- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #10.041
Canim kanama alani gozukuyor yine dinleneceksin diyor tekrar olursa ne yapicam dedim depotu yaptirabilrsin yaptirmayabilirsinde dedi bana birakmasi sacma degilmi sonucta yogun bi kanama progestan daha etkiliymis ben zaten hergun oluyorum o ignemi ek olarak yaptirayim dimi depotuda dun aksam yaptirdim haftaya pazar aksami mi yaptirmam gerekiyor dun kalp atisi icin panik olmama sebep oldular ama sabah bebegimide kalp atisinida gordum sukur.drum neden duyurmuyor sadece ekranda gosteriyor acabaCanım durumun nedir?
insaALLAH yukselir canim pek bilgim yok malesef bidaha ne zaman vereceksin kanikızlar selammmm, size geçen hafta olumsuz sonuç vermiştim. ilk test sonucum 6.06,2.test sonucum 8.41 bugünkü sonucumda 17 çıktı. Doktor hamile olduğumu ancak seviyenin çok düşük olduğunu söyledi. inşallah değerim katlanarak artar. içinizde hiç bu kadar düşük değerle hamileliği devam eden oldumu? kimsayal gebelik olma ihtimali yüksek gibi geliyor. çünkü doktorum birşey demiyor. bol bol dinleniyorum başka yapacak birşey yok. önerileriniz varsa sevinirim.
Biraz erken değil mi acaba ya hem ilacı kesip hem jeli düşürmek için.
sagolaain canim gecer insaAllah
sagolaain canim gecer insaAllah
estrofemi yavas yavas mi biraksan dr danis bence benimde arada agriyor ama dislerimi sıkmaktan sanirim
Canim tek mi bebis, ikiz gibi dusunmustum bi an. Proluton cok etkili ben de 10.haftaya kadar haftada bir yaptircam artik...Slm kızlar kanaması olan arkadaşlar inşallah geçer stres yapmayın @zuzu3434 inşallah hepsini atlatirsin dualarımız seninle cnm bende bugün kontrole gittim bebişimin durumu iyi ayrı yeten folbiol ve pruluton iğne verdi
Bu doktorlar da acaip..aynen canim haftada bir yaptirican prolutonu. Bana da progestana ek olarak basladi drum, 10 hafta bitene kadar her hafta olacaksin igne dedi. Soyleseydin doppleri acin diye? Bebegin boyutu nasil cnm?Canim kanama alani gozukuyor yine dinleneceksin diyor tekrar olursa ne yapicam dedim depotu yaptirabilrsin yaptirmayabilirsinde dedi bana birakmasi sacma degilmi sonucta yogun bi kanama progestan daha etkiliymis ben zaten hergun oluyorum o ignemi ek olarak yaptirayim dimi depotuda dun aksam yaptirdim haftaya pazar aksami mi yaptirmam gerekiyor dun kalp atisi icin panik olmama sebep oldular ama sabah bebegimide kalp atisinida gordum sukur.drum neden duyurmuyor sadece ekranda gosteriyor acaba
bu igne pruluton depottu dimi simdiden alayim tatilde aramayayim igneyi
amin canim atlatiriz insaAllah su sebepten oluyor diyemiyorlar dimi seninde adet kani gb mi oluyo depotu haftada bir yaptirmani istedimi drun progestan yaptiriyorsundur zaten
Canim estrofemi bir de gunde 3 tane aliyorsan doktora da israr et bir anda birakmayayim diye. Benim lekelenmem estrofemi icmedigim gunun aksaminda basladi cunku, ki ben dozu 1e dusurmustum..Bilmiyorum tatlım benimde korkum o yarın beni tüp bebeğe yönlendiren doktorum Cansun Hocam'dan rendevu aldım 15:15 e 15 gün sonra kadın doğum doktoruna gidebilirsin demişti tüp bebek doktorum Volkan hocam fakat ben 12.günde gidiyorum yarın doktoruma sorucam ilaçları .
Bende ikiz sanmıştım bugün doktor bitane dedi haftada bir yaptır dedi iğneyi ayriyeten progestan günde 2 ampul ve fitilde kullanıyorumCanim tek mi bebis, ikiz gibi dusunmustum bi an. Proluton cok etkili ben de 10.haftaya kadar haftada bir yaptircam artik...
Canim ben de günde 2 defa kullanıyordum keseyi görünce bırak dedi bıraktım kanama filan da olmadı çok şükürBilmiorum ki canım doktoruma da çok güveniyorum açıkcası yarın kadın doğum doktoruma gitcem ona sorarım
bayram girdiği için haftaya pazartesi kan vericem.insaALLAH yukselir canim pek bilgim yok malesef bidaha ne zaman vereceksin kani
Canim estrofemi bir de gunde 3 tane aliyorsan doktora da israr et bir anda birakmayayim diye. Benim lekelenmem estrofemi icmedigim gunun aksaminda basladi cunku, ki ben dozu 1e dusurmustum..
çok şükür canım yaa benim de 2 gün kaldı ben de bir an evvel duymak istiyorum :) bayrama kalbin gönlün rahat girmiş olacaksın. .Kızlar kalp atışını duydum cok şükür ins bekleyen herkes duyar doktorum ilaclara devam dedi bundan sonra kendi doktoruna gidebilirsin dedi benim bütün kontrolleri tup bebek doktorum yapti...cok mutluyum cok tatliydi ultrasonda kalbi pit pit atıyordu :)))
Canim ben de günde 2 defa kullanıyordum keseyi görünce bırak dedi bıraktım kanama filan da olmadı çok şükür
Kızlar kalp atışını duydum cok şükür ins bekleyen herkes duyar doktorum ilaclara devam dedi bundan sonra kendi doktoruna gidebilirsin dedi benim bütün kontrolleri tup bebek doktorum yapti...cok mutluyum cok tatliydi ultrasonda kalbi pit pit atıyordu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?