2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

rica ederim daha çok bilsem daha detaylı cevaplardım. kaçıncı gününde alındı o tahlil? ya yumurtan çok ya da pkolusun hangisi?
Cnm valla hic. Biri degil, doktor kan tahlili istedi e2 degerine bakalim dedi ben de verdim cok yogun oldugu icin de hemsireye sordum o da hormon degerinize bakilcak kontrol amacli dedi. Ben de pko da yok bakalim hayirla sonuclansin da artik herseye tahlil vermeye cok alistim :)

Duyarsın canım bugünlerde :) inşallah bazılarının geç duyulurmus özellikle vajinal bakılırsa duyulabilir
canım aramızda 1 gün var galiba..geç duyulma ihtimaline karşı sabredeyim o zaman ..kalp atışını duyunca başka stres kalıyor mu :) yoksa cinsiyet heyecanını mı bekleyeceğiz :)

Nasil yani hickimsenin e2 si olculmeden mi transfer oldu ? E2 deferlerinize bakilmadan nasil transfer islemi gerceklesiyorki ?
canım benimkine de bakıldı ama sonuç doktor odasına gittiği için bakmadım ben sonuca..

Canim bnmm bugun hem tup bebek drum hem de diger drla randevum vardi. Tup bebek drumla vajinal muayeneyle kalp atisini duyduk ve bebis 8mm olculdu. Ama diger drda gazdan duyulmadi ustten. Vajinal muayenede ise bebek 3 mm olculdu sadece. Bu arada 2.drun vajinal ultrason cihazi o kadar kotuydu ki...yani cihazdan cihaza cook fark ediyor, yolk gorunduyse bos gebelik degildir hic merak etme ama cihazi iyi olan bir yere git..

sonucu yazarken beni etiket yap merak ettim :)

Ben hastanede yaptırdım acıbademde cnm. Senin daha önce hiç düşüğün fln olmuşmuydu? Yada ilk gebeliğin mi? İlk gebelikte sorun olmuyomuş ztn. Ama bnmki her ihtimale karşı erken istedi sanırım daha önce 2 düşüğüm olduğu için.

kizlar bugün kanamam oldu. doktoru aradim puroluton igne yap dinlen dedi. zaten sabahtan beri kasiklarimda, karnimda belimde acayip bir agri vardi. dualarinizi eksik etmeyin kizlar...
Geçmiş olsun cnm , bende o iğneden yaptırmıştım proluton depot kesildi sonra, seninde kesilir kısa zamanda inş. ..

Benimde 3 mm ölçülmüştü umarım cihazdandır

İnşallah cihazdan kaynaklıdır.ptesi zaten tüp bebek druma gitcem.internette de okudukca daha cok kafam karışıyor ve üzülüyorum yolk sac kesesi oluştuktan sonrada boş gebelik yaşayanlar varmış

Benimde kalp atisi daha
kalp atışını duydun mu canım..nevin hanımla mı devam edeceksin..doğum ücretini konuştun mu bilgin var mı..
Duymadim canim malesef 16 agustos transfer tarihim.bayramda izinliymis nevin hanim bayram sonu cagirdi kalp atisi icin.sadece keseyi gorduk.sen duydunmu kalp atisini yada yolk kesesini gordunmu canim.dogum ucretini hic konusmadim cok kararsizim bende dogum ucretleri 4 5 civari sanirim.fiyatlar biraz yuksek

Bide bugün evdeyim de forumları fln okuyorum estrofemle ilgili baya tartışmalar olmuş. Keseyi görünce bırakıyomuş herkes. E ben 8. Haftaya girdim hala devam dediler. Ve bi sonraki kontrolum 30unda yani 9bçk haftalık fln oluyo. Düşük tehdidini azaltıyomuş ama baya yan etkisi de varmış.

bi ara benimde aklima cok takilmisti. kimi birakiykr hemen kimi devam ediyor. bende devam edenlerdenim hemde gunluk 6 tane. kese kalp gördüm ama daha devam edecekmisim. insallah allahin izniyle bir sıkıntı olmaz. her doktorun izlediği yol farkli. herelde bizim ve bebegimizin kötülügünü istemezler diye düsünmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…