2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kislarr bu jeli nasil yapiyorsunuz ben sıktıktan sonra ayaga kalkmadan henuz disarida goruyorum iice sıkıp oyle cekiyorum ama bi yerde yanlis mi yapiyorum

Canım aparatı önce salla ondan sonra uygun yere sur ben biraz bekletiyorum iyice sıkıp içeri girmesini sağlıyorum sonra hemen yuruyorum

Günaydın kızlaaar. Bugün 4+6 oldum. Allah sağlıkla devamını getirsin sonuna kadar. Aranızda en minnoş benimki galiba. Salı günü doktora gideceğim çok heyecanlıyım. 2 tane mi diye çok merak ediyorum. Ama galiba çoğunlukla 2 konulunca 2'si de tutuyor. Sizce?

Günaydın canım. ..bana da iki tane kondu sna 1 kese gördük :) umarım sende görürsün hemen. .ben de perşembe kalp atışı için gideceğim ama zaman geçmiyor. .

Hayirlisi olsun canım benim de iki tane embriyo transfer edilmişti ama tek bebisim benimle tek olsun sağlık li olsun :)

hmm peki o yazdigin test kan uyusmazligi ile alakalimi benden neden istenmediki nette bende okumustum hbrleselim canim korkulcak bisi degil zaten de kan uyusmazligi ben oyle biliyorum bu sebepten dusuk olurmu ki
İndirekt coombs kan uyuşmazlığı testi. Anne negatif baba pozitisfe test negatifse sorun yok ama pozitifse kan uyuşmazlığı oluyo. Bende pozitif çıktı yani bebek kan grubu pozitif demek sanırım. Süreci bilmiyorum hocadan haber gelince senle de paylaşırım cnm. Senden testi istemediler mi

Kislarr bu jeli nasil yapiyorsunuz ben sıktıktan sonra ayaga kalkmadan henuz disarida goruyorum iice sıkıp oyle cekiyorum ama bi yerde yanlis mi yapiyorum
Youtubeda kullanımı ile ilgili video vardı cnm ben ona bakmıştım. İyice ileri itmen gerekiyo o plastiği ve basılı şekildeyken geri çekmen gerekiyo. Bastığın kısmı bırakırsan jeli geri içine çekersin.

benim 2 konuldu ama 1 tanesi tuttu. buna da sükür.. bir iki farketmez saglikliisi hayirlisi onemli olan

Arkadaşlar bugün dr gittim normalde kontrolüm ptesiydi ama tatile cıkacagımız için bugün gittik.keseyi zaten gecen ctesi görmüştük bugün kalp atışını duymayı bekliyoduk ama duyamadık cok cok üzüldüm dr yolk sac kesesin oluştuğunu söyledi ama kalp atışını göremedi erken biraz daha bekliyelim ptesi tekrar gel dedi .ya pteside kalp atışını göremezse diye cok korkuyorum.yolk sac kesesi oluşupta kalp atımını gec duyan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…