2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben hala iştahsızım canım bi istiyor bi istemiyor çok şükür mide bulantım yok kızlar arada bacağım çekiliyor sizde de oluyor mu?
Canim bende de oluyor istahsizlik sabah kalkinca mide bulantisi cekiyor her gun pazartesine cok kalmadi ama korkuyor su kalp sesini bi duysam,duysak :)

Nasil yani hickimsenin e2 si olculmeden mi transfer oldu ? E2 deferlerinize bakilmadan nasil transfer islemi gerceklesiyorki ?

transferim olmadi embriyolarim donduruldu ama benim opudan 2 gun once e2 7000 kusur cikmisti.hatta 2 kere okudular tahlili yuksek diye.sonucu degismedi.ben o zaman cok korktum.cunku 1 gunde 1800den 7000 e cikmisti.doktorum teste guvenmedi ama catlatma ignem degistirildi ve bu sayede hic bir slklntl olmadan(ohss) sureci atlattim.gelecek ay transferim yapilacak.hem pkoluyum hem 26 yumurtam toplandi

Bende nasip olursa çarşamba günü duyacagim. .bana da bayram sonu dedi ama ben meraktan Arefe günü ne aldım :)

Bence her seferinde bir merak olacak canım illa ki bişeyi merak edeceğiz :)
Ama kalp atışı oldukça rahatlıyor yükünün yarısı gidiyor :) hadi bu hafta darısı başına inşallah
Inşallah canım yaa..o zaman çok rahatlamis olucam. .
Valla kiloyu falan dusundugum yok canim ya. Zayifim zaten ama yiyecek alternatif uretemiyorum resmen bide disari cikmaya bile cesaret edemiyorum .bi anda acikiveriyorum ve tum gucum gidiyor. Elim ayagimin cani cekiliyor resmen.
canım bende 1 defa dışarı çıktım cantama meyve doldurarak :) yoksa bayilacak gibi oluyorum

dogrudur canim

Yedikce bebisler buyuyor
Onlar buyuyncede bize yediriyorlar
9aylik bir kisir dongunun icine girdik hayirlisiyla allah sonumuzu hayretsin ins.

Ben utanmasam heryere elma kemirerek gidecem

Kisss ne iyi yapmisin :)senin transferin ne zaman olduydu :) kacinci gunu embriyosu kac tane koydulardi :) cokmu sordum ne :)

Evet cnm benim de daha opu olmadi ama yine de e2 icin tahlil istediler, ben de kan verdim. Sonrasinda sonuc hakkinda hicbir yorum yapmayinca dr ve hemsireler merak da ettim nedir simdi bu diye. Hemsire eger sorun olsaydi size zaten haber verilecekti dedi demekki deger normalmis bunu anladim.Senin kasimda olucakti dimi insallah kolayca olsun birbirmize guzel haberleri verelim insallah

Arkadaslar mrb transferden sonra iliskiyi doktorunuz yasakladi mi yada ne dedi bunkonuyla ilgili oaylasir misiniz suanda 8. Gunumdeyim simdiden teskkurler ..

İlk gebeliği m canım hicdusugum olmadı
Geçmişteki dusuklerinin nedeni araştırıldimi canım suan önlem alınıyor dimi

kizlar bugün kanamam oldu. doktoru aradim puroluton igne yap dinlen dedi. zaten sabahtan beri kasiklarimda, karnimda belimde acayip bir agri vardi. dualarinizi eksik etmeyin kizlar...
İnsaAllah kesilir canım kanaman sinir leri yıpratan bir durum.
Benimde oldu ara ara muayene oldum iğnelerimde düzenleme yapmadı drum sadece dinlen dedi
Sen progestan iğne ve crinone jel kullanmiyormuydun

Bende kese yi görünce günde 4 du 6 ya çıkarıldı çok sorgulamiyorum Dr um uzun vardır bildiği evet çok yan etkisi var

Neden iki Dr a gidiyorsun merak ettim :)

Crinone jel kullanıyorum canım düşük olmasın diye tutunmayi sagliyor rahmi sıkılastırıyor progestan iğneyle aynı anda verilebiliyor iğneye kesince jel günde ikiye cikarilabiliyor.
Tedavini hollanda da mı oldun? İnsaAllah sende mutlu sona ulaşırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…