- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.881
Bende öyle yapıyorum da çıkarırken geri geliyor aparatla bi iki yapmadan öğrenicem insaAllahCanım aparatı önce salla ondan sonra uygun yere sur ben biraz bekletiyorum iyice sıkıp içeri girmesini sağlıyorum sonra hemen yuruyorum
Günaydın canım. ..bana da iki tane kondu sna 1 kese gördük :) umarım sende görürsün hemen. .ben de perşembe kalp atışı için gideceğim ama zaman geçmiyor. .Günaydın kızlaaar. Bugün 4+6 oldum. Allah sağlıkla devamını getirsin sonuna kadar.Aranızda en minnoş benimki galiba. Salı günü doktora gideceğim çok heyecanlıyım. 2 tane mi diye çok merak ediyorum. Ama galiba çoğunlukla 2 konulunca 2'si de tutuyor. Sizce?
Hayirlisi olsun canım benim de iki tane embriyo transfer edilmişti ama tek bebisim benimle tek olsun sağlık li olsun :)Günaydın kızlaaar. Bugün 4+6 oldum. Allah sağlıkla devamını getirsin sonuna kadar.Aranızda en minnoş benimki galiba. Salı günü doktora gideceğim çok heyecanlıyım. 2 tane mi diye çok merak ediyorum. Ama galiba çoğunlukla 2 konulunca 2'si de tutuyor. Sizce?
İndirekt coombs kan uyuşmazlığı testi. Anne negatif baba pozitisfe test negatifse sorun yok ama pozitifse kan uyuşmazlığı oluyo. Bende pozitif çıktı yani bebek kan grubu pozitif demek sanırım. Süreci bilmiyorum hocadan haber gelince senle de paylaşırım cnm. Senden testi istemediler mihmm peki o yazdigin test kan uyusmazligi ile alakalimi benden neden istenmediki nette bende okumustum hbrleselim canim korkulcak bisi degil zaten de kan uyusmazligi ben oyle biliyorum bu sebepten dusuk olurmu ki
Youtubeda kullanımı ile ilgili video vardı cnm ben ona bakmıştım. İyice ileri itmen gerekiyo o plastiği ve basılı şekildeyken geri çekmen gerekiyo. Bastığın kısmı bırakırsan jeli geri içine çekersin.Kislarr bu jeli nasil yapiyorsunuz ben sıktıktan sonra ayaga kalkmadan henuz disarida goruyorum iice sıkıp oyle cekiyorum ama bi yerde yanlis mi yapiyorum
Günaydın kızlaaar. Bugün 4+6 oldum. Allah sağlıkla devamını getirsin sonuna kadar.Aranızda en minnoş benimki galiba. Salı günü doktora gideceğim çok heyecanlıyım. 2 tane mi diye çok merak ediyorum. Ama galiba çoğunlukla 2 konulunca 2'si de tutuyor. Sizce?
Hadi hayirli olsun canım gözun aydın :)Kızlar dayanamadım bugün başka dra gittim. Çok şükür pıt pıt atıyordu kalbi bebegimin. Tek olduğu da kesinleşti
Hayırlı olsun cnm darısı bize inşSelam kizlarrr bebislerimin kalp atışlarını duydum bugün pıt pıt atıyorlar ikisinin de
Ultrasonda da 6+5 im şu An
Çok şükür allaha
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Çok sevindim cnm hayırlı olsunKızlar dayanamadım bugün başka dra gittim. Çok şükür pıt pıt atıyordu kalbi bebegimin. Tek olduğu da kesinleşti
öyle tabii ama merak ediyor insan işte.benim 2 konuldu ama 1 tanesi tuttu. buna da sükür.. bir iki farketmez saglikliisi hayirlisi onemli olan
Amin canim inşallah çabucak duyun zamani da gelmis zaten ne zaman gidiyorsunHayırlı olsun cnm darısı bize inş
Sagol canim benim :)
Pzt gidicem inşAmin canim inşallah çabucak duyun zamani da gelmis zaten ne zaman gidiyorsun
hayatımda bu kadar mutlu olduğun başka bir an hatırlamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?