- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.981
Canim tup bebek drum test pozitif cikinca 3 hafta sonra gel dedi. Ama ben dis gebelikse falan diye korkup arada baska doktora gidip keseyi gordum. O dr da kalp atisi icin, tup bebek drumla ayni gune cagirinca ayni gunde iki dra gitmis oldumNeden iki Dr a gidiyorsun merak ettim :)
Canim ben kalp atisini duyana kadar iliski yasagi koydum korkuyoruz vallaKizlar bu arada benim ayni gun iki vajinal muayene olunca sonrasinda pembe lekelenmem oldu yine, dr uyardi zaten olabilir diye. Serviks cok hassas oluyomus, iliskiden sonra da olabilir dedi..sizlerde oldu mu?
Canim dr iliski yasagini kaldirdi ama ben istemiyorum, o cihazla bile oluyosa lekelenme iliskiden sonra kesin olur onun icin esime de kusura bakma dedimCanim ben kalp atisini duyana kadar iliski yasagi koydum korkuyoruz valla
İnsaAllah kesilir canım kanaman sinir leri yıpratan bir durum.
Benimde oldu ara ara muayene oldum iğnelerimde düzenleme yapmadı drum sadece dinlen dedi
Sen progestan iğne ve crinone jel kullanmiyormuydun
Ben ankara da Anatolia hastanesinde tedavi oldum ilk tedavimdi 7 haftalik öldü kalp atışını duymadım 2 nci tedavimi başka hastanede olmak istiyorum araştırıyorum simdideOzel ankara tup bebek merkezi canim, Ankara'daysan dusunme bile, ustlerine yok..
Onlar zaten normal gebeliklerdi. Sperm kalitesi ve sayısı düşük olduğu için embriyo kalitesi düşük oluyomuş ve anomali olup düşüyomuş cnm. Tüp bebeği o yuzden yaptırdık ztn. İnşallah bi daha olmazİlk gebeliği m canım hicdusugum olmadı
Geçmişteki dusuklerinin nedeni araştırıldimi canım suan önlem alınıyor dimi
:) anladım canım Keseyi görüp de diğer Dr bırakmak olmadı yaniCanim tup bebek drum test pozitif cikinca 3 hafta sonra gel dedi. Ama ben dis gebelikse falan diye korkup arada baska doktora gidip keseyi gordum. O dr da kalp atisi icin, tup bebek drumla ayni gune cagirinca ayni gunde iki dra gitmis oldum
Hmm bizdede öyleydi olmaz olmaz inşaallah sen içini ferah tutmaya çalış canimOnlar zaten normal gebeliklerdi. Sperm kalitesi ve sayısı düşük olduğu için embriyo kalitesi düşük oluyomuş ve anomali olup düşüyomuş cnm. Tüp bebeği o yuzden yaptırdık ztn. İnşallah bi daha olmaz
Benimde oldu o gün boyunca zaten oluyordu biliyorsun ama gündüz olmamıştı bende muayeneye bağladım kahve lekeydi canım benimkisiKizlar bu arada benim ayni gun iki vajinal muayene olunca sonrasinda pembe lekelenmem oldu yine, dr uyardi zaten olabilir diye. Serviks cok hassas oluyomus, iliskiden sonra da olabilir dedi..sizlerde oldu mu?
aynen canim benim de ilk defa dun gunduz oldu kontrol sonrasinda normalde geceleri oluyordu hep..Benimde oldu o gün boyunca zaten oluyordu biliyorsun ama gündüz olmamıştı bende muayeneye bağladım kahve lekeydi canım benimkisi
Keseyi gorunce bir de kalp atisi duyalim haftaya deyince bir sey diyemedim:) anladım canım Keseyi görüp de diğer Dr bırakmak olmadı yani
Bunda sonrada ikisini gidiceksin yine
Aynen ben de o da korkuyor zaten zorla elde etmisiz bebegi o olmasin bi süre :))Canim dr iliski yasagini kaldirdi ama ben istemiyorum, o cihazla bile oluyosa lekelenme iliskiden sonra kesin olur onun icin esime de kusura bakma dedim
Cok üzücü iste ben bu kalp atisi duyamam korkusundan ölücem yarına kadar...Ben ankara da Anatolia hastanesinde tedavi oldum ilk tedavimdi 7 haftalik öldü kalp atışını duymadım 2 nci tedavimi başka hastanede olmak istiyorum araştırıyorum simdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?