- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.821
Kızlar merhaba... Şu dönemde stresden uzak kalmamız gerektiğini biliyorum ama bu benim için çalışmayıp evde olduğum için kendimi çok dinliyorum neredeyse imkansız gibi malesef. Google dan araştırma yapayım dedim ama verimli bir sonuç alamadım. Bildiğiniz ve özellikle katıldığınız meditasyon kursu var mı? Buarada ben İzmirdeyim
Kızlar kaç gündür buray uğramıyorum. Bgn transferimin 14.günü değerim yavaşta olsa yükseliyor. 8.41 oldu.12.gün 6.06idi. Doktor p.tesiyi bekleyelim dedi. Acaba kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir mi? Çokta bilmiyorum durumu. Beni bilgilendirebilir misiniz? Doktorum 8 le hamile kalan bile var dedi.
Ben daha o aşamaya gelemedim malesef canım... Tek yumurtam embriyo oldu onun transferi için bekliyorum. Kistlerim oluştuğu için 1 ay doğum kontrol hapı kullanacağım ondan sonra transfer yapılacak. Haliyle stres tavan :)Bende evdeyim 3aydan sonra bende acıbadem hastanesinn pilates kursuna gitmeyi düşünüyorum şuan çok erken strestten şimdilik gizemli bahçeyi boyayıp müzik dinleyip bebeğime günlük yazıp uzak duruyorum açıkçası hamileliğimin keyfini çıkarıyorum
Evt haklısın başka topiktede sorayımanladım canım. istersen diğer tüp bebek topiklerine de yaz. muhakkak vardır birileri.
Hiç korkma canım Allah'ım izniyle duyacaksın sende Ben çok Zayıf Olduğum için karından muayenede hiç sıkıntı yaşamadım herkesin birbirinden farklı olabilirGozun aydin canim hep pIT pıt atsın inşallah minik kalpleri:)
Yarın benim kalp günüm 5+5de gitmiştim duymamıştım görmemişti doktordan
6+5 deyim inşallah duyarım çok korkuyorum
İnşallah canim :)Hiç korkma canım Allah'ım izniyle duyacaksın sende Ben çok Zayıf Olduğum için karından muayenede hiç sıkıntı yaşamadım herkesin birbirinden farklı olabilir
Ben daha o aşamaya gelemedim malesef canım... Tek yumurtam embriyo oldu onun transferi için bekliyorum. Kistlerim oluştuğu için 1 ay doğum kontrol hapı kullanacağım ondan sonra transfer yapılacak. Haliyle stres tavan :)
evet zuzu nasılsın..
bence de kesinlikl hatta cihazları daha üst düzey bir yere git bence mümkünseBilmiyorum kızlar. Tüp bebegi ben başka şehirde yaptım. Burda daha önce aşılama yapan druma gittim. Geçen hafta 5+6 ve 5+2 kese gördü büyük olanın kalp atışını gördüm dedi. Aynı Dr aynı cihaz küçüğü yok olmus. Diğerinin kalp atışından emin olamadım dedi. Hafta içi başka bir dra gideyim. Dua edin nolur
kizlar aklima bişey takildi. tüp bebek doktorundan baska doktora giden var mi? veya şöyle sorayim gebelikte yapilan bazi tahlil testler(aklima gelen kan degeri, vitamin bağışıklık gibi) tüp bebek doktorunuz size bunlardan bahsetti mi istedi mi. yani bana hiçbir sey soylemediler baska kadin doğum doktoruna da gitmiyorum ee hamileyim sonucta yapilmasi gekmiyor mu? cok uzattim kizlar biliyorum ama ilk deneme ve ilk defa hamilelik yasiyorum beni mazur görün lütfen
Onlara ben de takıldımkizlar aklima bişey takildi. tüp bebek doktorundan baska doktora giden var mi? veya şöyle sorayim gebelikte yapilan bazi tahlil testler(aklima gelen kan degeri, vitamin bağışıklık gibi) tüp bebek doktorunuz size bunlardan bahsetti mi istedi mi. yani bana hiçbir sey soylemediler baska kadin doğum doktoruna da gitmiyorum ee hamileyim sonucta yapilmasi gekmiyor mu? cok uzattim kizlar biliyorum ama ilk deneme ve ilk defa hamilelik yasiyorum beni mazur görün lütfen
seni artık hamile olarak kabul ettiklerinde kadın doğumculara yönlendiriyorlar. hangi aşamadasın bilmiyorum ama sanırım kalp atışı duyduktan sonraki bir hafta içinde tekrar kalp atışını izliyorlar, devam ediyorsa tüp bebek merkeziyle işin bitiyor artık..
Onlara ben de takıldım
Murat Bey istemedi henuz birsey
ama Jimeré giden bi arkadaş var normal olan bi kaç yere giden de var kimseden istememişler test
Ben de hemen istenecek
Sağlık ocağı yaptırdı ama bana test yaptirmaya gittiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?