2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim karindan mi baktilar? Karindan goremediler benimkini, cok gazliymisim, alttan bakinca duyduk cok sukur...

Ben Varım canım bir hafta yerde mi gökte mi oldum hiç bilmiyorum ama bugün duyduk şükür ikisininde duyduk hatta
sıkma hiç canını insalalh sende duyacaksın

Canim karindan mi baktilar? Karindan goremediler benimkini, cok gazliymisim, alttan bakinca duyduk cok sukur...
İlk karından baktılar sonra vajinal baktı banada cok gazlı olduğumu söyledi ama göremedi kalp atışını bazı hamileliklerde gec duyulabilir dedi ama ben yinede coküzüldüm pte tekrar cağırdı inş bu defa görebiliriz kalp atışını

Anladim canim yok istemedikler Nerede yaptırdık testi sağlık ocağında yaptırabilirmiyim acaba
Daha çok erken dedi Dr sadece demekki 28 haftada bakılıp sonuna ne çıkarsa çıksın ona göre önlem alınacak suan yaptırsam da sadeceogrenmis olacağım sonucu gibime geliyor

İzledim canım basılı şekilde çekiyorum da iyice ileri itmiyorum sanırım bide ucu nu koparinca tırtık oluyor can yakıcı sevemedim şunu

Ya cok cok üzüldüm ağladım inş bende duyarım ptesi günü. İnşallah bi sorun yoktur
İnşallah canim yoktur bi sorun bende çok üzüldüm başta sonra eğer belirtiler devam ediyorsa sıkma canini dediler tabi belirtilerdé günü gününü tutmuyor ama o da rahatlatıyor
Özellikle ikizlerde geç duyulurmus bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…