- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.961
Canim bende de oluyor istahsizlik sabah kalkinca mide bulantisi cekiyor her gun pazartesine cok kalmadi ama korkuyor su kalp sesini bi duysam,duysak :)Ben hala iştahsızım canım bi istiyor bi istemiyor çok şükür mide bulantım yok kızlar arada bacağım çekiliyor sizde de oluyor mu?
Nasil yani hickimsenin e2 si olculmeden mi transfer oldu ? E2 deferlerinize bakilmadan nasil transfer islemi gerceklesiyorki ?
Bende nasip olursa çarşamba günü duyacagim. .bana da bayram sonu dedi ama ben meraktan Arefe günü ne aldım :)Benimde kalp atisi daha
Duymadim canim malesef16 agustos transfer tarihim.bayramda izinliymis nevin hanim bayram sonu cagirdi kalp atisi icin.sadece keseyi gorduk.sen duydunmu kalp atisini yada yolk kesesini gordunmu canim.dogum ucretini hic konusmadim cok kararsizim bende dogum ucretleri 4 5 civari sanirim.fiyatlar biraz yuksek
Inşallah canım yaa..o zaman çok rahatlamis olucam. .Bence her seferinde bir merak olacak canım illa ki bişeyi merak edeceğiz :)
Ama kalp atışı oldukça rahatlıyor yükünün yarısı gidiyor :) hadi bu hafta darısı başına inşallah
canım bende 1 defa dışarı çıktım cantama meyve doldurarak :) yoksa bayilacak gibi oluyorumValla kiloyu falan dusundugum yok canim ya. Zayifim zaten ama yiyecek alternatif uretemiyorum resmenbide disari cikmaya bile cesaret edemiyorum .bi anda acikiveriyorum ve tum gucum gidiyor. Elim ayagimin cani cekiliyor resmen.
dogrudur canimAy aynen o durumdayım misafirliğe gittim geçen resmen olecektim açlıktan en sonunda mutfakta kaçamak yaptım bu sıra çorba iciyorum açıktıkca ya da salata yapıyorum
Gece açliktan uyanıyorum
Tamam aralarda yoğurt meyve kuruyemiş yiyorum ama bu acikmalarda yemek olmadan kesmiyor ki
Kardesim de tüp bebekte ebe benim çocuklar vücudundaki kalsiyumu proteini resmen emerler normal gebeliğe göre çok açıkman normal dedi belirtileri iki katı yaşarmış iz
Eee yedikçe de buyuyor lar sanki Bebisler
Ben utanmasam heryere elma kemirerek gidecemBende nasip olursa çarşamba günü duyacagim. .bana da bayram sonu dedi ama ben meraktan Arefe günü ne aldım :)
Inşallah canım yaa..o zaman çok rahatlamis olucam. .
canım bende 1 defa dışarı çıktım cantama meyve doldurarak :) yoksa bayilacak gibi oluyorum
Evet cnm benim de daha opu olmadi ama yine de e2 icin tahlil istediler, ben de kan verdim. Sonrasinda sonuc hakkinda hicbir yorum yapmayinca dr ve hemsireler merak da ettim nedir simdi bu diye. Hemsire eger sorun olsaydi size zaten haber verilecekti dedi demekki deger normalmis bunu anladim.Senin kasimda olucakti dimi insallah kolayca olsun birbirmize guzel haberleri verelim insallahtransferim olmadi embriyolarim donduruldu ama benim opudan 2 gun once e2 7000 kusur cikmisti.hatta 2 kere okudular tahlili yuksek diye.sonucu degismedi.ben o zaman cok korktum.cunku 1 gunde 1800den 7000 e cikmisti.doktorum teste guvenmedi ama catlatma ignem degistirildi ve bu sayede hic bir slklntl olmadan(ohss) sureci atlattim.gelecek ay transferim yapilacak.hem pkoluyum hem 26 yumurtam toplandi
Canim her gun 1 mm buyuyor, 6+0da 3 mm normal zaten...Ben ölçüldğünde 6+0 İdi tüp bebek merkezinde ölçüldü.. Umarım cihazdandır..
Aminnnnnn canım :)dogrudur canim
Yedikce bebisler buyuyor
Onlar buyuyncede bize yediriyorlar
9aylik bir kisir dongunun icine girdik hayirlisiyla allah sonumuzu hayretsin ins.
Yasak canım ilişki bebek olursa da bir süre daha yasakArkadaslar mrb transferden sonra iliskiyi doktorunuz yasakladi mi yada ne dedi bunkonuyla ilgili oaylasir misiniz suanda 8. Gunumdeyim simdiden teskkurler ..
Hayırlı olsun :)Günaydın kızlar bizde dün 5+2 de kese için doktora gittik 7,7mm kesemiz yolk keseside gözüktü 15gün sonrada kalp atışlarını duyacağız inşallah
İlk gebeliği m canım hicdusugum olmadıBen hastanede yaptırdım acıbademde cnm. Senin daha önce hiç düşüğün fln olmuşmuydu? Yada ilk gebeliğin mi? İlk gebelikte sorun olmuyomuş ztn. Ama bnmki her ihtimale karşı erken istedi sanırım daha önce 2 düşüğüm olduğu için.
İnsaAllah kesilir canım kanaman sinir leri yıpratan bir durum.kizlar bugün kanamam oldu. doktoru aradim puroluton igne yap dinlen dedi. zaten sabahtan beri kasiklarimda, karnimda belimde acayip bir agri vardi. dualarinizi eksik etmeyin kizlar...
Gözün aydın canım darısı kalp atışlarına inşallahGünaydın kızlar bizde dün 5+2 de kese için doktora gittik 7,7mm kesemiz yolk keseside gözüktü 15gün sonrada kalp atışlarını duyacağız inşallah
Bende kese yi görünce günde 4 du 6 ya çıkarıldı çok sorgulamiyorum Dr um uzun vardır bildiği evet çok yan etkisi varBide bugün evdeyim de forumları fln okuyorum estrofemle ilgili baya tartışmalar olmuş. Keseyi görünce bırakıyomuş herkes. E ben 8. Haftaya girdim hala devam dediler. Ve bi sonraki kontrolum 30unda yani 9bçk haftalık fln oluyo. Düşük tehdidini azaltıyomuş ama baya yan etkisi de varmış.
Neden iki Dr a gidiyorsun merak ettim :)Canim sen kacinci haftadasin? Cihazin cozunurlugu iyi degilse tek bir acidan aliyo ve o pozisyonda muhtemelen bebegin kafasini olctu. Halbuki tup bebek drumun cihazi cok iyi o bir suru acidan olctu sonra da oh simdi buldum aciyi bak tumunu aliyor dedi ve oyle soyledi boyutunu. Allahtan once tup bebek druna gittim yoksa gunune gore baya geride kalmis diye panik olacaktim...
Crinone jel kullanıyorum canım düşük olmasın diye tutunmayi sagliyor rahmi sıkılastırıyor progestan iğneyle aynı anda verilebiliyor iğneye kesince jel günde ikiye cikarilabiliyor.Slm cm benim.bir sorum var ne jeli kullaniyorsunuz ve neden kullaniyorsunuz ben hollandada yasiyorum ve suanda test gunumu bekliyorum sayet hamileysem turkiyeye annemin yanina gelmek istiyorum ama sanirim surekli kontrole falan cagiriyorlar yani ogrenir ogrenmez cikamiycam yola.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?