2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

5. gün embriyosuysa test yapsan çıkar. ne zaman yapacaksın test?

canim benim cok gecmis olsun, kahve degil de kanama gibi miydi? Coook sIk rastlaniyor, soylemesi kolay biliyorum ama takmamaya calis ve bol bol dinlen. Bu arada progesteron seviyene baktirdin mi canim?bir de proluton depot yaptirdin mi hic?
Ikisinin ortasiydi ama yogundu canim hic bakilmadi progestrona transferden sonra o igneyide yaptirmadim cnm

bizdede var uyusmazlik ama 28. haftada asi yapilacak suan cok erken dedi dr um sana da farkli soylenmis

kizlar yazmissiniz bana tek tek yazamadim kusuruma bakmayin
Alttan muayene oldum kanamam icin dinlenmem soylendi ignelere aynen devam bebegimin kalp atimini gordum cok sukur dun aksam karindan gorulmemisti karindan muayne olan arkadaslar dert etmeyin aksaminda bende de gozukmemisti.Kan uyusmazligi icin suan erken ileriki haftalarda bakicaz caresine dendi.gunde yarim saat yuruyorum onun sorun olup olmayacagi gelmedi aklima sizler nasil yapiyorsunuz ignelerinizi.

M matildaaa canım hayırlı olsun bol bol dinlen 30 eylül çabuk geçsin pozitifleri gör inşallah :)

qaraqiz canım o konuda bilgim olmadığı için yorum yapamadım sorry...

Kızlar bu saatlerde gece kuşu olan ben şimdi pilim bitmiş bir şekilde uykum geliyor 12 de crinone jeli uyguluyorum 15 dk boyunca resmen yastıkla geziyorum evde bazende eşim gezdiriyor omuzuna koyuyorum başımı uyur gezer gibiyim şuan bile buraya uyur pozisyonda yazıyorum birazdan yatıcam hepinize iyi geceler,Allah rahatlık versin hepinize miniklerinize öpücük kondurup onları sevip okşamayı unutmayın ben ninni dinletiyorum şuan

Gece kaç kere bende tuvalete kalkıyorum gözüm kapalı tekrar uyuyorum bende de Gözünü açamama var

Yok canım bana henüz biley söylenmedi. Ben daha haber bekliyorum hocadan dün akşam mail attım dönecek. Diğer testleri rutin kontrol için istedi
hmm peki o yazdigin test kan uyusmazligi ile alakalimi benden neden istenmediki nette bende okumustum hbrleselim canim korkulcak bisi degil zaten de kan uyusmazligi ben oyle biliyorum bu sebepten dusuk olurmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…