2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aminn canm inşallah...

Canim benim bildigin proluton depot progestandan etkili ve progestan gibi 2 gunde degil haftada 1 yapiliyor..
Hmm ben bir aydır progestan hergün yaptırıyorum hatta lekelenmelerden sebep günde ikiye çıkarsa dedim hemsire yok dedi tabi Dr a sormak daha mantıklı ama telde görüşme yorum.
Senin ctesı muayene günün lekelenmen Olsada muayene sonrası için rahat eder ama benim 2 ekim lekelenmem devam ederse normal deseler de haftaya gitsem mi ki

Su sanki daha cok aciktiriyor gibi geliyor canim .sanki midemin icnde agizlarini acmis bisey dussun diye bekliyorlar gibi hissediyorum artik ne yiyecegimi sasiriyorum
Bende de öyle oldu canım ama nedense sonra azaldı açlık. Artık o kadar şiddetli değil. Sanırım vücut uyum sağlamaya çalışıyor. Yoksa 100 kilo oluruz hep öyle devam etse

selam seninle dr. umuz aynı bende günlük 6 kapsül ve iki günde bir iğneye devam ediyorum. ilaçlara devam dedi.

iki günde bir derken? mesela ben pazartesi yaptırıyorum salı boş çarşamba tekrar yaptırıyorum iğnegün aşırı yani..senin de mi aynı?. progestan kapsül iğne ve bir de hibor ile polivit c kullanıyorum.başka var mı kullandığın bir ilaç?

Kızlar bugün belimin sol tarafında ağrı oldu. Özellikle eğilince ve biraz ayakta durunca. Hala devam ediyor. Yatınca olmuyor . Kendimi hiç yormadım aslında tüm gün oturdum. Ama öğledan sonra başladı. Sizde oldumu? Normalmi?

Selam canim bende ayni durumdayim yarin kese gormeye cagirdi doktor.bendede leke geldi iki gundur sadece sabah geliyo oda cok degil.yarin olmayacak bize stresten.

Selam canim bende ayni durumdayim yarin kese gormeye cagirdi doktor.bendede leke geldi iki gundur sadece sabah geliyo oda cok degil.yarin olmayacak bize stresten.

bende lekelenme seklinde yok ama kalintilar koyu renk geliyor. insallah yarin soracagim. yarin bi olsaydi dimi

Bende de öyle oldu canım ama nedense sonra azaldı açlık. Artık o kadar şiddetli değil. Sanırım vücut uyum sağlamaya çalışıyor. Yoksa 100 kilo oluruz hep öyle devam etse
Senin haftalarindayken bu kadar degildim canim ya. Su 10gundur artti sanki. Canavarlar durmuyo sanki yerinde. Zaten sonumu merak ediyorum nolcam diye. Allahtan zayiftim yani

Yemek kokusuna eşimin en sevdiğim parfümüne bile iğreniyorum çok zor dönem sürekli yatıyorum arkadaşlar çoğunuzda lekelenmeler olmuş ben çok korkuyorum normal birşey demek herkeste lekelenme olduğuna göre...

Happinessss sana ne oldu cnm gozumden kaçtı heralde?

Bu saatlerde uykum geliyo belim ağrıyor miniğim çok yaramazlık yapmaya başladı gazınız varmı kızlar her yemekten sonra gaz sancısı başlıyor.

Aynen benim de sol tarafımda bahsettiğin gibi bi ağrı oldu 2 gün önce öyküelif...endişelendirdi beni biraz ama sabah kalktığımda geçmişti şükür...

Senin haftalarindayken bu kadar degildim canim ya. Su 10gundur artti sanki. Canavarlar durmuyo sanki yerinde. Zaten sonumu merak ediyorum nolcam diye. Allahtan zayiftim yani
ben de bu kadar erken olmasına şaşırdım. hatta ilk belirtim acıkmaktı. sonra normale döndü. hatta niye normale döndü bi sorunmu var diye korktum.

ben de bu kadar erken olmasına şaşırdım. hatta ilk belirtim acıkmaktı. sonra normale döndü. hatta niye normale döndü bi sorunmu var diye korktum.
Benimde acikma belirtim vardi ama bugunlerde tavan yapti canim. Belki sende.ilerleyen gunlerde boyle olursun.gun icinde bile.degisiklik opuyor cok fazla. Haftalar arasi fark cok normal arrik

Misafirlerimiz vardı yeni gittiler benimde yemeklerden sonra çok gazım oluyo. Önce yediğim bazı şeyler diye düşünmüştüm ama sanırım hergün oluyo:)
Ay zor durdum valla yarın akşama kadar yatarım heralde halsizlikten ölücem

Bence devam ederse git canim kafan rahat etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…