2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen
Kesilir hemen inşallah vajinal muayenenin kanamayı artırdığını pek sanmıyorum canım
kistlesme olmusmuydu keselerin yanında
Onlarda bu sekilde dokulebilirmis öyle mi acaba
yok canim kistlesmeden bahsetmediler hic

aynen oyle hayatimiz onlar oldu Rabbim yardim etsin hepimize
Gunaydin canim nasilsin, kesildi mi kanaman? Cok mu yogundu oyle hastaneye falan yatirmaya calistilar canim? Bu arada googledan melinasmom in hamileligini okusana, butun hamileligi yatak yorgani batiracak kadar yogun kanamali gecmis ama gelmis bebegi saglikla..

Ben sana hic kiyamam guzel arkadasim, insallah bir an once dussun degerin hatta bugun de hcg ver zuzum, ilacla dusmeyecekse de tupunde buyuyup tupe ve sana zarar vermeden alsalar aslinda..dualarim hep seninle canim

günaydın kizlar. bugün kanamamin üçüncü günü. adet ağrısı gibi agrilarim ve arada kanama lekelenme devam ediyor.. doktorum ihtiyac disinda kalkma dedi. insallah biran önce atlatirim ve ayaklanirim. yatmak cok zormus benim gibi olanlara da allah kolaylik versin

Canim benim cok gecmis olsunproluton depot oldun degil mi?bu arada ultrasonda goruldu mu kanamanin nerede oldugu?

Canim benim cok gecmis olsunproluton depot oldun degil mi?bu arada ultrasonda goruldu mu kanamanin nerede oldugu?

cok sagol canim. ignemi oldum ama tamamen kesilmedi daha. aslinda kanamadan iki gün önce kontrolum vardi. alttan muayene oldum ama sanirim ya görünmedi yada görmedi doktorum. kendi tüp bebek doktoruma gitmistim.

çok dikkat et kendine. yatmak zordur ama sonu güzel gelecekse katlanırsın güzel annecik. çok geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun zuzu.. rabbim en hayırlı şekilde neticelendirsin.

lale99
@zeymus canlarım çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifanızı versin dursun kanamalarınız...

Günaydın arkadaşlar bugün estrofem ilacımın son günü korka korka bırakıyorum ilacı kanama gelir diye crinone jel günde 1e dusuyor bugünden sonra ...ayrıca çok başım ağrıyor benim

Biraz erken değil mi acaba ya hem ilacı kesip hem jeli düşürmek için.

Slm kızlar kanaması olan arkadaşlar inşallah geçer stres yapmayın Z zuzu3434 inşallah hepsini atlatirsin dualarımız seninle cnm bende bugün kontrole gittim bebişimin durumu iyi ayrı yeten folbiol ve pruluton iğne verdi

kesildi canim okudum dun cok zor kavusmus bebegine suan anlayabiliyorum onu

amin canim atlatiriz insaAllah su sebepten oluyor diyemiyorlar dimi seninde adet kani gb mi oluyo depotu haftada bir yaptirmani istedimi drun progestan yaptiriyorsundur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…