2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar bu arada benim ayni gun iki vajinal muayene olunca sonrasinda pembe lekelenmem oldu yine, dr uyardi zaten olabilir diye. Serviks cok hassas oluyomus, iliskiden sonra da olabilir dedi..sizlerde oldu mu?

İnsaAllah kesilir canım kanaman sinir leri yıpratan bir durum.
Benimde oldu ara ara muayene oldum iğnelerimde düzenleme yapmadı drum sadece dinlen dedi
Sen progestan iğne ve crinone jel kullanmiyormuydun

jel ve kan sulandirici clexane igne kullaniyordum. aspirini birakbdedi doktorum. gecti sayilir simdilik pembe akinti oluyor arada.

Bizim ilişki yasağı sürüyor kızlar
Bebeğin şekli belli olana kadar dedi doktor
valla vajinal muayeneden korkuyor insan yasak demesi normal geldi

İlk gebeliği m canım hicdusugum olmadı
Geçmişteki dusuklerinin nedeni araştırıldimi canım suan önlem alınıyor dimi
Onlar zaten normal gebeliklerdi. Sperm kalitesi ve sayısı düşük olduğu için embriyo kalitesi düşük oluyomuş ve anomali olup düşüyomuş cnm. Tüp bebeği o yuzden yaptırdık ztn. İnşallah bi daha olmaz

Canim tup bebek drum test pozitif cikinca 3 hafta sonra gel dedi. Ama ben dis gebelikse falan diye korkup arada baska doktora gidip keseyi gordum. O dr da kalp atisi icin, tup bebek drumla ayni gune cagirinca ayni gunde iki dra gitmis oldum
:) anladım canım Keseyi görüp de diğer Dr bırakmak olmadı yani
Bunda sonrada ikisini gidiceksin yine

Hmm bizdede öyleydi olmaz olmaz inşaallah sen içini ferah tutmaya çalış canim

Kizlar bu arada benim ayni gun iki vajinal muayene olunca sonrasinda pembe lekelenmem oldu yine, dr uyardi zaten olabilir diye. Serviks cok hassas oluyomus, iliskiden sonra da olabilir dedi..sizlerde oldu mu?
Benimde oldu o gün boyunca zaten oluyordu biliyorsun ama gündüz olmamıştı bende muayeneye bağladım kahve lekeydi canım benimkisi

:) anladım canım Keseyi görüp de diğer Dr bırakmak olmadı yani
Bunda sonrada ikisini gidiceksin yine
Keseyi gorunce bir de kalp atisi duyalim haftaya deyince bir sey diyemedimtup bebek drumu da cok seviyorum ama onun dogum yaptirdigi hastaneyi hic sevmem o nedenle de kafamda deli sorularr

slm kızlar benim doktorum ilişki konusunda da hiçbirşey söylemedi sizlerin doktorları ne kadar yasak koydu.

Bu aralar sessiz oluyor hafta sonları ee nasıl gidiyor hamilelik kızlar bebisler nasıl ben çok merak ediyorum kendimkilerini yarın gidip doktora gorunecem bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler der bende mutlu olurum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…