- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.781
pek ikiz gibi değil zaten değerlerin canım. benim forumlardan okuduğum ikiye üçe katlaması gerekiyor. ben de daha kese görmedim. salı göreceğim inşallah. seni ne zaman çağırdı doktor?selam kızlarr benim 11. gün değerim 86.66 12. gün değerim 148.15 çıktı doktor bir daha yaptırmadı tahlil ve benim tek embriyo transfer edildi tek embriyodan ikiz olma ihtimali varmı ben embriyolog bayana sordum bana hayır o ihtimal yok dedi ayrıca ben hala hiç bir belirti yaşamıyorum sizin belirtileri okuyunca tedirgin oluyorum bi anormallikmi var diyorum henüz keseyide görmedim
beni de salı çağırdı doktor aynı gün göreceğiz inş. bebişleripek ikiz gibi değil zaten değerlerin canım. benim forumlardan okuduğum ikiye üçe katlaması gerekiyor. ben de daha kese görmedim. salı göreceğim inşallah. seni ne zaman çağırdı doktor?
bence başka bi doktora daha git canım. kalp atışını görüp kese nasıl kaybolurki. çok ilginç. diğeri duruyormu peki?Selam kizlar hayırlı cumalar..
Doktordan geldim çok güzel haber vermeyi umuyordum.
Yine karından muayene olmak istedim. 2. Keseyi görmedi kaybolmuş dedi. Geçen cuma 5+6 iken kalp atışını gördüm demişti. Bugün emin olamadım bayramdan sonra birdaha gel dedi. Moralim alt üst oldu.. 6+6 görünmesi gerekiyordu 6+3 göründü ultrasonda. Inşallah bişey olmaz ya
teşekkür ederim evet canım çok şükür kesildi kanama ama acaip mide bulantısı yaşıyorum hiç birşey yiyemiyorumCanim benim cokkk gecmis olsuuun..zaten degerlerin ikiz gibiydi, ne zaman bu haberi vereceksin diye bekliyodummkanAman kesildi mi canim?
süper, inşallah çok güzel haberler alırız miniklerle ilk tanışma günümüzdebeni de salı çağırdı doktor aynı gün göreceğiz inş. bebişleri
Alttan mi muayene oldun canimDoktordan geldim iki civ civiminde kalpleri pıt pıt atıyor Allah'ım o ne güzel bir ses öyle ağladım duyunca ben çok duygusallaştım galiba
Kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun dinlenin hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil
persa33 ultroson cihazından kaynaklanıyor olabilir mi canım kendi doktoruna mı gittin
Kesinlikle başka bir doktora git bakılan cihaz çok önemli ben hala memorial a gidiyorumAlttan mi muayene oldun canim
Canim cok üzüldüm simdi bi kese yok digerinin de kalbi mi atmiyor anlamadim bence bi doktora daha git ins iyi olur bozma hemen moralini...Bilmiyorum kızlar. Tüp bebegi ben başka şehirde yaptım. Burda daha önce aşılama yapan druma gittim. Geçen hafta 5+6 ve 5+2 kese gördü büyük olanın kalp atışını gördüm dedi. Aynı Dr aynı cihaz küçüğü yok olmus. Diğerinin kalp atışından emin olamadım dedi. Hafta içi başka bir dra gideyim. Dua edin nolur
Keşke emin olamayınca alttan baktirsamiydinBilmiyorum kızlar. Tüp bebegi ben başka şehirde yaptım. Burda daha önce aşılama yapan druma gittim. Geçen hafta 5+6 ve 5+2 kese gördü büyük olanın kalp atışını gördüm dedi. Aynı Dr aynı cihaz küçüğü yok olmus. Diğerinin kalp atışından emin olamadım dedi. Hafta içi başka bir dra gideyim. Dua edin nolur
Gozun aydin canim hep pIT pıt atsın inşallah minik kalpleri:)Doktordan geldim iki civ civiminde kalpleri pıt pıt atıyor Allah'ım o ne güzel bir ses öyle ağladım duyunca ben çok duygusallaştım galiba
Kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun dinlenin hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil
persa33 ultroson cihazından kaynaklanıyor olabilir mi canım kendi doktoruna mı gittin
selam kızlar. yine ben belirtilerimle karşınızdayımsu gibi akıntım olmaya başladı, sizde de oldu mu veya oluyor mu? bir de cildim kurumaya başladı. pul pul dökülüyor. sanırım daha çok su içmem gerek.
Gozun aydin canim hep pIT pıt atsın inşallah minik kalpleri:)
Yarın benim kalp günüm 5+5de gitmiştim duymamıştım görmemişti doktordan
6+5 deyim inşallah duyarım çok korkuyorum
Degildir korkma içini ferah tutKızlar doktora gittim kanama durdu ama kese küçük dedi bu ne demek kötü bişeymi?(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?