- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.661
Benimde 3 donmus um kalmıştı ikisi çözündu diğeri çöp oldu o son kalan bebeğim Tutundu bana diğerlerine göre daha kalitesiz bu transferimde ki embriyo lar Rabbim seninde yüzünü bu iki embriyo da güldürsün canim
Benide tam aksi ne progestan değil clexana morar ti kol göbek şekil değiştirdi bünye demekki:)İşte tam da zor olanı sormak istemiştim :) teşekkürler kızlar
Hmm ben bir aydır progestan hergün yaptırıyorum hatta lekelenmelerden sebep günde ikiye çıkarsa dedim hemsire yok dedi tabi Dr a sormak daha mantıklı ama telde görüşme yorum.Canim benim bildigin proluton depot progestandan etkili ve progestan gibi 2 gunde degil haftada 1 yapiliyor..
Bende de öyle oldu canım ama nedense sonra azaldı açlık. Artık o kadar şiddetli değil. Sanırım vücut uyum sağlamaya çalışıyor. Yoksa 100 kilo oluruz hep öyle devam etseSu sanki daha cok aciktiriyor gibi geliyor canim .sanki midemin icnde agizlarini acmis bisey dussun diye bekliyorlar gibi hissediyorumartik ne yiyecegimi sasiriyorum
selam seninle dr. umuz aynı bende günlük 6 kapsül ve iki günde bir iğneye devam ediyorum. ilaçlara devam dedi.
selam kizlar.. keyifler iyidir inşallah. ben tedirginim bugün biraz. kullandığım jelin kalintilari kahverengi geldi, biliyorum kirmizi değil ama tedirgin oluyorum işte ve gecen birkac günde midem bulantim vardi iki gündür yok o da düşündürüyor.. yarin da kese için kontrolum var heyecanlıyım açıkçası inşallah minigimi göreceğim
Selam canim bende ayni durumdayim yarin kese gormeye cagirdi doktor.bendede leke geldi iki gundur sadece sabah geliyo oda cok degil.yarin olmayacak bize stresten.selam kizlar.. keyifler iyidir inşallah. ben tedirginim bugün biraz. kullandığım jelin kalintilari kahverengi geldi, biliyorum kirmizi değil ama tedirgin oluyorum işte ve gecen birkac günde midem bulantim vardi iki gündür yok o da düşündürüyor.. yarin da kese için kontrolum var heyecanlıyım açıkçası inşallah minigimi göreceğim
Selam canim bende ayni durumdayim yarin kese gormeye cagirdi doktor.bendede leke geldi iki gundur sadece sabah geliyo oda cok degil.yarin olmayacak bize stresten.
Senin haftalarindayken bu kadar degildim canim ya. Su 10gundur artti sanki. Canavarlar durmuyo sanki yerinde. Zaten sonumu merak ediyorum nolcam diye. Allahtan zayiftim yaniBende de öyle oldu canım ama nedense sonra azaldı açlık. Artık o kadar şiddetli değil. Sanırım vücut uyum sağlamaya çalışıyor. Yoksa 100 kilo oluruz hep öyle devam etse
Evt cnm sakin olmak lazım, dinlenicem bol bol kesilir umarım hala devam ediyoCanim insani cok panik yapiyo biliyorum ama sakin olmamiz lazim, dr kontrolundesin zaten, bir problem olsa soylerlerdi..
Aynen benim de sol tarafımda bahsettiğin gibi bi ağrı oldu 2 gün önce öyküelif...endişelendirdi beni biraz ama sabah kalktığımda geçmişti şükür...Kızlar bugün belimin sol tarafında ağrı oldu. Özellikle eğilince ve biraz ayakta durunca. Hala devam ediyor. Yatınca olmuyor . Kendimi hiç yormadım aslında tüm gün oturdum. Ama öğledan sonra başladı. Sizde oldumu? Normalmi?
ben de bu kadar erken olmasına şaşırdım. hatta ilk belirtim acıkmaktı. sonra normale döndü. hatta niye normale döndü bi sorunmu var diye korktum.Senin haftalarindayken bu kadar degildim canim ya. Su 10gundur artti sanki. Canavarlar durmuyo sanki yerinde. Zaten sonumu merak ediyorum nolcam diye. Allahtan zayiftim yani
Benimde acikma belirtim vardi ama bugunlerde tavan yapti canim. Belki sende.ilerleyen gunlerde boyle olursun.gun icinde bile.degisiklik opuyor cok fazla. Haftalar arasi fark cok normal arrikben de bu kadar erken olmasına şaşırdım. hatta ilk belirtim acıkmaktı. sonra normale döndü. hatta niye normale döndü bi sorunmu var diye korktum.
Bence devam ederse git canim kafan rahat etsin..Hmm ben bir aydır progestan hergün yaptırıyorum hatta lekelenmelerden sebep günde ikiye çıkarsa dedim hemsire yok dedi tabi Dr a sormak daha mantıklı ama telde görüşme yorum.
Senin ctesı muayene günün lekelenmen Olsada muayene sonrası için rahat eder ama benim 2 ekim lekelenmem devam ederse normal deseler de haftaya gitsem mi ki
Aynen oyleyim ben de caniimmmBenim midem kötü bugün den beri yemek kokuları mahvetti beni sizde öyle misiniz balkondan içeri adım atmadım kokular için herşey kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?