- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.941
Canim yan etkileri cok bir de bebegin cinsiyet olusumu tam bu siralar olurken ters bir etkisi olursa diye korkuluyor hep. Benim dr kan testim pozitif cikinca birakmami istedi ama forumlarda gordugum herkes azalta azalta birakmis diye ben de dra soylemeden oyle yapayim dedim ve kese gordukten sonra tamamen biraktim. Once bir hafta gunde iki taneye dusurdum sonra da uc gun gunde 1 tane alip biraktim ama biraktigim gunun gecesinde pembe akintim oldu ve sorumlusu o bence, onun icin birakcaksan da sakin aniden birakma derimBide bugün evdeyim de forumları fln okuyorum estrofemle ilgili baya tartışmalar olmuş. Keseyi görünce bırakıyomuş herkes. E ben 8. Haftaya girdim hala devam dediler. Ve bi sonraki kontrolum 30unda yani 9bçk haftalık fln oluyo. Düşük tehdidini azaltıyomuş ama baya yan etkisi de varmış.
Canim sen kacinci haftadasin? Cihazin cozunurlugu iyi degilse tek bir acidan aliyo ve o pozisyonda muhtemelen bebegin kafasini olctu. Halbuki tup bebek drumun cihazi cok iyi o bir suru acidan olctu sonra da oh simdi buldum aciyi bak tumunu aliyor dedi ve oyle soyledi boyutunu. Allahtan once tup bebek druna gittim yoksa gunune gore baya geride kalmis diye panik olacaktim...Benimde 3 mm ölçülmüştü umarım cihazdandır
Ozel ankara tup bebek merkezi canim, Ankara'daysan dusunme bile, ustlerine yok..Nerde tedavi oldun cnm
Benim halimi biliyorsun canim. Gece bile yiyorumYa kızlar sürekli acıkıyorum siz? Ya bu gidişle ben şimdiden kilo almaya başlıycam
Evet evet direk aklıma sen geldin zaten cnm yemek isteyinceBenim halimi biliyorsun canim. Gece bile yiyorumartik ne yiyecegimi bilemiyorum. ikizlerin yaramazliklarindan biri de bu sanirim
bi ara benimde aklima cok takilmisti. kimi birakiykr hemen kimi devam ediyor. bende devam edenlerdenim hemde gunluk 6 tane. kese kalp gördüm ama daha devam edecekmisim. insallah allahin izniyle bir sıkıntı olmaz. her doktorun izlediği yol farkli. herelde bizim ve bebegimizin kötülügünü istemezler diye düsünmek istiyorum
Canim yan etkileri cok bir de bebegin cinsiyet olusumu tam bu siralar olurken ters bir etkisi olursa diye korkuluyor hep. Benim dr kan testim pozitif cikinca birakmami istedi ama forumlarda gordugum herkes azalta azalta birakmis diye ben de dra soylemeden oyle yapayim dedim ve kese gordukten sonra tamamen biraktim. Once bir hafta gunde iki taneye dusurdum sonra da uc gun gunde 1 tane alip biraktim ama biraktigim gunun gecesinde pembe akintim oldu ve sorumlusu o bence, onun icin birakcaksan da sakin aniden birakma derim
Topigin ac kedisi benim zatenEvet evet direk aklıma sen geldin zaten cnm yemek isteyince
Ben ölçüldğünde 6+0 İdi tüp bebek merkezinde ölçüldü.. Umarım cihazdandır..Canim sen kacinci haftadasin? Cihazin cozunurlugu iyi degilse tek bir acidan aliyo ve o pozisyonda muhtemelen bebegin kafasini olctu. Halbuki tup bebek drumun cihazi cok iyi o bir suru acidan olctu sonra da oh simdi buldum aciyi bak tumunu aliyor dedi ve oyle soyledi boyutunu. Allahtan once tup bebek druna gittim yoksa gunune gore baya geride kalmis diye panik olacaktim...
Bence her seferinde bir merak olacak canım illa ki bişeyi merak edeceğiz :)canım aramızda 1 gün var galiba..geç duyulma ihtimaline karşı sabredeyim o zaman ..kalp atışını duyunca başka stres kalıyor mu :) yoksa cinsiyet heyecanını mı bekleyeceğiz :)
canım benimkine de bakıldı ama sonuç doktor odasına gittiği için bakmadım ben sonuca..
Hayır olcmeyenler var ultrasonla rahim kalınlığı ölçüp devam da ediyorlar ha doğrudur yanlıştır bilmiyorum :)Nasil yani hickimsenin e2 si olculmeden mi transfer oldu ? E2 deferlerinize bakilmadan nasil transfer islemi gerceklesiyorki ?
Slm cm benim.bir sorum var ne jeli kullaniyorsunuz ve neden kullaniyorsunuz ben hollandada yasiyorum ve suanda test gunumu bekliyorum sayet hamileysem turkiyeye annemin yanina gelmek istiyorum ama sanirim surekli kontrole falan cagiriyorlar yani ogrenir ogrenmez cikamiycam yola.....İzledim canım basılı şekilde çekiyorum da iyice ileri itmiyorum sanırım bide ucu nu koparinca tırtık oluyor can yakıcı sevemedim şunu
Canim cok geçmiş olsun artik topikten de alıştık kanama olabiliyorkizlar bugün kanamam oldu. doktoru aradim puroluton igne yap dinlen dedi. zaten sabahtan beri kasiklarimda, karnimda belimde acayip bir agri vardi. dualarinizi eksik etmeyin kizlar...
Canim cok geçmiş olsun artik topikten de alıştık kanama olabiliyor
Şimdi nasılsın
Bu arada doktora gittim bugün oldukça azaltti ilaçları estorfemi de 3 é düşürdü sanırım diğer gidişimde daha da azalacak yada kesecek
Valla kiloyu falan dusundugum yok canim ya. Zayifim zaten ama yiyecek alternatif uretemiyorum resmen
Beklenen bir durum demekki bu kadar rahat karşıladığına göreyatiyorum sürekli canim. agrim var ara ara kanama devam ediyor. doktoru aradik devam edince kanama azalarak kesilir dedi. aspirini birak dedi. benim ilaclari hic azaltmadi yaa bayrmdan sonra gidecegim i. sallah ozaman azalir.
Ay aynen o durumdayım misafirliğe gittim geçen resmen olecektim açlıktan en sonunda mutfakta kaçamak yaptım bu sıra çorba iciyorum açıktıkca ya da salata yapıyorumValla kiloyu falan dusundugum yok canim ya. Zayifim zaten ama yiyecek alternatif uretemiyorum resmenbide disari cikmaya bile cesaret edemiyorum .bi anda acikiveriyorum ve tum gucum gidiyor. Elim ayagimin cani cekiliyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?