2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hayırlı cumalar cnm. İnşallah herşey yolundadır iyi düşün. İlk 3 ay kanama sorunu olan çok oluyo ama illa hepsi kötüye işaret değil. Kendi doktorun alttan muayene yapmak isterse endişelenme çnkü ben ztn ilk seferden beri alttan muayene oluyorum. En ufak biley varsa bile gözlerinden keçmıyomuş öyle olunca. Büyük iht kanama bölgesi yok olana kadar istirahat vericektir ve iğneyi belki depo iğne yapıcaktır. İçini ferah tut cnm bizede haber ver

Kendi dr um haricinde olmak istemedim alttan muayene kendiside bugun alttan muayene edicek buyuk ihtimal ne derse yapicam artik.Rabbime emanetiz.

Kendi dr um haricinde olmak istemedim alttan muayene kendiside bugun alttan muayene edicek buyuk ihtimal ne derse yapicam artik.Rabbime emanetiz.
canim benim cok gecmis olsun, kahve degil de kanama gibi miydi? Coook sIk rastlaniyor, soylemesi kolay biliyorum ama takmamaya calis ve bol bol dinlen. Bu arada progesteron seviyene baktirdin mi canim?bir de proluton depot yaptirdin mi hic?

lale99 canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur kendi doktorun bakalım ne diyecek güzel haberler ile gel inşallah...

Dun gece bende tedirgin uyudum kasık acısından acaba bebek mi rahat değil diye düşündüm sonra dua ettiğimde uyuya kalmışım ...

Hayırlı cumalar selam ve dua ile arkadaşlar rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah:)

canim allahkolaylik versin güzel düsün icini karartma lütfen. dün benim doktorum da alttan bakti. daha iyi oldugunu söyledi. hersey daha net görünüyormus

Evet bende de bazen ani batma oluyo. Gaz oluyo. Bulantı oluyo. Bide hazımsızlık ta oluyo. Bişey yiyince şişiyorum kaç saat inmiyorum. kola soda gibi asitli bişeyler içmek için deliriyorum bazen. Ama tabiki içmiyorum. Halsizlik te var sürekli başımı biyerlere yaslıyorum. Ay acaba 3 ayın sonunda bu şikayetler geçicek mi. Ağrım olunca bende bazen konuşuyorum miniklerimle sığmıyomusunuz annem diyorum:) belki duyuyolardır bizi

Doğal maden suyu icebilirsin canım piyasada satilanlardan

hatta içindeki mineraller bebekler içinde iyiymis o serbest hamilelikte
içine limon da koyarsan hem hazimsizliga hem bulantıya iyi geliyor
Ama kesinlikle meyveli soda değil onun kola dan hiç bir farkı yokmuş

Canim benim cokkk gecmis olsuuun..zaten degerlerin ikiz gibiydi, ne zaman bu haberi vereceksin diye bekliyodummkanAman kesildi mi canim?

kizlar bugün minik yavrumu gördüm, sesini duydum coookkk güzeldi allahim herkese nasip etsin inşallah. tedirgin ve heyecanli oturdumasaya ama sükür allahima

gözün aydın canımmmm

Slm kızlar yarın kontrolum var. Ikinci kese ne alemde çok merak ediyorum. Yarın 6+6 oluyoruz. Diğer kese 4 gün gerideydi umarım büyüyüp kardeşine yetişmiş olur

inşallah inşallah güzel haberlerini bekliyoruzz

Kizlar acil bir sorum var e2 degeri 1893 gibi bir rakam cikma ihtimali var mi yoksa bu baska sekilde mi okunuyor ? 18.93 falan olabilir mi ? Nasil simdi benim degerim iyi mi kotumu anlamadim ya

yok canım o değer doğrudur

Dışarı çıkıp geziyim diyorum kafam kalkmıyor uyku bastırdı 12 de crinone jeli yapıcam 15 dk evde yürümek zor geliyor yapıp dışarımı çıksam evde yürümekten iyidir

selam kızlarr benim 11. gün değerim 86.66 12. gün değerim 148.15 çıktı doktor bir daha yaptırmadı tahlil ve benim tek embriyo transfer edildi tek embriyodan ikiz olma ihtimali varmı ben embriyolog bayana sordum bana hayır o ihtimal yok dedi ayrıca ben hala hiç bir belirti yaşamıyorum sizin belirtileri okuyunca tedirgin oluyorum bi anormallikmi var diyorum henüz keseyide görmedim

Gunaydin kizlar bu gece kasik agrisiyla uyanmalar fln neler oluyor böyle :) bende yok oyle seyler arada cok hafif agri olursa oluyor simdi ben kendimi anormal hissettim korktum sadece sabah kalkinca midem bulaniyor ve istahim kesildi her seyi zorla yiyorum...pazartesi kalp atisina gidicem hep bi korku ama bi sorun olsa belli olur degil mi...kanama yasayan arkadaslara da geçmiş olsun ben kalp atisi duymadan rahat edemicem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…