- 12 Aralık 2013
- 153
- 284
- 33
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.901
Çok sevindim tatlım insanın içine Şüphe salıp bekle diyorlar bundan kötüsü yok hayırlı oldun hep böyle atsın pıt pıtKızlar dayanamadım bugün başka dra gittim. Çok şükür pıt pıt atıyordu kalbi bebegimin. Tek olduğu da kesinleşti
Canim karindan mi baktilar? Karindan goremediler benimkini, cok gazliymisim, alttan bakinca duyduk cok sukur...Arkadaşlar bugün dr gittim normalde kontrolüm ptesiydi ama tatile cıkacagımız için bugün gittik.keseyi zaten gecen ctesi görmüştük bugün kalp atışını duymayı bekliyoduk ama duyamadık cok cok üzüldüm dr yolk sac kesesin oluştuğunu söyledi ama kalp atışını göremedi erken biraz daha bekliyelim ptesi tekrar gel dedi .ya pteside kalp atışını göremezse diye cok korkuyorum.yolk sac kesesi oluşupta kalp atımını gec duyan varmı
Çok güzel bir ses değil mi nasıl güzel bir mutluluk hayırlı olsunSelam kizlarrr bebislerimin kalp atışlarını duydum bugün pıt pıt atıyorlar ikisinin de
Ultrasonda da 6+5 im şu An
Çok şükür allaha
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Sagol canim kesinlikle tarif edilemez :)Çok güzel bir ses değil mi nasıl güzel bir mutluluk hayırlı olsun
Ben Varım canım bir hafta yerde mi gökte mi oldum hiç bilmiyorum ama bugün duyduk şükür ikisininde duyduk hattaArkadaşlar bugün dr gittim normalde kontrolüm ptesiydi ama tatile cıkacagımız için bugün gittik.keseyi zaten gecen ctesi görmüştük bugün kalp atışını duymayı bekliyoduk ama duyamadık cok cok üzüldüm dr yolk sac kesesin oluştuğunu söyledi ama kalp atışını göremedi erken biraz daha bekliyelim ptesi tekrar gel dedi .ya pteside kalp atışını göremezse diye cok korkuyorum.yolk sac kesesi oluşupta kalp atımını gec duyan varmı
Sagol canim kesinlikle tarif edilemez :)
Duyduğumdan beri daha çok dua ediyorum ugrasan isteyen herkes için
Biz karı koca ağladık hatta
Allahım sevinç gözyaşlarını eksik etmesin inşallah :)aynen biz de ağladık. annem de vardı yanımızda. üçümüz birbirimize sarılıp ağladık
çok sevindim canım sağlıklı olsun da tek olsunKızlar dayanamadım bugün başka dra gittim. Çok şükür pıt pıt atıyordu kalbi bebegimin. Tek olduğu da kesinleşti
yaa bende çok merak ediyorum arefe günü randevum..erkene alsam duyar mıyım acaba :)Amin canim inşallah çabucak duyun zamani da gelmis zaten ne zaman gidiyorsun
hayatımda bu kadar mutlu olduğun başka bir an hatırlamıyorum :)
Nerde tedavi oldun cnmCanim karindan mi baktilar? Karindan goremediler benimkini, cok gazliymisim, alttan bakinca duyduk cok sukur...
Nerde tedavi oldun canım banada hastane konusunda yardimci olurmusunyaa bende çok merak ediyorum arefe günü randevum..erkene alsam duyar mıyım acaba :)
İlk karından baktılar sonra vajinal baktı banada cok gazlı olduğumu söyledi ama göremedi kalp atışını bazı hamileliklerde gec duyulabilir dedi ama ben yinede coküzüldüm pte tekrar cağırdı inş bu defa görebiliriz kalp atışınıCanim karindan mi baktilar? Karindan goremediler benimkini, cok gazliymisim, alttan bakinca duyduk cok sukur...
Ya cok cok üzüldüm ağladım inş bende duyarım ptesi günü. İnşallah bi sorun yokturBen Varım canım bir hafta yerde mi gökte mi oldum hiç bilmiyorum ama bugün duyduk şükür ikisininde duyduk hatta
sıkma hiç canını insalalh sende duyacaksın
ben bursadayım pembe maviye gidiyorumNerde tedavi oldun canım banada hastane konusunda yardimci olurmusun
Anladim canim yok istemedikler Nerede yaptırdık testi sağlık ocağında yaptırabilirmiyim acabaİndirekt coombs kan uyuşmazlığı testi. Anne negatif baba pozitisfe test negatifse sorun yok ama pozitifse kan uyuşmazlığı oluyo. Bende pozitif çıktı yani bebek kan grubu pozitif demek sanırım. Süreci bilmiyorum hocadan haber gelince senle de paylaşırım cnm. Senden testi istemediler mi
İzledim canım basılı şekilde çekiyorum da iyice ileri itmiyorum sanırım bide ucu nu koparinca tırtık oluyor can yakıcı sevemedim şunuYoutubeda kullanımı ile ilgili video vardı cnm ben ona bakmıştım. İyice ileri itmen gerekiyo o plastiği ve basılı şekildeyken geri çekmen gerekiyo. Bastığın kısmı bırakırsan jeli geri içine çekersin.
Duyarsın canım bugünlerde :) inşallah bazılarının geç duyulurmus özellikle vajinal bakılırsa duyulabiliryaa bende çok merak ediyorum arefe günü randevum..erkene alsam duyar mıyım acaba :)
İnşallah canim yoktur bi sorun bende çok üzüldüm başta sonra eğer belirtiler devam ediyorsa sıkma canini dediler tabi belirtilerdé günü gününü tutmuyor ama o da rahatlatıyorYa cok cok üzüldüm ağladım inş bende duyarım ptesi günü. İnşallah bi sorun yoktur
Allahım sevinç gözyaşlarını eksik etmesin inşallah :)
Nasil yani hickimsenin e2 si olculmeden mi transfer oldu ? E2 deferlerinize bakilmadan nasil transfer islemi gerceklesiyorki ?Canim o soru daha önce de soruldu burda ama o testi yaptıran yok aramızda
o yüzden bilen de yok
Bilinen bişey olsa muhakkak cevap alırsın burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?