- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.681
Canim gece yine oldu, simdilik henuz yok..alismaya caliscaz artik bu goruntuye, gebeliklerin 3te 1inde olurmus...İyi dinlenmeceler cnm:) geldimi tekrar istenmeyen şeyler :)
Alicecim gunaydin canim, 2 gundur geceleri pembe akintim oluyo canim, dr proluton depot olmami istedi..hatta rapor al evde yat dedi ama tup bebek drum cok normal, pembe oldugu surece sikinti yok rahat ol dedi..bu arada estrofemi kestigim gunun aksaminda oldu, ondan olmus olabilr diye dusunuyorum canimYemek kokusuna eşimin en sevdiğim parfümüne bile iğreniyorum çok zor dönem sürekli yatıyorum arkadaşlar çoğunuzda lekelenmeler olmuş ben çok korkuyorum normal birşey demek herkeste lekelenme olduğuna göre...
Happinessss sana ne oldu cnm gozumden kaçtı heralde?
inşallah ben de 10. haftalara bir an önce gelmeyi çok istiyorum.Benimde acikma belirtim vardi ama bugunlerde tavan yapti canim. Belki sende.ilerleyen gunlerde boyle olursun.gun icinde bile.degisiklik opuyor cok fazla. Haftalar arasi fark cok normal arrik
Alicecim gunaydin canim, 2 gundur geceleri pembe akintim oluyo canim, dr proluton depot olmami istedi..hatta rapor al evde yat dedi ama tup bebek drum cok normal, pembe oldugu surece sikinti yok rahat ol dedi..bu arada estrofemi kestigim gunun aksaminda oldu, ondan olmus olabilr diye dusunuyorum canim
Icerde mucizeler oluyor canimm . Mudahalemiz bile olmadan mis kokulu minnaklar olusuyor.inşallah ben de 10. haftalara bir an önce gelmeyi çok istiyorum.pozitifi görmek gerçekten hikayeymiş. insan merak ediyor içeride neler oluyor, her şey yolunda mı diye. bazen işe dalıp hamile olduğumu unutuyorum. ben şimdi hamile miyim diye soruyorum kendime.
Oyleymis canim okudum cok tesekkur ederim.Bugunde izinlimisinCanim gece yine oldu, simdilik henuz yok..alismaya caliscaz artik bu goruntuye, gebeliklerin 3te 1inde olurmus...
http://bebekolay.com/6-haftalik-gebelik-bebek-mesgul-2767.html
bugün transferinin kaçıncı günü yani kaçıncı günü kese gözüküyorGunaydiiiin kizlaaar :) iki saat sonra kese gormeye gidicem ins hayirli haberlerle donerim :) bugun taniscam nasipse ins yavrumla
benimde tek embriyo transfer edildiArkdaslar nasipse bende bu ay ilk tüp bebek olcK sizleri görünce daha bi heycanlaniyorum ama tek transfer olcak Ya tutmazsa diyede endişeleniyorum sizler genelde 2 transfer olmuşsunuz
Sabahlari ve yatarken duz.gibi canim ama aksama dogru kabariyo Biraz. Birkac.kiyafetimi giyemiyorum hatta. Sikistiriyo. Ozellikle pantolom gibi beli kalin kemerli kiyafetlerimi giyemiyorumm.ya lastikli bisey yadda Hep elbise falan giyiyorum. Gobus rahat etsin diye. Okullar acilmadan kiyafet almam gerekiyor.
transferden sonra 4 günde 1 proluton yaptırdım. Geçen hafta kalp atışını duyunca haftada 1 e çıkarıldı. Çok ağrılı bir iğne hergün yapılmasını hayal bile edemiyorumCanim benim bildigin proluton depot progestandan etkili ve progestan gibi 2 gunde degil haftada 1 yapiliyor..
ben de bu konuda senle aynıyım yemek pismiyor evde kokular mahvetti beni. Zaten hergün kusuyorum ve bulantım aralıksız. Hiç durmuyor allah yardım etsin biz3Benim midem kötü bugün den beri yemek kokuları mahvetti beni sizde öyle misiniz balkondan içeri adım atmadım kokular için herşey kokuyor
Yok canim isteyim yine, zaten masa basi calistigim icin oturuyorum hep, sikinti olmaz diye geldimm...sen ne alemdesin, kesildi mi, devam mi lekelenmeler?Oyleymis canim okudum cok tesekkur ederim.Bugunde izinlimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?