2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar bana transfer oldugum gun eve gelmeden yaptilar prolutonu. Ondan sonrada kanamam olmadigi halde(cok sukur) her pazartesi yaptiriyorum ignemi.gelecek hafta konrtole gitcem. Kesermi onu bilmiyorum. 12.haftamda olacagim.clexane igneyi kesecek ama ins.
Bana tedbir amacli verdigini dusunuyorum. Ama cok sukur bir sikintida yasamadim. Doktorunuzla yinede bir konusun olmazsa

Bir tane bulabildim canım aldım onuda piyasada yokmuş güya gelmez insaAllah ya pazar günü yaptırırim diye düşünüyorum bende reçetesiz yoksa acilde sorun Yaparlar mi ki

Bir tane bulabildim canım aldım onuda piyasada yokmuş güya gelmez insaAllah ya pazar günü yaptırırim diye düşünüyorum bende reçetesiz yoksa acilde sorun Yaparlar mi ki
Yok canim merak etme yapmazlar sorun, ben acilde yaptirdim hep...bugun bilsem bulamadigini ben kargolardim sana, 5 tane var elimde. Yarin bodruma gidiyorum ama zor durumda kalirsan yollamaya calisirim canim yine..

Yoğunlukta önemli sanırım sen sor canım yaptırayimmi olursa bidaha diye merkezin hemsiresiyle görüşüyoruz ben Dr la gorusemiyoruz malesef bana kanama olursa yakında biyere git için rahat etsin diye sabahında merkeze gel diyorlar kalp atışını duyunca rahatliyorum.Olabilir diyorlar korkulacak bişi yokmuş ama gelde bize anlat

Yok canim merak etme yapmazlar sorun, ben acilde yaptirdim hep...bugun bilsem bulamadigini ben kargolardim sana, 5 tane var elimde. Yarin bodruma gidiyorum ama zor durumda kalirsan yollamaya calisirim canim yine..
Canim benim düşünmen yeter bir tane yeter diye umuyorum olmadı hastane acillerinde bulunması gereken bir iğne terslik olmaz insaAllah

Canim benimkini transferden bir gun once kestirdiler. Sen kullaniyo musun hala?

transfere kadar 1 tane iciyordum günlük. transfer sonrasi yarim kullan dediler. en son kontrolo gittigimde aynen ilaclara devam dediler. ayni doktora giden bu forumda arkadas var ona biraktirmis, benim de aklima takildi. cogu kisi kullanmiyor sanirim

Aman olmasında canım progestan iğne yaptırıyormusun peki üç ayin doluyor gözün aydin darısı bizlere 3.ayda clexana progestan iğnelere devam diyorlar dediğin gb

Kızlar Afedersiniz ama bu depot tan sonra dışkı renginde degisiklik yaşayan oldumu

Aman olmasında canım progestan iğne yaptırıyormusun peki üç ayin doluyor gözün aydin darısı bizlere 3.ayda clexana progestan iğnelere devam diyorlar dediğin gb
Yok canim .o igneyi yaptirmiyorum. Cleaxe ve proluton var igne olarak. Clexani kwsecegini soyledi ama digerine ve jele ne der bilmiyorum. Hele sagsalim gelelimde ins. O zamanlara.devam dersede bebisler icn boynumuz kildan ince napalim. Kolay gelmedik bugunlere

bence doktoruna söyle kafanı karıştırmak gibi olmasında ben onu antibiyotik olarak biliyorum cihazlardan mikrop kapmayalım diye ben en son transfer günü içtim bıraktım

iyi akşamlar kızlar benim doktor bana estrofem vermedi clımara diye bir bant verdi kulllanan varmı birde folbiol değil zinco verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…