2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar kasığında bıçak saplanması gibi ağrı hisseden varmı korkuyorum çok bişey olacak diye...
Benimde var keseyi görmeye gittiğimde dr sölemiştim ve bana ilaçlardan dolayı kist oluştuğunu söledi progestan hap vardı şiddetli ağrım olursa içmemi söyledi.ama tabi senin ağrın yerleşme ağrısıda olabilir

İnşallah cnm bende diğer bebegiminde kalp atışını duyarim
Insallah canım. 9. Haftadasin gitsen duyarsın ki. Ben 5+6 iken karından kalp atışını gördüğünü söyledi dr.
Aa öyle oluyomuymuş? Bende hep aynı arayla gidicek sanıyodum benim de biri 3 gün geriden gidiyo çünkü. Günler bile ne kadar önemli dimi şuanda:)
hem de nasıl önemli. Ya dikkat ettim hep ikizlerde arada fark oluyor. Illaki geriden gelen oluyor. Geçen hafta cuma kese vardı kaybolabilir büyüyüp canlanabilir dedi. Hayırlısı Allahtan yarın öğrenicem

Selam kızlarr

Yarın akşam kan vericem ama sırf vermiş olmak için.. Çünkü bugün idrar testi yaptım negatif.. 3.gün embriyosu ama olsaydı çıkardı zaten 10.günüm bugün.

Sizler sağlıkla alın kucağınıza inşallah, bizlere de dua edin sabredelim, tekrar güç toplayıp deneyebilelim.. Uzun bir aradan sonra ancak cesaret ederim tabi

İyi geceler kızlar

Hemen olumsuzluğa kapılma canım benim idrarda çıkmayabiliyor bazen. Gönlünü ferah tut inşallah güzel haberini alırız

Transferim geçen ay beklemeye alınmıştı embriyomu dondurmuşlardı şimdi 1 ay doğum kontrol hapı kullanıcam kızlar. Sonrada transfere hazırlık inşallah. Ama özellikle bugün belimde ayaklarımda sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var çok hafif de değil. Bu ay adetimi olmuştum. Neden oluyor anlamıyorum. Yumurtalığım aşırı büyümüştü o yüzden olabilir mi acaba bilemedim

canım idrarda hemen çıkmıyor bende hergün yaptım 7. gün 8. gün 9. gün çıkmadı ama kanda çıktı idrarda günün geçince çıkıyor

Hayirli cumalar kizlar
Dun aksam kanamam oldu yine yogunluguna bakmadan apar topar yakinimda ki hastaneye gittim karindan muayene etti kese gayet iyi ama arkasinda kanama gozukuyor dedi kalp atisini duyamadik alttan bakmamiz lazim dedi istemedim cok zor bir durum bugun kendi dr ma gidicem progestani ikiye cikarir belki.
Bizde kan uyusmazligi var kanamadan 72 saat sonra bebek etkilenmesin diye yapilmasi gerekiyormus ama dr ma sormadan yaptirmadim orada dua edin kizlar

Geçmiş olsun canım tedbirini al sen rahat etsin için tabiki
Dualarım senle cuma hürmetiné

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…