- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.861
5. gün embriyosuysa test yapsan çıkar. ne zaman yapacaksın test?Tecrubeli arkadaslar fikrinize ihtiyacim var!! Bugun transferden sonra 10.gunum...son 5 gundur devam eden sanki regl imisim de 1. Ya da 2. Gunuymus gibi agrilarim oluyor tuvalete kosuyorum ama bir sey yok...boyle bazen gece uyandiriyor...simdi mesela yok ama biraz zaman gecince olavak biliyorum cok korkuyorum olmadi mi diye((
Canim biz de yok ama belli haftalarda iğne vuruluyormusKızlar kan uyuşmazlığı olan var mı?
Ikisinin ortasiydi ama yogundu canim hic bakilmadi progestrona transferden sonra o igneyide yaptirmadim cnmcanim benim cok gecmis olsun, kahve degil de kanama gibi miydi? Coook sIk rastlaniyor, soylemesi kolay biliyorum ama takmamaya calis ve bol bol dinlen. Bu arada progesteron seviyene baktirdin mi canim?bir de proluton depot yaptirdin mi hic?
bizdede var uyusmazlik ama 28. haftada asi yapilacak suan cok erken dedi dr um sana da farkli soylenmisKızlar kan uyuşmazlığı olan var mı? İndirekt coombs testi istedi hoca pozitif çıktı sonuç. Hastaneyi aradım sonuçları mail atın hoca döner dediler gönderdim daha dönmediler gerçi geç gönderdim biraz. Bide benden 17-18 tane tahlil istemişlerdi ilk kese görmeye gittiğimde. Bazı hastalıkların geçirilip geçirilmediğiyle ilgili testler, glikoz, idrar tahlili idrar kültür birsürü adını hatırlamadığım şeyler. Soran olmuştu sanırım test yaptırdınız mı diye
kolanyali pamuk iyi gelmezmi cnm gecmis olsunYa benim dişim ağrıyor ne yapacam
@garagiz cok tesekkurler gercekten iki gundur surdan da cevap bekledim icim rahatlasin diye kimseden ses cikmadi cok saol cevapladigin icin cnm
Yok canım bana henüz biley söylenmedi. Ben daha haber bekliyorum hocadan dün akşam mail attım dönecek. Diğer testleri rutin kontrol için istedibizdede var uyusmazlik ama 28. haftada asi yapilacak suan cok erken dedi dr um sana da farkli soylenmis
hmm peki o yazdigin test kan uyusmazligi ile alakalimi benden neden istenmediki nette bende okumustum hbrleselim canim korkulcak bisi degil zaten de kan uyusmazligi ben oyle biliyorum bu sebepten dusuk olurmu kiYok canım bana henüz biley söylenmedi. Ben daha haber bekliyorum hocadan dün akşam mail attım dönecek. Diğer testleri rutin kontrol için istedi
bende cok uyaniyorum gece uykum dagilmasin diye girmiyorum foruma hepimiz ayniyiz kizlarrBuarada gece mesaisindeyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?