2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bebeginiz hayırlı olsun

Nette baktım düşük tehlikesi varmış küçük kesede( kalbi durabilirmiş, kanama durdu derken bunu öğrendim bu durumda olup sağlıklı devam eden varmı acaba ???
nette okudugun herşeye inanma strese sokma kendini olmaz inşallah bişey seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bu korkunun ne demek oldugunu çok iyi bilirim rabbim korktuguna ugratmaz inşallah

İnşallah canim bir an önce yarin olsun istiyorum
Hadi cinsiyeti merak ederiz inşallah bundan sonra

Bencede başka doktora görün daha net bir şey çıkar strese de girme hayirlisi herseyin cnm

Kızlar merhaba... Şu dönemde stresden uzak kalmamız gerektiğini biliyorum ama bu benim için çalışmayıp evde olduğum için kendimi çok dinliyorum neredeyse imkansız gibi malesef. Google dan araştırma yapayım dedim ama verimli bir sonuç alamadım. Bildiğiniz ve özellikle katıldığınız meditasyon kursu var mı? Buarada ben İzmirdeyim

Kızlar kaç gündür buray uğramıyorum. Bgn transferimin 14.günü değerim yavaşta olsa yükseliyor. 8.41 oldu.12.gün 6.06idi. Doktor p.tesiyi bekleyelim dedi. Acaba kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir mi? Çokta bilmiyorum durumu. Beni bilgilendirebilir misiniz? Doktorum 8 le hamile kalan bile var dedi.

ama daha çok yeni gebeligin yükselebilir umutsuzluga kapılma hemen içini ferah tut bebegin seni bırakmaz inşallah :) hangi hastanede yaptırdın bende ekimde çapa hastanesinde yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…