- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #10.021
yok canim kistlesmeden bahsetmediler hicGeçmiş olsun canım bol bol dinlen
Kesilir hemen inşallah vajinal muayenenin kanamayı artırdığını pek sanmıyorum canım
kistlesme olmusmuydu keselerin yanında
Onlarda bu sekilde dokulebilirmis öyle mi acaba
Gunaydin canim nasilsin, kesildi mi kanaman? Cok mu yogundu oyle hastaneye falan yatirmaya calistilar canim? Bu arada googledan melinasmom in hamileligini okusana, butun hamileligi yatak yorgani batiracak kadar yogun kanamali gecmis ama gelmis bebegi saglikla..aynen oyle hayatimiz onlar oldu Rabbim yardim etsin hepimize
Ben sana hic kiyamam guzel arkadasim, insallah bir an once dussun degerin hatta bugun de hcg ver zuzum, ilacla dusmeyecekse de tupunde buyuyup tupe ve sana zarar vermeden alsalar aslinda..dualarim hep seninle canimTedavim sürüyor.Ultrasonda görünen birşey yok ama kan değerim düşmedi henüz( salı günü tekrar beta vericem inşallah düşmüştür değer diye dua ediyorum.İnanılmaz mide bulantım var halsizlikte devam ediyor.Benden böyle, salı günü son durumu yazarım.Bebişe iyi bak kocaman öpüyorum sizi.Şu olayı bi atlatayım daha sık takip edicem sizi ))
Canim benim cok gecmis olsungünaydın kizlar. bugün kanamamin üçüncü günü. adet ağrısı gibi agrilarim ve arada kanama lekelenme devam ediyor.. doktorum ihtiyac disinda kalkma dedi. insallah biran önce atlatirim ve ayaklanirim. yatmak cok zormusbenim gibi olanlara da allah kolaylik versin
Canim benim cok gecmis olsunproluton depot oldun degil mi?bu arada ultrasonda goruldu mu kanamanin nerede oldugu?
çok dikkat et kendine. yatmak zordur ama sonu güzel gelecekse katlanırsın güzel annecik. çok geçmiş olsun.günaydın kizlar. bugün kanamamin üçüncü günü. adet ağrısı gibi agrilarim ve arada kanama lekelenme devam ediyor.. doktorum ihtiyac disinda kalkma dedi. insallah biran önce atlatirim ve ayaklanirim. yatmak cok zormusbenim gibi olanlara da allah kolaylik versin
çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. iyi düşünelim iyi olsun. dualarım gönlü evlat isteğiyle tutuşan tüm anne adaylarına.aynen oyle hayatimiz onlar oldu Rabbim yardim etsin hepimize
çok dikkat et kendine. yatmak zordur ama sonu güzel gelecekse katlanırsın güzel annecik. çok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun zuzu.. rabbim en hayırlı şekilde neticelendirsin.Tedavim sürüyor.Ultrasonda görünen birşey yok ama kan değerim düşmedi henüz( salı günü tekrar beta vericem inşallah düşmüştür değer diye dua ediyorum.İnanılmaz mide bulantım var halsizlikte devam ediyor.Benden böyle, salı günü son durumu yazarım.Bebişe iyi bak kocaman öpüyorum sizi.Şu olayı bi atlatayım daha sık takip edicem sizi ))
sagolasin canim. insallah sonu güzel olsun bebegim saglikla hayirla benimle olsun da katlaniriz. hersey bebisler icin
Biraz erken değil mi acaba ya hem ilacı kesip hem jeli düşürmek için.
Canım durumun nedir?simdi kendi dr ma geldim canim versin yeterki gelmesin artik
kesildi canim okudum dun cok zor kavusmus bebegine suan anlayabiliyorum onuGunaydin canim nasilsin, kesildi mi kanaman? Cok mu yogundu oyle hastaneye falan yatirmaya calistilar canim? Bu arada googledan melinasmom in hamileligini okusana, butun hamileligi yatak yorgani batiracak kadar yogun kanamali gecmis ama gelmis bebegi saglikla..
amin canim atlatiriz insaAllah su sebepten oluyor diyemiyorlar dimi seninde adet kani gb mi oluyo depotu haftada bir yaptirmani istedimi drun progestan yaptiriyorsundur zatengünaydın kizlar. bugün kanamamin üçüncü günü. adet ağrısı gibi agrilarim ve arada kanama lekelenme devam ediyor.. doktorum ihtiyac disinda kalkma dedi. insallah biran önce atlatirim ve ayaklanirim. yatmak cok zormusbenim gibi olanlara da allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?