- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #10.061
Kalbini ferah tut olmaz inşallah canım :) Dr bırak deyince hiç azaltarak bırakmak gibi birsey aklıma gelmedi bile..Dr una güven sorun olmaz umarımTatlım maaşallah inşallah benimde olmaz
Gozun aydin cook sevindimm..Karindan mi bakti canim vajinal mi?bir de dakikada kacmis kalp atisi soyledi miii? Insan cok duygulaniyo di miii?Kızlar kalp atışını duydum cok şükür ins bekleyen herkes duyar doktorum ilaclara devam dedi bundan sonra kendi doktoruna gidebilirsin dedi benim bütün kontrolleri tup bebek doktorum yapti...cok mutluyum cok tatliydi ultrasonda kalbi pit pit atıyordu :)))
Tam tatile gidecegiz ya hava bozdu ya saka gibiKızlar burda çok feci bir hava var dolu yağıyor
Vajinal canim dakikada kac oldugunu soylemedi canim her sey yolunda dedi..bayramdan sonra doktoruma devam edicem sorarim artik sagolun kizlar ☺☺Gozun aydin cook sevindimm..Karindan mi bakti canim vajinal mi?bir de dakikada kacmis kalp atisi soyledi miii? Insan cok duygulaniyo di miii?
Canim senin sansina olmamis, eski forumlari biraz karistirirsan gorursunKalbini ferah tut olmaz inşallah canım :) Dr bırak deyince hiç azaltarak bırakmak gibi birsey aklıma gelmedi bile..Dr una güven sorun olmaz umarım
Canım istersen kanaman olursa yaptır. Düzenli olarak haftada 1 yaptırma. Depot çünkü progestana göre çok daha etkili. Ben mesela tedavimin başından beri progestana aşırı tepki gösterdi vucudum iğneyi proluton depot ile değiştirdi. 2 gün durup 3. Gün depot yaptırıyorum. Yani haftada 2 gibi oluyo. Ama hiç progestan yaptırmıyorum.Canim kanama alani gozukuyor yine dinleneceksin diyor tekrar olursa ne yapicam dedim depotu yaptirabilrsin yaptirmayabilirsinde dedi bana birakmasi sacma degilmi sonucta yogun bi kanama progestan daha etkiliymis ben zaten hergun oluyorum o ignemi ek olarak yaptirayim dimi depotuda dun aksam yaptirdim haftaya pazar aksami mi yaptirmam gerekiyor dun kalp atisi icin panik olmama sebep oldular ama sabah bebegimide kalp atisinida gordum sukur.drum neden duyurmuyor sadece ekranda gosteriyor acaba
bu igne pruluton depottu dimi simdiden alayim tatilde aramayayim igneyi
Canim ben 2 dra gittim ikisi de kalp atışını duyurmadi gösterdi. Son gittiğim otistik olmasın diye şimdilik dinletmiyoruz zararlı dediCanim kanama alani gozukuyor yine dinleneceksin diyor tekrar olursa ne yapicam dedim depotu yaptirabilrsin yaptirmayabilirsinde dedi bana birakmasi sacma degilmi sonucta yogun bi kanama progestan daha etkiliymis ben zaten hergun oluyorum o ignemi ek olarak yaptirayim dimi depotuda dun aksam yaptirdim haftaya pazar aksami mi yaptirmam gerekiyor dun kalp atisi icin panik olmama sebep oldular ama sabah bebegimide kalp atisinida gordum sukur.drum neden duyurmuyor sadece ekranda gosteriyor acaba
bu igne pruluton depottu dimi simdiden alayim tatilde aramayayim igneyi
Yaptiririm insaAllah kanama gelmesede senin fazla yoktu kanaman vermis yine drun onlemini al dimi sen pazar aksami degilde pztsi yaptirsammi sorun olurmu bilgilisin sen bu konuda:) soylemedim soylemem gerektiginide dusunemedim erken dedi sadece.Boyutumuz 9.2 mm canimBu doktorlar da acaip..aynen canim haftada bir yaptirican prolutonu. Bana da progestana ek olarak basladi drum, 10 hafta bitene kadar her hafta olacaksin igne dedi. Soyleseydin doppleri acin diye? Bebegin boyutu nasil cnm?
