2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

selam kızlar, bgn 12.günüm değerim 6.06 çıktı. 10.gün 3.5 tu. doktor çok düşük bir ihtimal dedi, 2 gün sonra yine test yaptım. acaba yükselir mi? cevap verirseniz çok sevinirim.
Olabilir canım
dua et 7 gibi değerle hamile olan görmüştüm araştırırken
Artışı bol bol kontrol etmek lazım sanırım bu durumda

HEPİNİZE TEŞEKKÜR DERİM...İNŞALLAH SİZLER SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ...BANA DA DUA EDİN HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ...

Canım duam seninle ama burayı terketmek yok 2-3 ay sonra bile tedavi olsan burda vakit geçir emin ol dondurulmuşlarında varmış zaten bu sefer tutacak buna inanıyorum umutsuz olma canım :)

HEPİNİZE TEŞEKKÜR DERİM...İNŞALLAH SİZLER SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ...BANA DA DUA EDİN HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ...
Melek ada bak senin dondurulmuşların varmış benim o da yok. Bende kasımda tekrar deneyeceğim. Üzülmek yok, Allah'ım ol dediğinde olur. Kısmetimizde nasibimizde varsa olur.

İşte tam da zor olanı sormak istemiştim :) teşekkürler kızlar

Hakkında hayırlısı olsun canım umarım bir dahaki denemende sağlıkla kucağıan alırsın bebişini, her işte bir hayır vardır mutlaka bunda da vardır bir hayır öyle düşün umudunu asla yitirme Allah hepimizin gönlüne göre versin dualarımız seninle.

Kızlar kanamaya döndü kahverengi akıntım kesenin alt tarafında bi alan kanıyomuş başına gelen varmı düşmesin bebişim (((

Kızlar kanamaya döndü kahverengi akıntım kesenin alt tarafında bi alan kanıyomuş başına gelen varmı düşmesin bebişim (((
Kanama kesenin üstünde değilse korkma canım. Muhtemelen progestan iğne yapılacaktır ve bol bol sırt üstünü dinlen

Canim benim aynen oyle, zaten gece panik olunca seni dusundum direk..ben mecburen geldim ise bugun onemli toplantilarim var ama devam ederse ogleden sonra izin alip giderim canim..
Ob
Canim benim aynen oyle, zaten gece panik olunca seni dusundum direk..ben mecburen geldim ise bugun onemli toplantilarim var ama devam ederse ogleden sonra izin alip giderim canim..
Devam etmez umarim biraz once tekrar geldi alismam mi lazim bilemedim ama yogun degil panik olmamak icin frenliyorum kendimi.Once biz ve bebegimiz izin imkanini sonuna kadar kullan derim canim

Hepinize tekrar teşekkür ederim...tabiki burayı bırakmayacam inşallah okula başladıktan sonra kendimi bu donem biraz daha fazla okula verip çok dusunmek istemiyorum...aralık gibi tekrar deneyecez bu 3. denememiz olacak hayırlısıyla iki embriyo transfer edilecek...şimdiden onun olacağına inanıyorum ve inanmak istiyorum...çok zor bir süreç bizi bizden başkası anlamadığı için buraya yazıyoruz zaten...hepimiz burda birbirimize yoldaşlık yapıyoruz size tekrar çok teşekkür ederim...şimdi daha iyiyim

Gamer123 canım geçmiş olsun dinlen canım bol bol doktora gittiysen sorun yok allahım değişik değişik şeyler öğreniyoruz her geçen gün rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

2 TANE DONDURULMUŞUM KALDI İNŞALLAH ÜÇ AY SONRA TOPARLANIP ONLARI DENEYECEM
Benimde 3 donmus um kalmıştı ikisi çözündu diğeri çöp oldu o son kalan bebeğim Tutundu bana diğerlerine göre daha kalitesiz bu transferimde ki embriyo lar Rabbim seninde yüzünü bu iki embriyo da güldürsün canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…