0.100 bu da olmadı
senin oranların sana yeterlidir belki. alice hergün iğne oluyordu mesela. ben iki günde bir
Jel artik biriktikce oyle oluyor cNim . Hem geri geliyor hem renk degistiriyor. Ben sabah aksam kullaniyorum.arrik yapmakta zorlaniyorum.icerde biriken jelin ucunu tikiyor ve cikmasina izin veemiyor. Iki uc kez deniyorum arrik yapmak icinselam kizlar.. keyifler iyidir inşallah. ben tedirginim bugün biraz. kullandığım jelin kalintilari kahverengi geldi, biliyorum kirmizi değil ama tedirgin oluyorum işte ve gecen birkac günde midem bulantim vardi iki gündür yok o da düşündürüyor.. yarin da kese için kontrolum var heyecanlıyım açıkçası inşallah minigimi göreceğim
Sonuç 0.100 bu da olmadı
canın sağolsun canım. Allah vakti gelince nasip edecektir. sakın umudunu kesme.
Hakkimizda hayirlisi olsun canim insallah bebegin bekletmeden normal yolla gelir en kisa zamanda
Ümitsiz olma canım rabbim daha zaman vermiştir ol dememiştir henüz canın saolsun tatlım ...
Çok üzüldüm canım ama sen inanılmaz pozitif bir insansın bi daha ki sefere olcagina eminim dondurulmuslarin tutma ihtimali daha yüksek hem de güzel haberlerini alırız inşallah toparlakendiniHEPİNİZE TEŞEKKÜR DERİM...İNŞALLAH SİZLER SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ...BANA DA DUA EDİN HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?