2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Alicecim gunaydin canim, 2 gundur geceleri pembe akintim oluyo canim, dr proluton depot olmami istedi..hatta rapor al evde yat dedi ama tup bebek drum cok normal, pembe oldugu surece sikinti yok rahat ol dedi..bu arada estrofemi kestigim gunun aksaminda oldu, ondan olmus olabilr diye dusunuyorum canim

Benimde acikma belirtim vardi ama bugunlerde tavan yapti canim. Belki sende.ilerleyen gunlerde boyle olursun.gun icinde bile.degisiklik opuyor cok fazla. Haftalar arasi fark cok normal arrik
inşallah ben de 10. haftalara bir an önce gelmeyi çok istiyorum. pozitifi görmek gerçekten hikayeymiş. insan merak ediyor içeride neler oluyor, her şey yolunda mı diye. bazen işe dalıp hamile olduğumu unutuyorum. ben şimdi hamile miyim diye soruyorum kendime.

Ay tatlım beterinden korusun rabbim 21 eylülde ben de kesicem estrofemi benimde korkum o yat dinlen gerekirse rapor al canım çok geçmiş olsun ...

Kızlar günaydın,müthiş bir bel ağrısı ile güne başlamak ne kadar güzel benim ufaklığın mesleği belli şimdiden

Kese görmeye gidecek arkadaşlar dualarımız sizlerle güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

Icerde mucizeler oluyor canimm . Mudahalemiz bile olmadan mis kokulu minnaklar olusuyor.
Aslinda hamileligi unutmak iyi oluyor bence.ama hareketlerine dikkat ettign muddetxe tabim yoksa vakit.gecmiyo baska.turlu.
Bide benim gobuste degisiklikler var artik. Bakip bakip bu hamile gobegimi simdi deyip duruyorum

Bende merak ediyorum göbişleriniz çıktımi biraz benimki biraz fark ediliyor ama daha kimse hamilesin diye sormadı daha

S sulltan cığım gobuşun çıktımı beni en heyecanlandıran o benim henüz gobeğim dumduz
Sabahlari ve yatarken duz.gibi canim ama aksama dogru kabariyo Biraz. Birkac.kiyafetimi giyemiyorum hatta. Sikistiriyo. Ozellikle pantolom gibi beli kalin kemerli kiyafetlerimi giyemiyorumm.ya lastikli bisey yadda Hep elbise falan giyiyorum. Gobus rahat etsin diye. Okullar acilmadan kiyafet almam gerekiyor.

Canim benim bildigin proluton depot progestandan etkili ve progestan gibi 2 gunde degil haftada 1 yapiliyor..
transferden sonra 4 günde 1 proluton yaptırdım. Geçen hafta kalp atışını duyunca haftada 1 e çıkarıldı. Çok ağrılı bir iğne hergün yapılmasını hayal bile edemiyorum

Benim midem kötü bugün den beri yemek kokuları mahvetti beni sizde öyle misiniz balkondan içeri adım atmadım kokular için herşey kokuyor
ben de bu konuda senle aynıyım yemek pismiyor evde kokular mahvetti beni. Zaten hergün kusuyorum ve bulantım aralıksız. Hiç durmuyor allah yardım etsin biz3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…