2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

evet benim de öyle gün aşırı. hibor var progestan kapsül neupogen var polivit c yok. hala biesteron ve coenzim q 10 var aldığım vitamin.

anladım canım ben de başta neupogeni kullanıyordum. bulunduğum ilde 5li kutu şeklinde buldum pahalıya geldi doktor da tek bulamadıysan gerek yok kullanma dedi. ama uzun süre kullanacağımı bilsem alırdım. neyse artık böyle oldu hayırlısı.

kizlar bugün minik yavrumu gördüm, sesini duydum coookkk güzeldi allahim herkese nasip etsin inşallah. tedirgin ve heyecanli oturdumasaya ama sükür allahima

hayırlı olsun canım.karından mı duydun kalp atışını. ben de pazartesiye gideceğim duyarmıyım bilmiyorum.

hayırlı olsun canım.karından mı duydun kalp atışını. ben de pazartesiye gideceğim duyarmıyım bilmiyorum.

yok canim ya alttan bakti. 12. haftaya kadar alttan bakiyormus benim doktorum. karindan hersey net gorünmüyor bazi seyler gözden kacabiliyor dedi. zarari yok dedi. yapacak bisey yok doktoruma güveek zorundayim

Kızlar pazartesi 10,30 gibi kanamam başladı 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var yine o gıcık iğneden yapıldı iki tane bacağımı kaldıramıyorum bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya bugünde kotrole gittim şuan için bi sıkıntı yok ama bi süre sürekli yatcaksın dedi

Slm kızlar yarın kontrolum var. Ikinci kese ne alemde çok merak ediyorum. Yarın 6+6 oluyoruz. Diğer kese 4 gün gerideydi umarım büyüyüp kardeşine yetişmiş olur
Aa öyle oluyomuymuş? Bende hep aynı arayla gidicek sanıyodum benim de biri 3 gün geriden gidiyo çünkü. Günler bile ne kadar önemli dimi şuanda:)

Canım sen de mutlaka sürekli istirahat halinde ol. Hemen ayaklanma geçmiştir diye. Bu 12 hafta dikkatli olmamız gerekiyo yapıcak biley yok. Sonra riskli dönemi büyük ölçüde atlatmış oluyoruz

Canım aman gözünü seveyim dinlen kurban olurum ikizlere ben doktor kontrolundeysen için rahat olsun canım Allah buyuk atlatacaksın inşallah.

Kizlar acil bir sorum var e2 degeri 1893 gibi bir rakam cikma ihtimali var mi yoksa bu baska sekilde mi okunuyor ? 18.93 falan olabilir mi ? Nasil simdi benim degerim iyi mi kotumu anlamadim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…