2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Gozun aydin cook sevindimm..Karindan mi bakti canim vajinal mi?bir de dakikada kacmis kalp atisi soyledi miii? Insan cok duygulaniyo di miii?

Gozun aydin cook sevindimm..Karindan mi bakti canim vajinal mi?bir de dakikada kacmis kalp atisi soyledi miii? Insan cok duygulaniyo di miii?
Vajinal canim dakikada kac oldugunu soylemedi canim her sey yolunda dedi..bayramdan sonra doktoruma devam edicem sorarim artik sagolun kizlar ☺☺

Kalbini ferah tut olmaz inşallah canım :) Dr bırak deyince hiç azaltarak bırakmak gibi birsey aklıma gelmedi bile..Dr una güven sorun olmaz umarım
Canim senin sansina olmamis, eski forumlari biraz karistirirsan gorursunben doktoruma cok guveniyorum ama bu kadar mucadeleden sonra ani hormon dususu yuzunden olusabilecek kanama pek goze alinacak bir sey degil, nitekim alamadim ben decogunluk da hep yavas yavas azaltip dozu oyle biraktirmis. Sonucta bu ilaclar hormon ilaci, vucudun tum dengesi altust oluyo..

Canım istersen kanaman olursa yaptır. Düzenli olarak haftada 1 yaptırma. Depot çünkü progestana göre çok daha etkili. Ben mesela tedavimin başından beri progestana aşırı tepki gösterdi vucudum iğneyi proluton depot ile değiştirdi. 2 gün durup 3. Gün depot yaptırıyorum. Yani haftada 2 gibi oluyo. Ama hiç progestan yaptırmıyorum.
Bazen kanama çok aşırı olduğunda bebeğin kan akışı durmuş olabiliyo yani Allah korusun ölmüş olabiliyo ama biz bu iğneyi yaptırınca düşemediği için ölü bebeği vucuttan atamıyoruz. Bende öyle olmuştu hemen renkli ultrasona girip bebeğin ölü olup olmadığına bakmışlardı. Ve ne yazıkki kan akışı gözükmedi ve derhal iğneyi ilacı bırakıp düşürmemi istediler. Allaha çok şükür seninkinin kalp atışınfln herşey yolunda. Endişelenmemeye çalış. Ve kendini hiç yorma öyle ev işi fln uğraşma bırak kalsın herşey. Belki ilkel bi yöntem ama yatarken bacaklarının altına yastık koyabilirsin kendini daha iyi hissediyosun

Canim ben 2 dra gittim ikisi de kalp atışını duyurmadi gösterdi. Son gittiğim otistik olmasın diye şimdilik dinletmiyoruz zararlı dedi

Bu doktorlar da acaip..aynen canim haftada bir yaptirican prolutonu. Bana da progestana ek olarak basladi drum, 10 hafta bitene kadar her hafta olacaksin igne dedi. Soyleseydin doppleri acin diye? Bebegin boyutu nasil cnm?
Yaptiririm insaAllah kanama gelmesede senin fazla yoktu kanaman vermis yine drun onlemini al dimi sen pazar aksami degilde pztsi yaptirsammi sorun olurmu bilgilisin sen bu konuda:) soylemedim soylemem gerektiginide dusunemedim erken dedi sadece.Boyutumuz 9.2 mm canim

Cok yogundu canim kanamam olmadan agrim vardi bugun gecti ama bence sende yaptir depotu bana birakti drum ben yaptiricam icim rahat etsin diye

Aklım allak bullak oluyor benimde drum progestan daha etkili dedi peki sen kalp atmış duymamismiydin canım bu kanamaları yaşadığın da.Sadece toz alma gb kolay şeyleri yapıyordum ama artık yapmam.Banada ayakların altına yastık koymak zararlı gb geliyor nedense :)

Kızlar nerelere gidiyorsunuz tatile zor olmazmi yollarda falan
Eşimle ayrı olacağız bu bayram aklıma gelince ağlamaklı oluyorum izin verdim bi kere
Ailemle olacağım bende
Uzun yolla riske atmak istemedim zaten dinlenme mevzu çıktı istesem de gidemiyecekmisim

Aynen onlem almak lazim canim. Bebis sagliksizsa ne yaparsan yap dusuyor zaten ama biz elimizden geleni yapmis olalim da...bence pazar yaptir canim hatta arada kanaman olursa carsamba da yaptir. Ben ewe depoladim acil durum olursa diye, bayramda bulmak da zor olabilir al sen de...

Cok yogundu canim kanamam olmadan agrim vardi bugun gecti ama bence sende yaptir depotu bana birakti drum ben yaptiricam icim rahat etsin diye

benim cok yogun degildi canim ilk kanama oldugunda avuc ici kadardi camasirimdaki kanama. ama daha arada sirada geliyor. canim benim cumartesi olmustu, dün de aradim doktoru panik yapmaya gerek yok dedi bir daha depot yaptir demedi. kontrolo de gel demedi bilmiyorum yaa benm de kanama once sinde cok acayip agrim vardi. hatta esime de demistim agrilarim cok farkli icimde biseyler oluyor diye.hala da devam ediyor agrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…