- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #10.001
Doktor kese küçük dedi umarım sağlıklı büyür kontrol bayramdan sonra daha çok var, hep merak edeceğim ...Canim her gun 1 mm buyuyor, 6+0da 3 mm normal zaten...
Ben iyiyim minnosum da seni coook merak ettim..nasilsin naptin canim? Ise yaradi mi ilac, agrin sizin var mi bitanecim?Kankammmm geldim canım :)) naber nasılsın?
Benim bakıldı 1225 ti yanlış hatırlamıyorsam. Transfer öncesi e2 ve progesteron.Nasil yani hickimsenin e2 si olculmeden mi transfer oldu ? E2 deferlerinize bakilmadan nasil transfer islemi gerceklesiyorki ?
Canım kan şekerine insülin direncine bir baktırsan mı. Benim insülin direncim yüksek ve ne yersem yeyim çabucak acıkırım. İlk tüp denememden beri nerdeyse 1 yıldır glukopen içiyorum bu yüzden.hamilelikte sık rastlanırmış.sık acıkma ve acıkınca halsizlik.öneri benimkisi sadece,.sakın yanlış anlama.Valla kiloyu falan dusundugum yok canim ya. Zayifim zaten ama yiyecek alternatif uretemiyorum resmenbide disari cikmaya bile cesaret .bi anda acikiveriyorum ve tum gucum gidiyor. Elim ayagimin cani cekiliyor resmen.
Gecmis olsun canim .ins.tehlike gecer enkisa zamanda. kisa zamanda geciriyor sanirim oigne kanamayi. Hic kalkma ama yerinden.. yarina kadar dinlen guzelce.o igneyi duzenli olarak yaptirmiyormusun.ben haftalik yaptiriyorum mesela ve cok sukur leke gormedim hic. Ins.boyle sikintisiz ilerler.Bugun adet kani gb kanamam oldu cok panikledim hastaneye gittim yine alttan muayneyi kabul ettim kalp atisini gormustum ama goremiyorum dedi dr sesi verdi cok uzaktan geliyor sanki dedi yatisini yapmamiz lazim dusuk tehdidi dedi iyice panik oldum sivi takviyesi borde depot u yapacagiz usg ike takip edecegiz dedi merkezin hemsiresi igneyi yaptir evde dinlen dedi yarin kendi druma gitsemmi cuma gitmistim hep alttan muayne cok yoruldu beynimkanamam kesilmedi ne zaman kesilir kizlar duaniza ihtiyacim var
Yok canim niye yanlis anlayayim. Dusundugun icin tesekkur ederim aksineCanım kan şekerine insülin direncine bir baktırsan mı. Benim insülin direncim yüksek ve ne yersem yeyim çabucak acıkırım. İlk tüp denememden beri nerdeyse 1 yıldır glukopen içiyorum bu yüzden.hamilelikte sık rastlanırmış.sık acıkma ve acıkınca halsizlik.öneri benimkisi sadece,.sakın yanlış anlama.
Canım Allah yardımcın olsun panikleme inşallah kötü bişey yoktur. Sadece yerinden kalkma dinlen bşraz iğneyi de vermiş zaten. Bu doktor ne zaman çağırdı bi daha kotrol etmek için? Yrn doktorunu ara istersen önce çağırırsa git. Büyük ihtimal aynı şeyleri söylüycek depot iğne ve yatak istirahatiBugun adet kani gb kanamam oldu cok panikledim hastaneye gittim yine alttan muayneyi kabul ettim kalp atisini gormustum ama goremiyorum dedi dr sesi verdi cok uzaktan geliyor sanki dedi yatisini yapmamiz lazim dusuk tehdidi dedi iyice panik oldum sivi takviyesi borde depot u yapacagiz usg ike takip edecegiz dedi merkezin hemsiresi igneyi yaptir evde dinlen dedi yarin kendi druma gitsemmi cuma gitmistim hep alttan muayne cok yoruldu beynimkanamam kesilmedi ne zaman kesilir kizlar duaniza ihtiyacim var
Ben iyiyim minnosum da seni coook merak ettim..nasilsin naptin canim? Ise yaradi mi ilac, agrin sizin var mi bitanecim?