Cok yogundu canim kanamam olmadan agrim vardi bugun gecti ama bence sende yaptir depotu bana birakti drum ben yaptiricam icim rahat etsin diyeevet adet kanina benziyordu.yani doktorum bi sebep soylemedi. yat dinlen diyor sadce. bildigin kirmiziydi. ben depot igneyi cumartesi yaptirdim bir daha yaptir demedi doktorum. progestan igne degil de jel kullaniyorum. adet agrisi gibi agrilarim oluyor. senin ne yogunlukta geldi kanaman cok fazlamiydi.
Canım istersen kanaman olursa yaptır. Düzenli olarak haftada 1 yaptırma. Depot çünkü progestana göre çok daha etkili. Ben mesela tedavimin başından beri progestana aşırı tepki gösterdi vucudum iğneyi proluton depot ile değiştirdi. 2 gün durup 3. Gün depot yaptırıyorum. Yani haftada 2 gibi oluyo. Ama hiç progestan yaptırmıyorum.
Bazen kanama çok aşırı olduğunda bebeğin kan akışı durmuş olabiliyo yani Allah korusun ölmüş olabiliyo ama biz bu iğneyi yaptırınca düşemediği için ölü bebeği vucuttan atamıyoruz. Bende öyle olmuştu hemen renkli ultrasona girip bebeğin ölü olup olmadığına bakmışlardı. Ve ne yazıkki kan akışı gözükmedi ve derhal iğneyi ilacı bırakıp düşürmemi istediler. Allaha çok şükür seninkinin kalp atışınfln herşey yolunda. Endişelenmemeye çalış. Ve kendini hiç yorma öyle ev işi fln uğraşma bırak kalsın herşey. Belki ilkel bi yöntem ama yatarken bacaklarının altına yastık koyabilirsin kendini daha iyi hissediyosun
Aklım allak bullak oluyor benimde drum progestan daha etkili dedi peki sen kalp atmış duymamismiydin canım bu kanamaları yaşadığın da.Sadece toz alma gb kolay şeyleri yapıyordum ama artık yapmam.Banada ayakların altına yastık koymak zararlı gb geliyor nedense :)Canım istersen kanaman olursa yaptır. Düzenli olarak haftada 1 yaptırma. Depot çünkü progestana göre çok daha etkili. Ben mesela tedavimin başından beri progestana aşırı tepki gösterdi vucudum iğneyi proluton depot ile değiştirdi. 2 gün durup 3. Gün depot yaptırıyorum. Yani haftada 2 gibi oluyo. Ama hiç progestan yaptırmıyorum.
Bazen kanama çok aşırı olduğunda bebeğin kan akışı durmuş olabiliyo yani Allah korusun ölmüş olabiliyo ama biz bu iğneyi yaptırınca düşemediği için ölü bebeği vucuttan atamıyoruz. Bende öyle olmuştu hemen renkli ultrasona girip bebeğin ölü olup olmadığına bakmışlardı. Ve ne yazıkki kan akışı gözükmedi ve derhal iğneyi ilacı bırakıp düşürmemi istediler. Allaha çok şükür seninkinin kalp atışınfln herşey yolunda. Endişelenmemeye çalış. Ve kendini hiç yorma öyle ev işi fln uğraşma bırak kalsın herşey. Belki ilkel bi yöntem ama yatarken bacaklarının altına yastık koyabilirsin kendini daha iyi hissediyosun
Aynen onlem almak lazim canim. Bebis sagliksizsa ne yaparsan yap dusuyor zaten ama biz elimizden geleni yapmis olalim da...bence pazar yaptir canim hatta arada kanaman olursa carsamba da yaptir. Ben ewe depoladim acil durum olursa diye, bayramda bulmak da zor olabilir al sen de...Yaptiririm insaAllah kanama gelmesede senin fazla yoktu kanaman vermis yine drun onlemini al dimi sen pazar aksami degilde pztsi yaptirsammi sorun olurmu bilgilisin sen bu konuda:) soylemedim soylemem gerektiginide dusunemedim erken dedi sadece.Boyutumuz 9.2 mm canim
Cok yogundu canim kanamam olmadan agrim vardi bugun gecti ama bence sende yaptir depotu bana birakti drum ben yaptiricam icim rahat etsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?