2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende evdeyim 3aydan sonra bende acıbadem hastanesinn pilates kursuna gitmeyi düşünüyorum şuan çok erken strestten şimdilik gizemli bahçeyi boyayıp müzik dinleyip bebeğime günlük yazıp uzak duruyorum açıkçası hamileliğimin keyfini çıkarıyorum

Gamer123 canım nette araştırma fazla moralini bozma Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin topiğe geldiğimde değişik değişik şeyler okuyorum ve bilgi sahibi oluyorum ferah tut içini büyür annesi

Yükselir tatlım kötü şeyler getirme aklına

Ben daha o aşamaya gelemedim malesef canım... Tek yumurtam embriyo oldu onun transferi için bekliyorum. Kistlerim oluştuğu için 1 ay doğum kontrol hapı kullanacağım ondan sonra transfer yapılacak. Haliyle stres tavan :)

Gozun aydin canim hep pIT pıt atsın inşallah minik kalpleri:)
Yarın benim kalp günüm 5+5de gitmiştim duymamıştım görmemişti doktordan
6+5 deyim inşallah duyarım çok korkuyorum
Hiç korkma canım Allah'ım izniyle duyacaksın sende Ben çok Zayıf Olduğum için karından muayenede hiç sıkıntı yaşamadım herkesin birbirinden farklı olabilir

Hiç korkma canım Allah'ım izniyle duyacaksın sende Ben çok Zayıf Olduğum için karından muayenede hiç sıkıntı yaşamadım herkesin birbirinden farklı olabilir
İnşallah canim :)
Bi duysam rahatliycam biraz daha inşallah
Doktorum 12. haftaya kadar alttan bakacak mis tup bebek doktorum olduğu için güveniyorum
Daha sağlıklı olurmuş öyle :)

Ben hamilesin sandım canım sorry o zaman tabii ki ama bence doktoruna danışmadan spora meditasyona başlama belki bilmediğimiz bir şey vardır?

Arkadaşlar bebekler geldi topiği salladık unuttuk resmen toplaşın bakalım moral bozmak yok strest yok pozitif olan her şey bu topikte ....

bence de kesinlikl hatta cihazları daha üst düzey bir yere git bence mümkünse

Ben çok şişiyorum kızlar bi acaip bişey oldum
kortizon hala devam ediyor bende ondan mı bilemiyorum
Var mı ödem artıran yaptığınız birsey

Benimde kesem kucuk.ayin 8 de kontrolum vardi keseyi zor gordu.10 da daha rahat gordu buyumus biraz daha dedi.simdi bayram sonunu bekliyorum kalp.atisi icin.bence uzulme kotu seyler dusunme kalp atisini duyana kadar benimde icim rahat degil

kizlar aklima bişey takildi. tüp bebek doktorundan baska doktora giden var mi? veya şöyle sorayim gebelikte yapilan bazi tahlil testler(aklima gelen kan degeri, vitamin bağışıklık gibi) tüp bebek doktorunuz size bunlardan bahsetti mi istedi mi. yani bana hiçbir sey soylemediler baska kadin doğum doktoruna da gitmiyorum ee hamileyim sonucta yapilmasi gekmiyor mu? cok uzattim kizlar biliyorum ama ilk deneme ve ilk defa hamilelik yasiyorum beni mazur görün lütfen

seni artık hamile olarak kabul ettiklerinde kadın doğumculara yönlendiriyorlar. hangi aşamadasın bilmiyorum ama sanırım kalp atışı duyduktan sonraki bir hafta içinde tekrar kalp atışını izliyorlar, devam ediyorsa tüp bebek merkeziyle işin bitiyor artık..

Onlara ben de takıldım
Murat Bey istemedi henuz birsey
ama Jimeré giden bi arkadaş var normal olan bi kaç yere giden de var kimseden istememişler test
Ben de hemen istenecek
Sağlık ocağı yaptırdı ama bana test yaptirmaya gittiğimde

dün kese ve kalp atisini duydum 10 gün sonra gel tekrar bakalim suanda cok kücük boyutu dedi belki de birdaha ki gidisimde oyle olacaktir

ne yapsam bilemedim. saglik ocagina ilac yazdirmaya gittiginde esime sormuslar. hilal hemsireyi aradim bilgi almak icin ama ulasamdim. kafam karisti acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…