2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende sabahları gayet fitim :) ama öğleden sonra akşama doğru yedikçe su içtikçe göbeğim şişiyo pantolon giyemiyorum çünkü midem bulanıyo azıcık sıksa. Tayt giyiorum evde dışarda da elbise en rahatı

Sagolun arkadaslar.rabbim bekleyen.herkese nasip etsin.herkes igneden mide bulantisindan sikayet etmis.bende ne koku hassasiyeti var nede prolutron igne acisi. Bi şikayetim yok sukur :)

Burcum8686 hayırlı olsun canım :)

Benimde pantolonlarımın düğmesi kapanıyor ama ben iliklemiyorum sıkışmasın bıdığım diye elbise giyiyorum genelde :)
Herkes elbise konusunda hemfikir.sanirim. bolbol kislik elbise almak gerek benim yandan fermuarli bir pantolon etegim var. Ne zamandir.fermuarini cekmiyorum. Beline bi kemer gecirip oyoe cikiyorum sadece disariyauzun giyince ustu belli olmuyo allahtan

Allahima binlerce kez sukurler olsun.kesemizi gorduk bir bicuk taneler dedi doktorum :) ikinciden emin olamadi ayin sonunda kalp atisi icin cagirdi beni :) rabbim bekleyenlerede nasip etsin.ins :)

Transferimin 20 günü bugun.kesemiz bir hafta geriden geliyomus.nasil oluyo anlamadim.
hayırlı olsun canım.. inşallah sonuna kadar güzel şekilde devam ederler... benim transfer de 22 ağustosda olmuştu 15 eylülde kese görmeye gittim (transferin 24. günü) 5 haftalık demişti.

Burcum8686 hayırlı olsun canım :)

Benimde pantolonlarımın düğmesi kapanıyor ama ben iliklemiyorum sıkışmasın bıdığım diye elbise giyiyorum genelde :)
daha elma çekirdeği kadarlar ama bende bugün pantolonumun düğmesi fermuarı açık olarak idare ediyorum..sıkmaya başladı ama sabah böyle değildi

evet benim de öyle gün aşırı. hibor var progestan kapsül neupogen var polivit c yok. hala biesteron ve coenzim q 10 var aldığım vitamin.

pazar günü kaza yaptım. hafif olduğu için önemsemedim ama eşimin ısrarı üzerine dün rast gele bi merkeze doktora gittik. yaşıma ve tüp olmasına rağmen gayet güzel geçecek hamileliğin dedi. bebekte sorun yok dedi ve sesi bi açtı eşimin dizlerinin bağı çözüldü. onu hiç öyle görmemiştim. dün yaşadığımı hiç unutmayacağımmm

Gecmis olsum canim aman dikkat et araba kullanma cok fazla bence bu dönem su kalp atislarini biz de duysak ah ah :)

Gecmis olsum canim aman dikkat et araba kullanma cok fazla bence bu dönem su kalp atislarini biz de duysak ah ah :)

sağol canım eşim yoktu annem de hastaydı mecbur gittim yazık kadın da çok üzüldü ama napalım yaşayacağımız varmış.
Allahın izni ile duyacaksın sen de. randevun ne zaman

Yok canim isteyim yine, zaten masa basi calistigim icin oturuyorum hep, sikinti olmaz diye geldimm...sen ne alemdesin, kesildi mi, devam mi lekelenmeler?
Anladim canim arada ayaklarini da uzatabilmek icin sandalyeden yardim al oturmak da yorabilir seni.
Kesildi canim jelin kalintilari geliyor ara ara umarim gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…