Rabbim yardimcin olsun canim iyi seyler dusun sana bagislasin kuzucuklarin mi kuzun mu bilemedim ama icimeden olumsuz bir sey gecmiyor rahat ol.. senin gibi olanlara da acil sifalar diliyorum hepimiz tez zamanda bebislerimize kavusalim... cok amiiiiinBugun adet kani gb kanamam oldu cok panikledim hastaneye gittim yine alttan muayneyi kabul ettim kalp atisini gormustum ama goremiyorum dedi dr sesi verdi cok uzaktan geliyor sanki dedi yatisini yapmamiz lazim dusuk tehdidi dedi iyice panik oldum sivi takviyesi borde depot u yapacagiz usg ike takip edecegiz dedi merkezin hemsiresi igneyi yaptir evde dinlen dedi yarin kendi druma gitsemmi cuma gitmistim hep alttan muayne cok yoruldu beynimkanamam kesilmedi ne zaman kesilir kizlar duaniza ihtiyacim var
Geçmiş olsun cnm dinlen ve kendi doktoruna git yarın dualar hep bebeklerimiz içinBugun adet kani gb kanamam oldu cok panikledim hastaneye gittim yine alttan muayneyi kabul ettim kalp atisini gormustum ama goremiyorum dedi dr sesi verdi cok uzaktan geliyor sanki dedi yatisini yapmamiz lazim dusuk tehdidi dedi iyice panik oldum sivi takviyesi borde depot u yapacagiz usg ike takip edecegiz dedi merkezin hemsiresi igneyi yaptir evde dinlen dedi yarin kendi druma gitsemmi cuma gitmistim hep alttan muayne cok yoruldu beynimkanamam kesilmedi ne zaman kesilir kizlar duaniza ihtiyacim var
Geçmiş olsun canım bol bol dinlenBugun adet kani gb kanamam oldu cok panikledim hastaneye gittim yine alttan muayneyi kabul ettim kalp atisini gormustum ama goremiyorum dedi dr sesi verdi cok uzaktan geliyor sanki dedi yatisini yapmamiz lazim dusuk tehdidi dedi iyice panik oldum sivi takviyesi borde depot u yapacagiz usg ike takip edecegiz dedi merkezin hemsiresi igneyi yaptir evde dinlen dedi yarin kendi druma gitsemmi cuma gitmistim hep alttan muayne cok yoruldu beynimkanamam kesilmedi ne zaman kesilir kizlar duaniza ihtiyacim var
Yok canim
İkiz den canım o :)Yok canim niye yanlis anlayayim. Dusundugun icin tesekkur ederim aksine
Ben eskiden beri az ve sik araliklarla yerdim zaten. Ama tabi gebelikte daha fazla acikma oluyor.bide ikiz olumca ayri bir aclik geliyor diye dusnuyorum. Ama soyledillerine baktirmaktada fayda var tabiki ;-)
Valla yediriyor.canim sipalar. Napalim. Buugnlerimize binlerce sukurler olsun.İkiz den canım o :)
Bu arada ben de çok acikinca araştırdım gene bugün
kilo almak lazım biraz da anladigim kadariyla özellikle erken doğum olmasın diye
Tabi aşırı değil kesinlikle :)
Bu arada özellikle ikizde tabi normak gebelikte de anne kendini dinlemeli canı bişey istiyorsa aşerme tarzında muhakkak yesin diyor
O ihtiyaçtır diyor vücudu için uzmanlar
Birde ikiz anneleri genelde diyetisyene gidiyor hem.sağlıklı beslenmek için hem kilo kontrolü için hem almamak kötü hem aşırı almak kötü
Cok gecmis olsun zuzu. Iyilesip bebis geliyoo naralarini duymak icin sabirsizlikla bekliyorum ins.Tedavim sürüyor.Ultrasonda görünen birşey yok ama kan değerim düşmedi henüz( salı günü tekrar beta vericem inşallah düşmüştür değer diye dua ediyorum.İnanılmaz mide bulantım var halsizlikte devam ediyor.Benden böyle, salı günü son durumu yazarım.Bebişe iyi bak kocaman öpüyorum sizi.Şu olayı bi atlatayım daha sık takip edicem sizi ))
Kesinlikle Canim umrumda değil kilolar :)Valla yediriyor.canim sipalar. Napalim. Buugnlerimize binlerce sukurler olsun.
Transfer sonrasida neredeyse tek belirtim aclik olmustu
Aynende devam ediyordiyetisyenide inan pek dusunmedim.kilo almakta zorlanan biriyim normalde. doktorumda buna.dair bisey demeynce ustune.dusmedm canim.
Bebisler.simdi bizim depolardan besleniyor ya. 3.aylik surecin sonunda belki ihtiyac olabilir .
Saglikli dogsunlar,kilo alsamda onlara zarari olmasinda yeterki biz.nasilsa veririz heralde
simdi kendi dr ma geldim canim versin yeterki gelmesin artikCanım Allah yardımcın olsun panikleme inşallah kötü bişey yoktur. Sadece yerinden kalkma dinlen bşraz iğneyi de vermiş zaten. Bu doktor ne zaman çağırdı bi daha kotrol etmek için? Yrn doktorunu ara istersen önce çağırırsa git. Büyük ihtimal aynı şeyleri söylüycek depot iğne ve yatak istirahati
amin canim hissettigin gb olur insaAllahRabbim yardimcin olsun canim iyi seyler dusun sana bagislasin kuzucuklarin mi kuzun mu bilemedim ama icimeden olumsuz bir sey gecmiyor rahat ol.. senin gibi olanlara da acil sifalar diliyorum hepimiz tez zamanda bebislerimize kavusalim... cok amiiiiin
aynen oyle hayatimiz onlar oldu Rabbim yardim etsin hepimizeGeçmiş olsun cnm dinlen ve kendi doktoruna git yarın dualar hep bebeklerimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?