- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.761
Hayırlı cumalar cnm. İnşallah herşey yolundadır iyi düşün. İlk 3 ay kanama sorunu olan çok oluyo ama illa hepsi kötüye işaret değil. Kendi doktorun alttan muayene yapmak isterse endişelenme çnkü ben ztn ilk seferden beri alttan muayene oluyorum. En ufak biley varsa bile gözlerinden keçmıyomuş öyle olunca. Büyük iht kanama bölgesi yok olana kadar istirahat vericektir ve iğneyi belki depo iğne yapıcaktır. İçini ferah tut cnm bizede haber verHayirli cumalar kizlar
Dun aksam kanamam oldu yine yogunluguna bakmadan apar topar yakinimda ki hastaneye gittim karindan muayene etti kese gayet iyi ama arkasinda kanama gozukuyor dedi kalp atisini duyamadik alttan bakmamiz lazim dedi istemedim cok zor bir durum bugun kendi dr ma gidicem progestani ikiye cikarir belki.
Bizde kan uyusmazligi var kanamadan 72 saat sonra bebek etkilenmesin diye yapilmasi gerekiyormus ama dr ma sormadan yaptirmadim orada dua edin kizlar
Rabbim razi olsun canimGeçmiş olsun canım tedbirini al sen rahat etsin için tabiki
Dualarım senle cuma hürmetiné
Kendi dr um haricinde olmak istemedim alttan muayene kendiside bugun alttan muayene edicek buyuk ihtimal ne derse yapicam artik.Rabbime emanetiz.Hayırlı cumalar cnm. İnşallah herşey yolundadır iyi düşün. İlk 3 ay kanama sorunu olan çok oluyo ama illa hepsi kötüye işaret değil. Kendi doktorun alttan muayene yapmak isterse endişelenme çnkü ben ztn ilk seferden beri alttan muayene oluyorum. En ufak biley varsa bile gözlerinden keçmıyomuş öyle olunca. Büyük iht kanama bölgesi yok olana kadar istirahat vericektir ve iğneyi belki depo iğne yapıcaktır. İçini ferah tut cnm bizede haber ver
Var canım acaip korkutuyor internetten de baktım bugün normal diyor ama bayagi keskin bir ağrı rahat olamıyorum yinede
Yarın doktora gideceğim inşallah kalp atışını duymak için aklınıza takılan sormak istediğiniz sorular varsa söyleyin onlarıda sorayım ben gitmeden listeye yazacağım artık yoksa orda heyecandan hepsi uçup gidiyor aklımdan
canim benim cok gecmis olsun, kahve degil de kanama gibi miydi? Coook sIk rastlaniyor, soylemesi kolay biliyorum ama takmamaya calis ve bol bol dinlen. Bu arada progesteron seviyene baktirdin mi canim?bir de proluton depot yaptirdin mi hic?Kendi dr um haricinde olmak istemedim alttan muayene kendiside bugun alttan muayene edicek buyuk ihtimal ne derse yapicam artik.Rabbime emanetiz.
Ben de dun gece kasigimin agrisiyla uyandim uykumdan. Rahimlerimiz buyuyor, kaslar geriliyor, coook normal..Aynen canım acaba diyorum bebeği aşağıdamı taşıycam böyle şey olabilir mi?
Ben de dun gece kasigimin agrisiyla uyandim uykumdan. Rahimlerimiz buyuyor, kaslar geriliyor, coook normal..
Yok canım 12. haftada bebek yukarı çıkarmış :)Aynen canım acaba diyorum bebeği aşağıdamı taşıycam böyle şey olabilir mi?
Hayirli cumalar kizlar
Dun aksam kanamam oldu yine yogunluguna bakmadan apar topar yakinimda ki hastaneye gittim karindan muayene etti kese gayet iyi ama arkasinda kanama gozukuyor dedi kalp atisini duyamadik alttan bakmamiz lazim dedi istemedim cok zor bir durum bugun kendi dr ma gidicem progestani ikiye cikarir belki.
Bizde kan uyusmazligi var kanamadan 72 saat sonra bebek etkilenmesin diye yapilmasi gerekiyormus ama dr ma sormadan yaptirmadim orada dua edin kizlar
Doğal maden suyu icebilirsin canım piyasada satilanlardanEvet bende de bazen ani batma oluyo. Gaz oluyo. Bulantı oluyo. Bide hazımsızlık ta oluyo. Bişey yiyince şişiyorum kaç saat inmiyorum. kola soda gibi asitli bişeyler içmek için deliriyorum bazen. Ama tabiki içmiyorum. Halsizlik te var sürekli başımı biyerlere yaslıyorum. Ay acaba 3 ayın sonunda bu şikayetler geçicek mi. Ağrım olunca bende bazen konuşuyorum miniklerimle sığmıyomusunuz annem diyorum:) belki duyuyolardır bizi
Canim benim cokkk gecmis olsuuun..zaten degerlerin ikiz gibiydi, ne zaman bu haberi vereceksin diye bekliyodummKızlar pazartesi 10,30 gibi kanamam başladı 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var yine o gıcık iğneden yapıldı iki tane bacağımı kaldıramıyorum bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya bugünde kotrole gittim şuan için bi sıkıntı yok ama bi süre sürekli yatcaksın dedi
kizlar bugün minik yavrumu gördüm, sesini duydum coookkk güzeldiallahim herkese nasip etsin inşallah. tedirgin ve heyecanli oturdumasaya ama sükür allahima
Slm kızlar yarın kontrolum var. Ikinci kese ne alemde çok merak ediyorum. Yarın 6+6 oluyoruz. Diğer kese 4 gün gerideydi umarım büyüyüp kardeşine yetişmiş olur
Kizlar acil bir sorum var e2 degeri 1893 gibi bir rakam cikma ihtimali var mi yoksa bu baska sekilde mi okunuyor ? 18.93 falan olabilir mi ? Nasil simdi benim degerim iyi mi kotumu anlamadim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?