2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ne yapsam bilemedim. saglik ocagina ilac yazdirmaya gittiginde esime sormuslar. hilal hemsireyi aradim bilgi almak icin ama ulasamdim. kafam karisti acikcasi
Hilal hemşire işten ayrılmış canım
Bayagi test yaptılar bana sağlık ocağında
hastanedeki doktorlar daha geç istiyor galiba ama
Ben murat beyle devam edeceğim insallah şu An için çift gözüküyor bebekler bi de
Daha iyi bir doktor bulamadım hepsine bişey diyorlar muhakkak ya hastaneye ya doktora
Beni bilen yerle devam ediyim diyorum
Sen né düşünüyorsun canım kime gitceksin

Canim ben tüp bebek doktorumla devam ediyorum. .istedi benden test. .akş vdrl tam kan sayımı ve tit yani idrar tahliliymis

daha önce bahar da sibel hanima giitmistim
acikcasi memnun kaldim ona gitsem diyprum ama bilemiyorum. murat bey cok yogun ve cok zamn ayiramiyor bu düsündürüyor haliyle. birde fiyatlar nedir muayene dogum felen ben soramadim bi turlü

Muayene aylık 125 demislerdi bu çok gelmedi ama dogumu bizde soramadik hep bi telaş gittik geldik
İkiz olması tamamen oraya itti beni arkadasimda murat beyle ikiz hamile kalıp onla doğum yaptı müdahaleleri hep yerindeydi
Biz bayagi muhabbet ediyoruz gidince
Gebelik için gittiğimizde herseyi anlattı bir sürü beslenme açısından falan bişeyler söyledi
bazen aşırı yoğunluğunu gördük takiplerde ama gebelik takibinde biraz daha zaman ayırıyor canım

Tecrubeli arkadaslar fikrinize ihtiyacim var!! Bugun transferden sonra 10.gunum...son 5 gundur devam eden sanki regl imisim de 1. Ya da 2. Gunuymus gibi agrilarim oluyor tuvalete kosuyorum ama bir sey yok...boyle bazen gece uyandiriyor...simdi mesela yok ama biraz zaman gecince olavak biliyorum cok korkuyorum olmadi mi diye ((

Bende ozeldeyim pozitifi gördüğümden beri onunla devam etmeyi düşünüyorum sali doktorla gorusecem dogum icin doguma girmesini isteyecem normal hastaneye de gittim test istedi baya yaptırdım troid bezleri az çalışıyormuş bide bugün sancılarım var inşallah hersey yolundadir

Benimde oyle agrilarim oldu .adet gibi degilde sadece sag tarafima belime vuran agrilar bi sure sonra geciyodu.bende korkmustum.oluyo oyle agrilar icini fetah tut :) bak biz tam 6+0 iz bugun :)

Benimde oyle agrilarim oldu .adet gibi degilde sadece sag tarafima belime vuran agrilar bi sure sonra geciyodu.bende korkmustum.oluyo oyle agrilar icini fetah tut :) bak biz tam 6+0 iz bugun :)
Yarin belki kan da veririm ama doktoruma kesin gidecegim aklima kotu bir sey getrmemeye calisiyorum ama sormazsam da kendimi yicem...( korkmamak elde degil

İnşallah biraz daha yer aciyorlardir kendilerine ondandır o :)

Bizi takip ettiysem canım hepimizde oldu o ağrılr çok tuvaletlere taşındık korkması gerektirecek bişey yok inşallah güzel sonuçlar alırsın :)

Kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı? İndirekt coombs testi istedi hoca pozitif çıktı sonuç. Hastaneyi aradım sonuçları mail atın hoca döner dediler gönderdim daha dönmediler gerçi geç gönderdim biraz. Bide benden 17-18 tane tahlil istemişlerdi ilk kese görmeye gittiğimde. Bazı hastalıkların geçirilip geçirilmediğiyle ilgili testler, glikoz, idrar tahlili idrar kültür birsürü adını hatırlamadığım şeyler. Soran olmuştu sanırım test yaptırdınız mı diye

Kızlar bende kese görmeye tüp bebek doktoruma gittim tabi kalp atışınada tüp bebek doktorum baktı hayırlı olsun dedi hemşirem kadın doğum hocamız Cansun demir hocamıza devam edebilirsiniz dedi kullanıcağım ve bırakacağım ilaçların tarihlerini yazdı arada gelin bebek doğuncada gelin dediler vedalaştık.cansun hocam zaten beni kendi yönlendirmişti tüp bebeğe zaten aynı hastanedeler Cansun hocam adanada en iyi perinatolog ve kadın doğumcu dolayısı ile makinaları son sistem e muayene ücreti zaten 400 tl bebeğim için helal olsun o paraya...ben haftaya Cansun hocama kontrole gitcem ...

Adet sancısı ben hala yaşıyorum

Kizlar acil bir sorum var e2 degeri 1893 gibi bir rakam cikma ihtimali var mi yoksa bu baska sekilde mi okunuyor ? 18.93 falan olabilir mi ? Nasil simdi benim degerim iyi mi kotumu anlamadim ya
Canım e2 değerin oluşan yumurtanla orantılı, 1893 biraz yuksek, burda bir arkadaşın öyle bir değerdi sanırım ohss riski vardı. En iyi bilgiyi doktorun verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…