- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.721
Pazartesi canim ins duyarim :))sağol canım eşim yoktu annem de hastaydı mecbur gittim yazık kadın da çok üzüldü ama napalım yaşayacağımız varmış.
Allahın izni ile duyacaksın sen de. randevun ne zaman
evet benim de öyle gün aşırı. hibor var progestan kapsül neupogen var polivit c yok. hala biesteron ve coenzim q 10 var aldığım vitamin.
kizlar bugün minik yavrumu gördüm, sesini duydum coookkk güzeldiallahim herkese nasip etsin inşallah. tedirgin ve heyecanli oturdumasaya ama sükür allahima
hayırlı olsun canım.karından mı duydun kalp atışını. ben de pazartesiye gideceğim duyarmıyım bilmiyorum.
Hayırlı olsun :) çok sevindim darısı cinsiyetine inşallahkizlar bugün minik yavrumu gördüm, sesini duydum coookkk güzeldiallahim herkese nasip etsin inşallah. tedirgin ve heyecanli oturdumasaya ama sükür allahima
amaninnn az kalmışşşPazartesi canim ins duyarim :))
Hayırlı olsun :) çok sevindim darısı cinsiyetine inşallah
İnşallah cnm bende diğer bebegiminde kalp atışını duyarimSlm kızlar yarın kontrolum var. Ikinci kese ne alemde çok merak ediyorum. Yarın 6+6 oluyoruz. Diğer kese 4 gün gerideydi umarım büyüyüp kardeşine yetişmiş olur
Aa öyle oluyomuymuş? Bende hep aynı arayla gidicek sanıyodum benim de biri 3 gün geriden gidiyo çünkü. Günler bile ne kadar önemli dimi şuanda:)Slm kızlar yarın kontrolum var. Ikinci kese ne alemde çok merak ediyorum. Yarın 6+6 oluyoruz. Diğer kese 4 gün gerideydi umarım büyüyüp kardeşine yetişmiş olur
Canım sen de mutlaka sürekli istirahat halinde ol. Hemen ayaklanma geçmiştir diye. Bu 12 hafta dikkatli olmamız gerekiyo yapıcak biley yok. Sonra riskli dönemi büyük ölçüde atlatmış oluyoruzKızlar pazartesi 10,30 gibi kanamam başladı 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var yine o gıcık iğneden yapıldı iki tane bacağımı kaldıramıyorum bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya bugünde kotrole gittim şuan için bi sıkıntı yok ama bi süre sürekli yatcaksın dedi
Kızlar pazartesi 10,30 gibi kanamam başladı 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var yine o gıcık iğneden yapıldı iki tane bacağımı kaldıramıyorum bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya bugünde kotrole gittim şuan için bi sıkıntı yok ama bi süre sürekli yatcaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?