- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.641
Olabilir canımselam kızlar, bgn 12.günüm değerim 6.06 çıktı. 10.gün 3.5 tu. doktor çok düşük bir ihtimal dedi, 2 gün sonra yine test yaptım. acaba yükselir mi? cevap verirseniz çok sevinirim.
HEPİNİZE TEŞEKKÜR DERİM...İNŞALLAH SİZLER SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ...BANA DA DUA EDİN HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ...
Hadi ya bende ilaçları bıraksam mı diye düşünüyorum. Dua edin bana hamile bayanlar, ben çok umutlu değilim bakalım kısmetOlabilir canım
dua et 7 gibi değerle hamile olan görmüştüm araştırırken
Artışı bol bol kontrol etmek lazım sanırım bu durumda
Melek ada bak senin dondurulmuşların varmış benim o da yok. Bende kasımda tekrar deneyeceğim. Üzülmek yok, Allah'ım ol dediğinde olur. Kısmetimizde nasibimizde varsa olur.HEPİNİZE TEŞEKKÜR DERİM...İNŞALLAH SİZLER SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ...BANA DA DUA EDİN HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ...
İşte tam da zor olanı sormak istemiştim :) teşekkürler kızlar2 iğne var 1 tanesi progesteron hormonu içeren ve bebeğin tutunmasını sağlayan iğne (progestan veya proluton depot) diğeri de kan sulandırıcı (hibor veya clexane) hangisini soruyosun bilemedim cnm? Zor olan ağrılı olan progestan.
Hakkında hayırlısı olsun canım umarım bir dahaki denemende sağlıkla kucağıan alırsın bebişini, her işte bir hayır vardır mutlaka bunda da vardır bir hayır öyle düşün umudunu asla yitirme Allah hepimizin gönlüne göre versin dualarımız seninle.HEPİNİZE TEŞEKKÜR DERİM...İNŞALLAH SİZLER SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ...BANA DA DUA EDİN HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ...
Kanama kesenin üstünde değilse korkma canım. Muhtemelen progestan iğne yapılacaktır ve bol bol sırt üstünü dinlenKızlar kanamaya döndü kahverengi akıntım kesenin alt tarafında bi alan kanıyomuş başına gelen varmı düşmesin bebişim(((
Evt cnm iğne yapıldı dinlen dedi doktor kesilir umarım kanama çok korkuyorumKanama kesenin üstünde değilse korkma canım. Muhtemelen progestan iğne yapılacaktır ve bol bol sırt üstünü dinlen
ObCanim benim aynen oyle, zaten gece panik olunca seni dusundum direk..ben mecburen geldim ise bugun onemli toplantilarim var ama devam ederse ogleden sonra izin alip giderim canim..
Devam etmez umarim biraz once tekrar geldi alismam mi lazim bilemedim ama yogun degil panik olmamak icin frenliyorum kendimi.Once biz ve bebegimiz izin imkanini sonuna kadar kullan derim canimCanim benim aynen oyle, zaten gece panik olunca seni dusundum direk..ben mecburen geldim ise bugun onemli toplantilarim var ama devam ederse ogleden sonra izin alip giderim canim..
Muayenedemi anlasildi kirmizi mi umarim kesilir canim zor bi durumEvt cnm iğne yapıldı dinlen dedi doktor kesilir umarım kanama çok korkuyorum
Bu progestan ignesinin muadili mi canim proluton depot.hepsi normal diyor akinti lekelenmeyeCanim doktorumla konustum proluton depot yaptir, evde dinlen dedi. Tup bebek doktorum da pembe akinti normal baska bir semptomun olursa gel kontrole dedi
Evt koyu kahve idi sonra koyulaştı hemen doktora geldim burda anlaşıldıMuayenedemi anlasildi kirmizi mi umarim kesilir canim zor bi durum
Canim benim bildigin proluton depot progestandan etkili ve progestan gibi 2 gunde degil haftada 1 yapiliyor..Bu progestan ignesinin muadili mi canim proluton depot.hepsi normal diyor akinti lekelenmeye
Canim insani cok panik yapiyo biliyorum ama sakin olmamiz lazim, dr kontrolundesin zaten, bir problem olsa soylerlerdi..Evt koyu kahve idi sonra koyulaştı hemen doktora geldim burda anlaşıldı
Aldim izin zaten canim yatiyorum evdeOb
Devam etmez umarim biraz once tekrar geldi alismam mi lazim bilemedim ama yogun degil panik olmamak icin frenliyorum kendimi.Once biz ve bebegimiz izin imkanini sonuna kadar kullan derim canim
Benimde 3 donmus um kalmıştı ikisi çözündu diğeri çöp oldu o son kalan bebeğim Tutundu bana diğerlerine göre daha kalitesiz bu transferimde ki embriyo lar Rabbim seninde yüzünü bu iki embriyo da güldürsün canim2 TANE DONDURULMUŞUM KALDI İNŞALLAH ÜÇ AY SONRA TOPARLANIP ONLARI DENEYECEM
İyi dinlenmeceler cnm:) geldimi tekrar istenmeyen şeyler :)Aldim izin zaten canim yatiyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?