- 18 Eylül 2015
- 397
- 421
- 103
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.801
Bebeginiz hayırlı olsunduyarsın inşallah canımm.içini ferah tut.benim dün 6 haftalıktı hem kese gördüm hem kalbini duydum.ne güzel bir sestir oinşallah sen de duyacaksın pıt pıt pıt atan kalbi.ayın 28 inde tekrar gidecegim simdiden bekliyorum
Nette baktım düşük tehlikesi varmış küçük kesedeDegildir korkma içini ferah tut
nette okudugun herşeye inanma strese sokma kendini olmaz inşallah bişey seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bu korkunun ne demek oldugunu çok iyi bilirim rabbim korktuguna ugratmaz inşallahNette baktım düşük tehlikesi varmış küçük kesede( kalbi durabilirmiş, kanama durdu derken bunu öğrendim bu durumda olup sağlıklı devam eden varmı acaba ???
Sağol haklısın iyi düşünmek lazım ..nette okudugun herşeye inanma strese sokma kendini olmaz inşallah bişey seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bu korkunun ne demek oldugunu çok iyi bilirim rabbim korktuguna ugratmaz inşallah
bence doktoru ara sor. stres yapman daha zararlı. ya da başka bi doktora daha git.Kızlar doktora gittim kanama durdu ama kese küçük dedi bu ne demek kötü bişeymi?(((
Sordum ordayken düzelir belki zamanla bekliycez dedi bende korktum bilginiz vardır belki yaşayan vardır diye soruyorum.bence doktoru ara sor. stres yapman daha zararlı. ya da başka bi doktora daha git.
İnşallah canim bir an önce yarin olsun istiyorumduyarsın inşallah canımm.içini ferah tut.benim dün 6 haftalıktı hem kese gördüm hem kalbini duydum.ne güzel bir sestir oinşallah sen de duyacaksın pıt pıt pıt atan kalbi.ayın 28 inde tekrar gidecegim simdiden bekliyorum
İnşallah değildir canım üzme kendini bebisine ıyı bak büyüsün hemenKızlar doktora gittim kanama durdu ama kese küçük dedi bu ne demek kötü bişeymi?(((
senin bebegin tüp bebek yöntemi ilemi olduSağol haklısın iyi düşünmek lazım ..
Evt ağustos transferisenin bebegin tüp bebek yöntemi ilemi oldu
nerde yaptırdın ? bende ekimde çapada yaptıracagım bakalım hayırlıEvt ağustos transferi
Bencede başka doktora görün daha net bir şey çıkar strese de girme hayirlisi herseyin cnmSelam kizlar hayırlı cumalar..
Doktordan geldim çok güzel haber vermeyi umuyordum.
Yine karından muayene olmak istedim. 2. Keseyi görmedi kaybolmuş dedi. Geçen cuma 5+6 iken kalp atışını gördüm demişti. Bugün emin olamadım bayramdan sonra birdaha gel dedi. Moralim alt üst oldu.. 6+6 görünmesi gerekiyordu 6+3 göründü ultrasonda. Inşallah bişey olmaz ya
Kızlar kaç gündür buray uğramıyorum. Bgn transferimin 14.günü değerim yavaşta olsa yükseliyor. 8.41 oldu.12.gün 6.06idi. Doktor p.tesiyi bekleyelim dedi. Acaba kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir mi? Çokta bilmiyorum durumu. Beni bilgilendirebilir misiniz? Doktorum 8 le hamile kalan bile var dedi.[/QU a
anladım canım. istersen diğer tüp bebek topiklerine de yaz. muhakkak vardır birileri.Sordum ordayken düzelir belki zamanla bekliycez dedi bende korktum bilginiz vardır belki yaşayan vardır diye soruyorum.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?